Horoscop 13 noiembrie 2020, prezentat de Neti Sandu. Peștii vor câștiga o sumă semnificativă de bani

Ultima actualizare: 13-11-2020 11:19

Horoscop 13 noiembrie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi cu de toate. O să facem tot ce depinde strict de noi să ne recuperăm o relație, o căsnicie, un parteneriat de afaceri, ca să ne fie și mai bine.

Vibrația zilei este 4 și să ne îngrijim să nu le lipsească nimic alor noștri.

HOROSCOP 13 NOIEMBRIE 2020 SCORPION


Se poate să vi se facă o ofertă de colaborare și să vă gândiți, serios, până luni dacă să acceptați sau nu. O să dați zor să încheiați o situație, să luați semnături, bani, să mai urcați o treaptă, că ați depus destul efort pentru o promovare.

 

Ofertele de Black Friday de la eMAG, actualizate în timp real. LIVE BLOG

 

 

HOROSCOP 13 NOIEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR


Încă nu păreți convinși că e momentul să faceți pasul spre o căsătorie, dar, oricum, relația va fi mult îmbunătățită. Se va repara o relație care a fost deficitară la capitolul comunicare. O să spuneți ce vă place, ce vă deranjează și o să continuați cu degajare, lejer, relația.

HOROSCOP 13 NOIEMBRIE 2020 CAPRICORN


Se poate să vă înscrieți la niște cursuri online și să fie o upgradare care să vă aducă venituri suplimentare. O să puteți relua o activitate, care să vă întrețină tonusul, poate faceți mișcare, să repuneți niște aptitudini pe tapet și o să iasă ceva de admirat.

HOROSCOP 13 NOIEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR


Vi se cere să veniți cu idei, strategii, ca să vă relansați pe o piață și voi chiar nu duceți lipsă de așa ceva. Poate mai aveți de revizuit un contract, de dat vreun examen din alt an, poate, școala vă dă bătăi de cap, dar nici voi nu vă lăsați cu una, cu două. O să le rezolvați pe toate.

HOROSCOP 13 NOIEMBRIE 2020 PEȘTI


Vin bani din urmă și o să aveți pentru diverse și trebuie avut grijă și cu ratele bancare, să nu vă treziți cu prea multe datorii. O să reglați o situație, vă dați acordul pentru un parteneriat de afaceri. Poate fi ceva pe termen lung și să vă aducă stabilitate financiară.

HOROSCOP 13 NOIEMBRIE 2020 BERBEC


Se poate să vă înțelegeți cu un partener de afaceri fără să mai ajungeți la judecată și vă continuați proiectul. E momentul să lichidați niște conflicte mai vechi și să puneți pe curat relațiile amicale, relația de cuplu și să aveți în vedere și căsătoria, dacă nu ați legalizat relația.

HOROSCOP 13 NOIEMBRIE 2020 TAUR


Vă puteți recupera o căsnicie, o relație de lungă durată, pentru că s-a produs la timp maturizarea. Se poate să vă lăsați angrenați într-o nouă colaborare, fără să renunțați la celelalte angajamente și or să fie mai mulți bani la buget.

HOROSCOP 13 NOIEMBRIE 2020 GEMENI


Poate vă interesați la bancă să știți cum stați cu scadența ratelor și dacă mai puteți face o refinanțare în caz de ceva. O să acceptați un volum mai mare de muncă pentru că știți că vor veni și banii și chiar aveați nevoie de un supliment.

HOROSCOP 13 NOIEMBRIE 2020 RAC


O să puneți în practică idei creative și poate o să câștigați bani cât de curând, de pe urma lor. Relația cu partenerul de cuplu poate avansa spre o căsătorie și o să vă puteți împlini și visul de a avea copii și o să fiți împliniți sufletește.

HOROSCOP 13 NOIEMBRIE 2020 LEU


O să vă mai găsiți de lucru prin casă, reamenajați, faceți curățenie, pregătiți conserve, dacă sunteți genul. O să vă descurcați frumos și cu școala online, a voastră, a copiilor și cu munca de acasă.

HOROSCOP 13 NOIEMBRIE 2020 FECIOARĂ


Se pare că vă descurcați frumos la școală, sunteți în priză și țineți pasul cu ce se cere. Se conturează niște posibilități de a vă rotunji veniturile și să vă completați, cu ocazia asta, lipsurile din cămară, să nu alergați după diverse la iarnă.

HOROSCOP 13 NOIEMBRIE 2020 BALANȚĂ


E cineva care vă curtează de multă vreme, dar părea inconstantă persoana și o să vă hotărâți dacă ieșiți la cafea. Vești amestecate, oferte de lucru, invitații în oraș în afară orașului și dacă aveți vreo fereastră, în program, poate vă duceți într-o vizită prin țară pe undeva.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO