Horoscop 14 martie 2020, prezentat de Neti Sandu. Săgetătorii se vor căsători

Ultima actualizare: 14-03-2020 07:42

Horoscop 14 martie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi destinsă. O să ne eliberăm încetul cu încetul de lucrurile care nu ne sunt de folos și o să le cultivăm pe cele cu adevărat valoroase.

 

Vibrația zilei este 5 și o să ne bucurăm de prezența oamenilor dragi nouă.

HOROSCOP 14 MARTIE 2020 PEȘTI


Poate vă duceți în deplasare, la o ceremonie. Se întâmplă ceva poate și pe linie de serviciu. O să vă extindeți sfera de influență cu prilejul ieșirilor în lume și o să găsiți sponsori, piață de desfacere pentru produsele pe care le valorificați și o să vă meargă mai bine.

HOROSCOP 14 MARTIE 2020 BERBEC


Poate vă înscrieti într-o competiție, ori poate aveți emoții pentru că au copiii concurs, serbare. E ceva care vă ține în priză. Se poate să aveți o lansare pe scena socială și să vă mențineți la înălțime, să vă bucurați de susținere din partea unor oameni care vă apreciază.

HOROSCOP 14 MARTIE 2020 TAUR


Se poate să vă reînnoiți garderoba, mai primiți și ceva cadouri, vă completați și lista de cosmetice, bijuterii, ceasuri. Poate fi o perioadă de grație pentru voi și să vă bucurați de toată atenția celor din jur. Poate sunteți proaspăt îndrăgostiți de cineva și endorfinele zburdă.

HOROSCOP 14 MARTIE 2020 GEMENI


O să ieșiți pe la mondenități ca să reînnodați niște relații și profesionale și amicale, să fiți la curent cu ce se întâmplă în societate. Se poate să vă dați întâlnire cu cineva care vrea de multă vreme să vă apropiați, că o fi vreo șansă de relație și v-ați putea reface și voi relația sentimentală.

HOROSCOP 14 MARTIE 2020 RAC


E un eveniment festiv la care o să vă placă să vă duceți. Poate se căsătoresc niște prieteni, ori aniversează ani buni de când se cunosc, ori s-au cununat. Poate primiți cadou un city break și o să vă prindă bine o escapadă turistică, să mai uitați de greutăți și neîmpliniri în plan sentimental.

HOROSCOP 14 MARTIE 2020 LEU


O să le faceți pe plac alor voștri, să pregătiți ceva delicios și să-i chemați și pe prieteni sau ieșiți împreună la un restaurant. O să ieșiți cu prietenii în oraș. Poate fi o zi importantă și să fie punctul de plecare într-o relație care se va dezvolta frumos, pentru că aveți nevoie unul de celălalt.

HOROSCOP 14 MARTIE 2020 FECIOARĂ


Se pare că aveți chef de plimbare și să revedeți niște prieteni și locuri dragi și o să puteți pleca într-o plimbare de o zi, două. Se poate să vă hotărâți într-o clipă să dați uitării niște neînțelegeri cu cineva pe care-l iubiți și relația să meargă ca unsă de aici încolo.

HOROSCOP 14 MARTIE 2020 BALANȚĂ


O prezență neașteptată. Vă scoate cineva la un ceai, o cafea și o să descoperiți puncte comune pentru o relație. Se poate să revină cineva și la voi dintr-o fostă relație și odată învățată lecția, o să vă înțelegeți, o să vă respectați și totul o să se lege frumos.

HOROSCOP 14 MARTIE 2020 SCORPION


O să vă achitați onorabil de vreo obligație morală, să scoateți pe cineva la masă, la plimbare, la un spectacol. Se pare c-o să tot scoateți bani din buzunar, ca să ieșiți cu ai voștri până în orașul vecin, măcar. Sunt prieteni care vă așteaptă, ca să stați de vorbă, să chefuiți.

HOROSCOP 14 MARTIE 2020 SĂGETĂTOR


Se pare că ați ajuns la concluzia că nu puteți trăi fără ființa pe care o iubiți și o să vă gândiți și la căsătoria civilă, religioasă. O să ieșiți pe la mondenități, că aveți starea de spirit necesară și sunteți dispuși să vă lansați la un nivel superior, să cunoașteți și alt gen de lume.

HOROSCOP 14 MARTIE 2020 CAPRICORN


Noutăți în dragoste. E cineva interesat de voi sau poate și vouă vi s-au aprins călcâiele după cineva, care vă stârnește imaginația. Și voi le-ați promis unor prieteni că ieșiți. Poate se aniversează ceva și vreți să fie o atmosferă festivă, ca să simțiți că sunteți trup și suflet alături de grupul vostru.

HOROSCOP 14 MARTIE 2020 VĂRSĂTOR


O să vă dați întâlnire cu cineva de care vă leagă niște amintiri frumoase și o să puteți reconfigura relația. O problemă mai veche, de suflet, își poate afla rezolvarea și să vă eliberați de o povară, să externalizați acea încărcătură emoțională.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO