Horoscop 15 aprilie 2020, prezentat de Neti Sandu. Săgetătorii ar putea primi un bonus de Paște

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 15 aprilie 2020, prezentat de Neti Sandu. S-avem încredere, speranță, sănătate și o să-nfruntăm orice obstacol, o să răzbim c-avem pentru cine și de ce! fiecare dintre noi.

Vibrația zilei este 6 și o să facem în așa fel încât să fim în acord cu noi înșine.

HOROSCOP 15 APRILIE 2020 BERBEC

 

O să-ncepeți lucruri noi care să vă simuleze creativitatea și cheful de muncă și o să vă reinventați. Apar situații care vă pun într-o stare de alertă și o să aveți prezență de spirit să vă descurcați cu toate cerințele acestei perioade

HOROSCOP 15 APRILIE 2020 TAUR

 

Vin de undeva niște bani, dar se observă și niște cheltuieli, o să le luați alor voști cadouri de Paște dar fără mari pretenții, modest aşa. Vi se confirmă un rezultat - ați luat un examen, vi s-a aprobat un post, să lucrați cu vreo aparatură pentru care aveți nevoie de un training în prealabil.

Citește și
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

HOROSCOP 15 APRILIE 2020 GEMENI

 

O să vă consultaţi cu niște parteneri de afaceri care vor să lucrați - fiecare de la el de-acasă și să iasă un lucru de calitate. Poate intrați într-o altă combinație profesională și o să trebuiască să vă adaptați rapid ca să aveți rezultate de top, să fie cu succes munca respectivă.

HOROSCOP 15 APRILIE 2020 RAC

 

Cineva cu care v-ați înțeles bine într-o relație a reapărut după ce-a evadat din niște motive și puteți fi din nou împreună. O s-aveți de acoperit niște goluri financiare, și o să luați dintr-un cont de economii și să puneți în altul ca să nu rămâneți descoperiți - poate recuperați și niște bani împrumutați cuiva.

HOROSCOP 15 APRILIE 2020 LEU

 

Poate vi se propune o postură de șef, să coordonați o activitate care să vă scoată în evidență calitățile de lider. E posibil să vă schimbați profilul, să lucrați în alt domeniu, poate dați și un examen, și o să vă bucurați de aprecieri din partea celor care cred în valoarea voastră.

HOROSCOP 15 APRILIE 2020 FECIOARĂ

 

Se poate să aterizeze ce ați comandat, pot fi daruri pentru ai voștri, poate le păstrați până în noaptea de Paște. Găsiți voi o soluție cu banii - să-i scoateți din cont, sau să plătiți cash, dacă ați mai scos de la bancomat, e bine s-aveți și-și, să vă puteți descurca

HOROSCOP 15 APRILIE 2020 BALANŢA

 

Se poate să comandați diverse specialități pentru masa de sărbători, plus alte ornamente, așa cum faceți de fiecare dată de Paște. Poate recondiționați niște piese de prin casă, așa cu priceperea voastră, că n-are cine să v-ajute, și o să fiți încântați de ce iese din mâinile voastre.

HOROSCOP 15 APRILIE 2020 SCORPION

 

Vă caută cineva care s-ar întoarce la voi dacă ați fi şi voi dispuși să-l primiți - că a-nțeles unde a greșit, omul. Se poate să vi se livreze diverse lucruri pe care le-ați comandat și să vă ocupați de treburile gospodărești, să pregătiți casa de sărbători.

HOROSCOP 15 APRILIE 2020 SĂGETĂTOR

 

Poate vi se dau mai devreme banii, s-aveți de Paște, o fi vreo primă sau un pachet, ori și-și. O să luați bani, faceți niște achiziții de pe net, dacă nu ieșiți din casă și vă pregătiți în felul vostru de sărbători - că e o nevoie interioară să acordați Paștelui importanța cuvenită.

HOROSCOP 15 APRILIE 2020 CAPRICORN

 

O să faceți față unor confruntări cu cei care vor să lucrați mai mult, mai repede, mai bine, poate că or să fie mulțumiți. A venit scadența și trebuie să faceți plăți, să dați niște răspunsuri, să nu le rămâneți datori în vreun fel celor care vor să lucrați, sau să fiți împreună.

HOROSCOP 15 APRILIE 2020 VĂRSĂTOR

 

O să fie un grup de susținere, împreună - o să le fiți și voi de ajutor unor oameni care nu se descurcă și-o să vi se mulțumească. O să fie o schimbare de ritm, poate plecați și-ntr-o zonă în care e aer, aveți un teren ca să puteți sta afară, sau dimpotrivă, v-apropiați de oraș, ca să puteți munci.

HOROSCOP 15 APRILIE 2020 PEŞTI

 

Vi se propune să lucrați în paralel, la ceva, și dacă aveți timp, vă pricepeți și vă place, o să vă dați ok-ul, c-or să fie bani. Se-aduna ceva bani din colaborări, mai pun și ai voștri bani la fondul de rulment al familiei și o să luați ce vă mai trebuie pentru masa de Paște.

Articol recomandat de sport.ro
VIDEO Moment șocant în baschet! I-a dat un pumn unui fan chiar în timpul meciului cu Lakers
VIDEO Moment șocant în baschet! I-a dat un pumn unui fan chiar în timpul meciului cu Lakers
Citește și...
Horoscop 14 aprilie 2020, prezentat de Neti Sandu. Peștii pot primi o sumă importantă de bani
Horoscop 14 aprilie 2020, prezentat de Neti Sandu. Peștii pot primi o sumă importantă de bani

Horoscop 14 aprilie 2020, prezentat de Neti Sandu. Recuperări azi. O să primim răspunsuri, aprobări, ni se livrează lucrurile pe care le-am cerut și o să putem încheia un capitol de viață.

Recomandări
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Situație de urgență în Slănic Prahova, după surparea străzii din centru. Localitatea stă pe un uriaș zăcământ de sare
Situație de urgență în Slănic Prahova, după surparea străzii din centru. Localitatea stă pe un uriaș zăcământ de sare

Este alertă în Slănic Prahova, după ce o stradă din centrul orașului a început să se surpe. Zeci de oameni din blocurile din apropiere au fost evacuați, iar circulația în zonă este oprită.

STENOGRAME din cazul discipolului lui Bivolaru. Cum și-a mințit o victimă că a salvat-o de la moarte deblocând o chakră
STENOGRAME din cazul discipolului lui Bivolaru. Cum și-a mințit o victimă că a salvat-o de la moarte deblocând o chakră

Un instructor de yoga din București, considerat discipol al lui Gregorian Bivolaru, este acuzat fapte grave.