Horoscop 12 martie, cu Neti Sandu. Peștii iau în calcul să facă pasul cel mare anul acesta

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 12 martie, cu Neti Sandu. Avem resurse nebănuite şi nu trebuie decât să le accesăm, să scormonim după ele în interior şi gata – totul se rezolvă.

Vibraţia zilei este 3 şi să spunem ce nu ne convine, dar să semnalăm şi lucrurile bune.

HOROSCOP 12 MARTIE 2021 PEŞTI

 

Poate v-aţi decis în privinţa relaţiei de cuplu, s-o legalizaţi, dacă eraţi într-o formulă de provizorat. Apar veşti bune, care vă pot redirecţiona profesional şi să aveţi prilejiul să câştigaţi mai mulţi bani, poate şi pentru că veţi lucra în particular.

HOROSCOP 12 MARTIE 2021 BERBEC

 

Se poate să vă simţiţi atraşi de un nou domeniu de studiu şi să vă înscrieţi, ori chiar să daţi un examen de admitere. O să rezolvaţi problema transportului, vedeţi ce are maşina, de ce nu funcţionează ca lumea şi ce puteţi face, că s-aveţi cu ce să vă deplasaţi.

HOROSCOP 12 MARTIE 2021 TAUR

 

Poate vi se face promovare, dacă nu cumva o să vă faceţi singuri reclamă ca să se ştie prin ce vă faceţi remarcaţi. Vi se propune o afacere şi n-o să prea aveţi argumente să ziceţi că nu vi se potriveşte şi se-arată şi bani – că tot plănuiţi nişte cheltuieli mari.

Citește și
Horoscop 28 februarie 2021, prezentat de Neti Sandu. Leii își vor întâlni sufletul pereche
Horoscop 10 martie, cu Neti Sandu. Balanțele vor fi cerute în căsătorie

HOROSCOP 12 MARTIE 2021 GEMENI

 

Cineva de la mare distanţă vă cheamă şi trebuie să vă puneţi de acord în privinţa programului – să vă sincronizaţi la capitolul timp liber. Se pare c-aveţi de reglat o situaţie care ţine de şcoală, şi o să vă achitaţi şi de obligaţiile financiare, ca să fie totul în regulă, să n-aveţi probleme cu promovarea.

HOROSCOP 12 MARTIE 2021 RAC

 

Poate ar fi bine să vă interesaţi de starea organismului vostru, să faceţi o vizită la medic, să vă asiguraţi că totul e perfect. O să faceţi o manevră inteligentă cu banii din cont, poate-i scoateţi, cumpăraţi ceva care e mai ieftin acum – şi e de profitat de o astfel de ocazie.

HOROSCOP 12 MARTIE 2021 LEU

 

Se poate să primiţi mai multe oferte de lucru şi să vă consultaţi cu nişte coechipieri, colegi de breaslă, să alegeţi varianta câştigătoare. Viaţa în doi promite să fie, ca niciodată şi-n mare parte depinde de voi să fiţi fericiţi, şi să fie stabilitate în cuplu c-a trecut perioada aventurilor, chiar şi imaginare.

HOROSCOP 12 MARTIE 2021 FECIOARĂ

 

Se pare c-aţi dat peste nişte remedii care să vă ajute să fiţi şi mai în formă şi să faceţi treabă şi la serviciu şi acasă. Se observă o mai bună colaborare cu şefii, strategiile voastre au dat roade, vi se dau probabil şi alte îndatoriri, care promit şi bani mai mulţi.

HOROSCOP 12 MARTIE 2021 BALANŢĂ

 

Se poate să apară un copil în familia voastră şi să vă gândiţi la o locuinţă mai spaţioasă şi vă extindeţi. O să daţi curs unei întâlniri care vă poate pune faţă-n faţă cu destinul să vă aşezaţi la casa voastră, c-aţi fost într-o derivă, cei singuri.

HOROSCOP 12 MARTIE 2021 SCORPION

 

Poate vă interesaţi la medic să vi se spună care e cauza unei dereglări, poate fi ceva hormonal, şi care o să treacă uşor. Se poate să semnaţi nişte acte ca să intraţi în posesia unor bunuri, poate aţi câştigat un proces şi vi se plătesc şi daune morale, materiale.

HOROSCOP 12 MARTIE 2021 SĂGETĂTOR

 

O s-achitaţi rate, facturi, taxe care o să vă cam "usuce" de bani, dar o să faceţi tot posibilul să scăpaţi de ele. Voi o să faceţi progrese în zona comunicării, o să daţi de vreo platformă, o tribună de la care să vă expuneţi ideile, crezul şi o să aveţi un bun auditoriu.

HOROSCOP 12 MARTIE 2021 CAPRICORN

 

Se observă reuşite în formula de grup, poate colectivul de la serviciu e unit şi lucrurile merg bine, câştigaţi şi bani. Se-anunţă bani, poate prindeţi un contract generos şi o să fiţi mai relaxaţi din punct de vedere financiar, o să fie o constantă pe zona asta.

HOROSCOP 12 MARTIE 2021 VĂRSĂTOR

 

E posibil să cheltuiţi nişte bani ca să vă luaţi aparatură nouă performantă fie ca să lucraţi de-acasă, fie ca să vă bucuraţi de un hobby. Vouă intuiţia vă semnalează încotro să vă îndreptăţi, cu cine să vă asociaţi ca să v-alegeţi cu un câştig consistent şi să fie o monstră de originalitate.

Citește și...
Horoscop 11 martie, cu Neti Sandu. Balanțele își vor găsi sufletul pereche
Horoscop 11 martie, cu Neti Sandu. Balanțele își vor găsi sufletul pereche

Horoscop 11 martie, cu Neti Sandu. Primim răspunsuri favorabile, putem începe lucrul la ceva care ne place, se poate să primim bani, o atenţie deosebită şi va fi o zi specială.

Horoscop 10 martie, cu Neti Sandu. Balanțele vor fi cerute în căsătorie
Horoscop 10 martie, cu Neti Sandu. Balanțele vor fi cerute în căsătorie

Horoscop 10 martie, cu Neti Sandu. O să ne bucurăm de o veste bună, de o aprobare, de sosirea cuiva, de orice care ne-ar schimba în bine starea de spirit.

Horoscop 9 martie, cu Neti Sandu. Taurii sunt în negocieri pentru un post mai bun
Horoscop 9 martie, cu Neti Sandu. Taurii sunt în negocieri pentru un post mai bun

Horoscop 9 martie, cu Neti Sandu. O să aflăm nişte adevăruri care ne pot schimba modul de a vedea lucrurile şi să ne modelăm, frumos, pe interior.

Recomandări
Boicotul românilor față de Austria: „Este vorba de o umilire a poporului român de către Guvernul austriac”
Boicotul românilor față de Austria: „Este vorba de o umilire a poporului român de către Guvernul austriac”

Votul negativ al Austriei pentru intrarea României în spațiul Schengen a declanșat în țară o acțiune de boicot la adresa firmelor cu acționari austrieci.

Vladimir Putin: „Până la urmă” va trebui să se ajungă la un acord care să pună capăt Războiului din Ucraina
Vladimir Putin: „Până la urmă” va trebui să se ajungă la un acord care să pună capăt Războiului din Ucraina

Un acord va fi necesar ”până la urmă”, pentru a se pune capăt Războiului rus din Ucraina, subliniază vineri preşedintele rus Vladimir Putin, care se îndoieşte însă de ”încrederea” pe care Moscova o poate avea, în opinia sa, în interlocutorii săi.

CM 2022 | Argentina s-a calificat în sferturi după un final dramatic tranșat la penalty-uri
CM 2022 | Argentina s-a calificat în sferturi după un final dramatic tranșat la penalty-uri

CM 2022 | Croația - Brazilia | Seară de coșmar pentru sud-americani! Au fost eliminați la loviturile de departajare