Horoscop 13 iunie, cu Neti Sandu. Vărsătorii se împacă cu persoana iubită

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 13 iunie, cu Neti Sandu. Cu o vorbă bună, un gest de apreciere o să putem repara o relaţie de prietenie, de dragoste, o căsnicie, şi să ne vedem mai departe de viaţa noastră.

Vibraţia zilei este 4 şi poate păstram cu sfinţenie masa de duminică în familie.

HOROSCOP 13 IUNIE 2021 GEMENI

 

Se pare că o să cheltuiţi nişte bani, dar sunt oameni dragi cărora vreţi să le faceţi mici surprize. O să recuperaţi un timp pierdut şi să vă vedeţi, în sfârşit, cu cei care nu v-au putut face nicio vizită, o perioadă bună de timp şi acum o să vă-ntâlniţi la voi, sau la ei.

HOROSCOP 13 IUNIE 2021 RAC

 

E posibil să nu mai aveţi răbdare şi să comandaţi online diverse lucruri pentru casă, aparatură, mobilier. La voi surprizele se ţin lanţ - pot fi şi oameni pe care nu i-aţi mai văzut demult şi o să-i revedeţi, dar pot fi şi lucruri pe care vi le-aţi dorit şi-abia acum le primiţi.

HOROSCOP 13 IUNIE 2021 LEU

 

O să vă reintegrați într-un grup cu care poate călătoreați, sau aveți diferite preocupări deconectante, plimbări, sport. E o răscolire interioară şi poate faceţi tot posibilul să vă armonizaţi cu cineva care nu s-a putut face înţeles şi să aveţi totuşi, o relaţie sentimentală, că există atracţie.

Citește și
Horoscop 13 septembrie, cu Neti Sandu. Berbecii obțin mai mulți bani la salariu
Horoscop 11 iunie, cu Neti Sandu. Racii dau lovitura în afaceri

HOROSCOP 13 IUNIE 2021 FECIOARĂ

 

Sunt niște oameni care vor să faceți echipă ca să vă uniți forțele pentru o activitate - posibil în folosul altora. Se-ntâmplă ceva, o aniversare, un eveniment social care să vă scoată-n lume şi să vă mai faceţi şi alte relaţii care să vă pună-ntr-o lumină favorabilă.

HOROSCOP 13 IUNIE 2021 BALANŢĂ

 

Vă invită cineva la gură de aer fresh, poate dați fuga la malul mării…, pentru o plimbare pe faleză dacă nu rămâneți mai mult. O să treceţi în revistă nişte evenimente, poate ajungeţi şi-ntr-o vizită, e rost de socializare că vă izolaserăţi, şi nu e genul vostru.

HOROSCOP 13 IUNIE 2021 SCORPION

 

Poate vă suiți în mașină și nu vă mai opriți până la cel mai apropiat munte sau mare ca să uitați de rate ori de facturi. E undă verde la călătorii, mai ales dacă e un obiectiv turistic pe care n-aţi reuşit să-l bifaţi la momentul respectiv, şi acum n-o să mai rataţi ocazia.

HOROSCOP 13 IUNIE 2021 SĂGETĂTOR

 

O să cheltuiți niște bani că știți c-o să-i puneți la loc, și ai voștri merită tot ce e mai bun pe lume. Se poate repara frumos, o relaţie sentimentală şi să vă refaceţi o căsnicie, să puneţi capăt unui conflict care a durat, nu glumă, o fi avut loc o separare.

HOROSCOP 13 IUNIE 2021 CAPRICORN

 

Vă puteți conversa și la telefon, în rețelele de socializare, dar și la cafea cu niște prieteni de afaceri. O să faceţi tot posibilul să vă vedeţi cu familia şi să daţi drumul unor pregătiri, fie ca să vă lansaţi pe o piaţă a produselor, fie ca să luaţi parte la un eveniment.

HOROSCOP 13 IUNIE 2021 VĂRSĂTOR

 

E posibil să revină cineva care n-a putut trăi fără voi și o să vă roage să vă gândiți la o nouă șansă de a fi împreună. Se pare c-o să interacţionaţi cu nişte oameni care vor să puneţi umărul la o colaborare şi o să vă convină şi vouă c-o s-aveţi vizibilitate.

HOROSCOP 13 IUNIE 2021 PEŞTI

 

Se poate să aveți întâlnire față-n față cu cineva care vă declara că vă iubește, dar păreți neîncrezători - poate vă schimbați părerea. S-ar putea să v-apucaţi iarăşi, de o îndeletnicire care v-a adus aprecieri din partea unor oameni care contează pentru voi şi o să primiţi probabil, şi bani.

HOROSCOP 13 IUNIE 2021 BERBEC

 

E cineva care vă propune o afacere, vă vinde o casă, ori o fi o mașină și-i întrebați și pe ai voștri ce părere au. Poate găsiţi o modalitate de a face sport, să vă dezmorţiţi, ca să combateţi sedentarismul, mai ales dac-aţi lucrat, ori aţi învăţat numai de-acasă.

HOROSCOP 13 IUNIE 2021 TAUR

 

O preocupare de grup, fie și un sport de echipă v-ar remonta ca să dați randament și mai bun la slujbă. Voi poate-ați prefera să rămâneţi acasă, că v-o fi ajuns oboseala, dar familia vrea să ieşiţi un pic la plimbare şi poate ajungeţi să vedeţi marea pe anul ăsta, sau muntele.

 

 

Citește și...
Horoscop 12 iunie, cu Neti Sandu. Peștii își fac planuri de căsătorie
Horoscop 12 iunie, cu Neti Sandu. Peștii își fac planuri de căsătorie

Horoscop 12 iunie, cu Neti Sandu. O să ne bucurăm de prezenţa cuiva, de micile atenţii pe care le vom primi şi pe care-o s-avem şi noi plăcerea să le oferim şi o să fim în acord cu noi înşine.

Horoscop 11 iunie, cu Neti Sandu. Racii dau lovitura în afaceri
Horoscop 11 iunie, cu Neti Sandu. Racii dau lovitura în afaceri

Horoscop 11 iunie, cu Neti Sandu. O să ştim ce să spunem şi ce să facem ca să ne meargă din plin şi să nu mai repetăm greşelile care ne-au îndepărtat de succes.

Horoscop 10 iunie, cu Neti Sandu. O zi cu recompense pentru Fecioare
Horoscop 10 iunie, cu Neti Sandu. O zi cu recompense pentru Fecioare

O zi cu lună nouă și frumoasă. O să aflam răspunsuri, o să luam decizii și nu o să ne lăsăm influențați de părerile altora - pentru că știm ce vrem . Vibrația zilei este 1 și o să alegem direcția în care să ne-ndreptam

Recomandări
Inspecție la podul suspendat de la Brăila. Ce s-a schimbat în angajamentele constructorilor
Inspecție la podul suspendat de la Brăila. Ce s-a schimbat în angajamentele constructorilor

După vizita ministrului Transporturilor la podul peste Dunăre, de la Brăila, părțile implicate în proiect își reiau angajamentele.  

Autoritățile dau asigurări că lacurile de acumulare din România sunt într-o stare tehnică bună. Realitatea este însă alta
Autoritățile dau asigurări că lacurile de acumulare din România sunt într-o stare tehnică bună. Realitatea este însă alta

În România există peste două mii de lacuri de acumulare artificiale, susțin autoritățile de mediu. Ele asigură alimentarea cu apă a localităților şi a sistemelor de irigații şi reglează debitele pentru evitarea inundațiilor.  

Coreea de Nord a lansat o rachetă balistică deasupra Japoniei. Avertisment pentru populație: Intraţi în clădiri sau subteran
Coreea de Nord a lansat o rachetă balistică deasupra Japoniei. Avertisment pentru populație: Intraţi în clădiri sau subteran

Coreea de Nord a lansat o rachetă balistică, despre care se presupune că are rază medie de acţiune, deasupra unor zone din nordul Japoniei.