Horoscop 14 iunie, cu Neti Sandu. Săgetătorii vor începe o nouă relație

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 14 iunie, cu Neti Sandu. O să descoperim că mai avem restanțe pe ici, pe colo şi e musai să le lichidăm ca să ne vedem de obiectivele majore.

Vibraţia zilei este 5 şi o să avem curaj să-nfruntăm o situaţie complicată.

HOROSCOP 14 IUNIE 2021 GEMENI

 

O să daţi drumul unor proiecte, pot fi colaborări şi o să vă bucuraţi de aprecierea unor oameni care contează pentru voi. O să puteţi primi aprobări, să luaţi banii care tot nu mai veneau şi o să mai faceţi mici retuşuri pe ici, pe colo, ca să fie totul pus la punct, pe curat.

HOROSCOP 14 IUNIE 2021 RAC

 

O să vă mai intereseze şi de voi, să vă duceţi la tuns, la cosmetică, la stilist, să vă compuneţi un alt look. E momentul să vă apucaţi şi mai serios de treabă, să descărcaţi la serviciu, toate tensiunile şi să luaţi şi bani ca să refaceţi depozitul bancar din care aţi tot cheltuit.

HOROSCOP 14 IUNIE 2021 LEU

 

O să daţi de nişte coechipieri de afaceri care să vă ţină bine spatele, şi să vă puteţi desfăşura că aveţi multe de spus, de exprimat. Apar noutăţi care-or să vă ţină în priză, poate începeţi un proiect nou care să vă aducă recompense c-aţi reuşit să-i impresionaţi pe şefi, pe beneficiari.

Citește și
Neti
Horoscop 12 iunie, cu Neti Sandu. Peștii își fac planuri de căsătorie
Românii vor plăti mai mult dacă dispar aceste produse. Ce a spus ministrul Agriculturii

HOROSCOP 14 IUNIE 2021 FECIOARĂ

 

Se poate să revedeţi nişte cunoştinţe care au lipsit destul de mult din viaţa voastră şi o să petreceţi un timp de calitate împreună. Poate adunaţi nişte oameni ca să faceţi o echipă să puteţi încheia cu brio un proiect de mare amploare, poate fi vorba şi despre renovat, zugrăvit casa.

HOROSCOP 14 IUNIE 2021 BALANŢĂ

 

Se rezolvă o serie de acte care-aşteaptă de multă vreme să fie semnate ca să aveţi un statut clar, definit. Vi se oferă posibilitatea să luaţi nişte bilete de vacanţă ieftine şi să vă duceţi cu ai voştri când veţi găsi de cuvință - ca să puteţi merge cu toţii.

HOROSCOP 14 IUNIE 2021 SCORPION

 

Poate ieşiţi la rampă cu ceva care să v-aducă beneficii şi să fie o muncă a la long ca s-aveţi o sursă sigură de bani. Poate-ncepeți nişte lucrări în locuinţă şi o să vă dozaţi energia să rezistaţi până la final, ca să iasă ceva frumos, că vreţi să vă simţiţi cu toţii bine.

HOROSCOP 14 IUNIE 2021 SĂGETĂTOR

 

Poate-o să aflaţi mai multe despre cineva care prezintă interes pentru voi şi se va vedea dacă vă armonizaţi sau nu. Sunt situaţii complicate pe care abia acum le puteţi rezolva, pentru că aţi înţeles ce-a lipsit pe parcurs şi o să treceţi la etapa următoare, la slujbă, la şcoală.

HOROSCOP 14 IUNIE 2021 CAPRICORN

 

E posibil să apară cineva care e pe lungimea voastră, dar mai aveţi de lucrat la capitolul - comunicare. Se pare c-o să primiţi ajutor din partea cuiva care ştie prin ce treceţi, poate aveţi nevoie de suport moral, poate sunt emoţii care ţin de starea sănătăţii, că faceţi investigaţii medicale.

HOROSCOP 14 IUNIE 2021 VĂRSĂTOR

 

O să vă daţi tot interesul să fiţi în rezonanţă cu partenerul de cuplu, ca să poată depăşi mai uşor nişte probleme de serviciu. Poate va trebui să faceţi un ultim efort ca să duceţi la bun sfârşit un proiect şi să-ncepeți altul, care nu se anunţă nici asta deloc uşor, dar voi sunteţi o forță.

HOROSCOP 14 IUNIE 2021 PEŞTI

 

E posibil să apară din senin o ofertă de lucru şi să nu staţi prea mult pe gânduri şi s-o acceptaţi - e tentantă. O să vă bucuraţi de nişte rezolvări, dar mai rămân situaţii fără soluţie deocamdată, şi trebuie s-aveţi răbdare că până la sfârşitul lunii o să le daţi de capăt, totuşi.

HOROSCOP 14 IUNIE 2021 BERBEC

 

Vi se oferă posibilitatea să lucraţi în particular şi dacă ai voştri sunt de acord, o să faceţi rost de bani. Au rămas lucruri nespuse şi nefăcute şi nişte relaţii au avut de suferit - depinde acum de voi dacă sunteţi dispuşi să reparaţi ce s-a stricat ca să vă meargă bine.

HOROSCOP 14 IUNIE 2021 TAUR

 

Se poate să existe un motiv de ultimă oră pentru care să vreţi să vindeţi o casă şi să vă luaţi alta - vă mutaţi în alt oraş. Se pare c-o să intraţi la cheltuială că nu vreţi să rataţi nişte promoţii, or mai fi şi rate care vă scot banii din buzunar, dar le-oți fi tot amânat, probabil.

 

 

 

Articol recomandat de sport.ro
S-a aflat cauza morții: ce a condus la decesul iubitului Arynei Sabalenka
S-a aflat cauza morții: ce a condus la decesul iubitului Arynei Sabalenka
Citește și...
Horoscop 13 iunie, cu Neti Sandu. Vărsătorii se împacă cu persoana iubită
Horoscop 13 iunie, cu Neti Sandu. Vărsătorii se împacă cu persoana iubită

Horoscop 13 iunie, cu Neti Sandu. Cu o vorbă bună, un gest de apreciere o să putem repara o relaţie de prietenie, de dragoste, o căsnicie, şi să ne vedem mai departe de viaţa noastră.

Horoscop 12 iunie, cu Neti Sandu. Peștii își fac planuri de căsătorie
Horoscop 12 iunie, cu Neti Sandu. Peștii își fac planuri de căsătorie

Horoscop 12 iunie, cu Neti Sandu. O să ne bucurăm de prezenţa cuiva, de micile atenţii pe care le vom primi şi pe care-o s-avem şi noi plăcerea să le oferim şi o să fim în acord cu noi înşine.

Horoscop 11 iunie, cu Neti Sandu. Racii dau lovitura în afaceri
Horoscop 11 iunie, cu Neti Sandu. Racii dau lovitura în afaceri

Horoscop 11 iunie, cu Neti Sandu. O să ştim ce să spunem şi ce să facem ca să ne meargă din plin şi să nu mai repetăm greşelile care ne-au îndepărtat de succes.

Recomandări
Fugarul Cătălin Cherecheș este în drum spre România. Fostul primar din Baia Mare, condamnat la 5 ani de închisoare
Fugarul Cătălin Cherecheș este în drum spre România. Fostul primar din Baia Mare, condamnat la 5 ani de închisoare

Fostul primar al municipiului Baia Mare Cătălin Cherecheş a fost preluat din Germania şi se află în drum spre România, pentru executarea pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la cinci ani de detenţie pentru luare de mită.  

Se întorc ninsorile. ANM a emis informare de vremea rea pentru toată țara
Se întorc ninsorile. ANM a emis informare de vremea rea pentru toată țara

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, marţi, o informare de vreme rea, cu precipitaţii slabe, dar şi ninsori la munte, însoţite de rafale de vânt, valabilă până joi seara, la nivelul întregii ţări.

„Regele Charles al III-lea al Marii Britanii a murit”. Ambasada Regatului Unit obligată să dezmintă informaţiile false
„Regele Charles al III-lea al Marii Britanii a murit”. Ambasada Regatului Unit obligată să dezmintă informaţiile false

Zvonuri despre moartea regelui Charles al III-lea au înfuriat Ambasada Regatului Unit în Ucraina, după ce informaţii false au circulat în masă pe reţele de socializare şi în unele publicaţii ruseşti şi au determinat-o să reacţioneze în mod oficial.