Horoscop 14 septembrie 2020, prezentat de Neti Sandu. Capricornii vor câștiga o sumă mare de bani

Ultima actualizare: 14-09-2020 09:24

Horoscop 14 septembrie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi chiar frumoasă. O bucurie a revederii sau a faptului că am primit un accept, că am făcut un salt în carieră sau că ne-am însănătoșit.

 

Vibrația zilei este 5 și să avem curaj să ne facem și singuri daruri.

HOROSCOP 14 SEPTEMBRIE 2020 FECIOARĂ


Se poate să recuperați niște bani și să vă bucurați de o plecare la sfârșit de săptămână, la aer curat. Se poate să luați startul într-o nouă aventură profesională și să vă asociați eventual cu cineva care e la fel de muncitor și tipicar ca și voi.

HOROSCOP 14 SEPTEMBRIE 2020 BALANȚĂ


Poate o să vă grupați în jurul unei idei și o să reluați o activitate de timp liber, ca să cultivați un hobby. O să luați niște decizii legate de sfera profesională și o să vă orientați spre o colaborare care v-ar suplimenta veniturile.

HOROSCOP 14 SEPTEMBRIE 2020 SCORPION


Se poate să dați o raită pe la magazin, fie și online, să vă mai luați ceva de îmbrăcat și o să le luați și copiilor. Se poate să atingeți un alt nivel profesional, primiți noi responsabilități, veți fi puși într-o nouă postură și o să căpătați o funcție.

HOROSCOP 14 SEPTEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR


Sunt lucruri pe care le puteți face și singuri, dar și într-o formulă de grup și o să aveți succes în ambele cazuri. O să legalizați o situație, recuperați niște bani, poate și niște bunuri se întorc la voi și o să se încheie o poveste care nu v-a dat pace.

HOROSCOP 14 SEPTEMBRIE 2020 CAPRICORN


O să luați mai mulți bani decât de obicei, poate pentru că ați lucrat în paralel. Se poate să vă lansați cu ceva nou pe piață și o să vă bucurați de câștiguri cu care să acoperiți cheltuielile deloc puține din perioada asta.

HOROSCOP 14 SEPTEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR


O să apară cineva în peisajul sentimental și dacă vreți un companion de viață, poate fi omul potrivit. O să vă treziți cu o nouă provocare la serviciu și o să puneți în practică idei cu care vreți să dați lovitură în afaceri, și chiar așa se și poate întâmpla, că vine anul vostru.

HOROSCOP 14 SEPTEMBRIE 2020 PEȘTI


O să rezolvați o problemă cu banca și nu o să mai stați cu frica zilei de mâine, că o să aveți un ban al vostru, pe care să-l rulați. Se poate să fie o zi bănoasă pentru voi și să luați și lucruri care să vă facă plăcere, că aveți și un motiv, oți fi câștigat ceva, un titlu, un examen.

HOROSCOP 14 SEPTEMBRIE 2020 BERBEC


O să aveți multă treabă, sunt lucruri despre care nu aveți habar că nu le-ați făcut și chiar trebuie, pare să fie obligatoriu. O să aflați cine vă iubește și ce e dispusă persoana să facă pentru voi, ca să vă convingă că puteți fi împreună, că aveți multe în comun și e de pornit la drum în cuplu.

HOROSCOP 14 SEPTEMBRIE 2020 TAUR


Vi se dă ceva nou de lucru și partea bună e că o să luați bani în plus și o să vă descurcați de minune, din punct de vedere financiar. Mai sunt chestiuni legate de casă pe care trebuie neapărat să le rezolvați, ca să fie și mai confortabil acasă, poate vă extindeți sau redecorați interiorul.

HOROSCOP 14 SEPTEMBRIE 2020 GEMENI


Apare cineva care tinde spre idealul vostru și poate vă cuprinde entuziasmul să vă așezați și voi la casa voastră. Activități în formulă de grup zilele astea, o să fie o energie mobilizatoare, forța grupului va conta, ca să vă asigurați banii pentru toate cheltuielile.

HOROSCOP 14 SEPTEMBRIE 2020 RAC


Ai voștri poate insistă să vă luați o casă mai mare și să vă pregătiți de momentul când veți deveni părinți. Se adună bani în cont și o să vă bucurați de o ieșire cu familia la sfârșit de săptămână pe undeva la aer curat, că aveți nevoie de un respiro și voi și ai voștri.

HOROSCOP 14 SEPTEMBRIE 2020 LEU


O reușită, poate ați trecut cu bine de un examen sau de un interviu pentru un job sau ca să căpătați o funcție. Poate vă reînnoiți garderoba, vă luați tot ce trebuie pentru evenimentul festiv care va avea loc și o să-i mobilizați și pe ai casei să contribuie cu câte ceva.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO