Horoscop 14 februarie 2019. O problemă de sănătate îi va da de furcă acestui nativ

×
Codul embed a fost copiat

O să simţim nevoia să-ncepem lucruri noi, să ne luăm angajamente pentru că chiar ne considerăm capabili să facem lucruri măreţe, nu obişnuite. Vibraţia zilei este 5 şi o să avem curaj să promitem ceva şi să ne ţinem şi de cuvânt.

VĂRSĂTOR
Se poate să reapară cineva care nu se-mpacă deloc cu ideea că nu mai sunteţi împreună şi vă vrea - totuşi - pentru totdeauna. E posibil să se modifice ordinea priorităţilor şi din banii strânşi să cumpăraţi nişte lucruri pentru casă şi o să amânaţi o plecare în week-end, la schi.

PEŞTI
Poate pregătiţi ceva pentru o gustare de seară şi-i chemaţi pe nişte prieteni să mai staţi de vorbă, poate-aveti ceva important să le spuneţi. Poate vă invită cineva într-un city break şi puneţi toate lucrurile la punct să nu rămâneţi cu treburile neterminate, să nu-i dezamăgiţi pe ai voştri.

BERBEC
Cu cât mai amânaţi mersul la doctor, cu-atât o să regretaţi că n-aţi făcut un consult atunci când au apărut primele semne ale bolii. Se poate să achitaţi nişte facturi, taxe, impozite, asigurări, şi să vedeţi cu ce bani mai rămâneţi să mai faceţi şi alte lucruri pentru voi şi pentru casa.

TAUR
E posibil să-şi găsească şi partenerul de cuplu un serviciu mai bine plătit şi să aveţi mai mult spor în casă. O să vă completaţi veniturile cu o primă, un supliment dintr-o colaborare, surse or să tot apara şi n-o să ziceţi nu, pentru că aveţi nevoie de bani pentru neprevăzute.

Citește și
banda de hoti Catalonia
Metoda prin care un interlop român decidea când să dea spargeri. "La guşteru cu var"
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

GEMENI
Poate ieşiţi la o cafea şi toate neînţelegerile din relaţia de cuplu or să se evapore pentru că vă iubiţi. La voi vesti amestecate, o să fiţi în priză şi o să puteţi rezolva cât mai multe lucruri care să vă netezească drumul spre succes. Şi-o să luaţi şi bani.

RAC
O s-aveţi rezultate remarcabile la preocupările din sfera intelectuală şi o să aveţi succes la legalizarea actelor. O atmosferă mult mai bună atât în mediul colegial cât şi cel amical, poate şi voi sunteţi mai destinşi, aveţi chef de vorbă, de ieşit pe la mondenităţi.

LEU
Poate aţi reuşit să strângeţi destui bani încât să vă luaţi maşină, sau măcar s-o duceţi la reparat dacă se strică prea des. Vi se face o ofertă de muncă şi dacă aveţi de gând să plecaţi la un salariu mai mare poate e de încercat - că tot e o conjunctură astrală favorabilă.

FECIOARĂ
Se poate să luaţi nişte decizii în consiliul de familie şi să v-alegeţi cu noi responsabilităţi. Poate primiţi cadou o excursie să vă mai limpeziţi mintea, ori poate sunteţi la începutul unei relaţii şi aveţi nevoie de o astfel de escapadă turistică.

BALANŢĂ
O problemă de sănătate se poate ivi din senin, dar la fel de uşor să şi dispară - să fiţi atenţi la sănătate. E posibil să daţi drumul unui nou proiect la serviciu şi să vă intre mai mulţi bani în cont, şi să mai lucraţi ceva şi în particular dacă va rămâne timp.

SCORPION
Cineva dintr-o fostă relaţie va căuta, în speranţa c-o să vreţi să mai încercaţi o reacomodare pentru că omul s-a schimbat. Poate vă luaţi inima-n dinţi să vorbiţi cu şefii, să le cereţi ce-aveţi nevoie, şi în special despre bani le-aţi putea reaminti, să nu mai amânaţi discuţia.

SĂGETĂTOR
Poate va scoate cineva la cafea ca să vă cunoaşteţi şi mai bine, şi poate va-ncumetati să experimentaţi traiul în doi, dac-aţi fost singuri pân-acum. Se poate să-ncepeti nişte negocieri ca să prelungiţi nişte contracte în condiţiile cerute de voi şi să renunţaţi la angajamentele care nu v-au adus profit.

CAPRICORN
Se poate să fiţi mai relaxaţi din punct de vedere financiar şi să vă mai şi mişcaţi, să plecaţi în timpul liber la odihnă, la distracţie. E o perioadă de acalmie la voi, s-au topit asperităţile şi de la serviciu şi de-acasă, din relaţia de cuplu şi sunteţi mai blânzi şi voi.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Horoscop 13 februarie 2019. Zodia care va avea parte de un „declic” sufletesc
Horoscop 13 februarie 2019. Zodia care va avea parte de un „declic” sufletesc

Provocări azi. E bine să fim în gardă să furăm din zbor o ofertă de lucru, să traducem corect semnalele transmise de cineva care vrea să facem echipă, ca să ne asigurăm succesul.

Metoda prin care un interlop român decidea când să dea spargeri.
Metoda prin care un interlop român decidea când să dea spargeri. "La guşteru cu var"

O bandă de hoţi condusă de un român a fost descoperită luni de autorităţile catalane – dar poliţiştii au fost uimiţi de metodele insolite folosite de hoţi.

Recomandări
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad

Un diplomat european a dezvăluit, miercuri, pentru Syria TV, că Serviciului Secret din România a vizitat Siria și s-a întâlnit cu președintele Bashar al-Assad și cu directorul serviciilor de informații siriene, Hossam Luke.

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc
România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc

"Masa caldă" în școli este în peste 60% din cazuri un sendviș sau un pachet cu hrană rece. Programul național funcționează doar într-o treime dintre școlile alese de Ministerul Educației, care dă vina pe incompetența autorităților locale.