Horoscop 12 februarie. Zodia care se va bucura de o primă generoasă din partea șefilor

Ultimul update: Marti 12 Februarie 2019 10:09
Data publicarii: Marti 12 Februarie 2019 07:18
Categorie: Horoscop

Poate c-o să se mişte ceva pe-acolo la coarda sensibilă şi la noi şi la cei din jur şi o să avem o comunicare non verbală şi mai bună şi o să realizăm multe lucruri împreună.

Vibraţia zilei este 3 şi tocmai această comunicare este la înălţime într-o astfel de zi.

VĂRSĂTOR
O să urgentaţi semnarea unor acte ca să vă luaţi o locuinţă, sau poate de o maşină aveţi mare nevoie. Se poate să faceţi rost de nişte bani dintr-o sursă colaterală şi s-aveţi de cheltuială, să vă duceţi în week-end pe undeva să vă aerisiţi, să schiaţi poate.

PEŞTI
O să daţi refresh aspectului fizic, vă schimbaţi lookul poate şi pentru că a apărut ceva incitant în viaţa voastră. O să vă reinventaţi, c-aveţi nişte lucruri de spus şi de arătat şi sunt oameni interesaţi de părerile voastre, cel puţin de o vreme-ncoace şi e de profitat de situaţie.

BERBEC
Se poate să luaţi un surplus salarial, nişte bani din urmă şi să aveţi de o plecare în week-end la munte, la schi. La voi provocările sunt la tot pasul şi o să răspundeţi cu promptitudine, că nu vă place monotonia şi aveţi nevoie de adrenalină - forţe ca să vă puneţi în valoare.

TAUR
O să primiţi un cadou, pentru că i-a fost cuiva dor de voi, sau v-o fi greşit cu ceva şi vrea să-şi răscumpere greşeală. Noutăţi care să vă ţină în priză, să şi lucraţi non-stop ca să faceţi rost de bani cu care să acoperiţi rate, facturi şi alte cheltuieli, care par să nu se mai termine.

GEMENI
O să puteţi întâlni şi voi pe cineva care să vă facă fericiţi, şi să vă bucuraţi de traiul în doi, care chiar vi se potriveşte. Puteţi avea parte de o promovare, primiţi o gradaţie, nişte bani, or fi şi bonusuri valorice, sau o zi, două libere pe care să le legaţi de week-end să plecaţi pe undeva.

RAC
Cineva dintr-o fostă relaţie îşi încearcă din nou şansele ca să fiţi un cuplu şi poate vreţi şi voi. O să vă simţiţi mai bine acasă, atmosfera va fi mai caldă, o să aveţi şi diverse activităţi comune şi o să se spargă zidul de gheaţă care se formase pe nesimţite.

LEU
Poate găsiţi bilete ieftine să plecaţi într-o excursie sau e vorba chiar despre o vacanţă la un preţ convenabil. O să puteţi legaliza nişte acte şi să daţi drumul unui proiect la care lucraţi de multă vreme şi de la care aveţi mari aşteptări, c-ar putea să vă propulseze în carieră.

FECIOARĂ
O să primiţi o veste bună de la cineva care e aproape de sufletul vostru şi spera s-aveţi o relaţie de viitor şi chiar se poate. Or să fie mai deschişi la pungă şefii, poate vă dau o primă, v-acorda o gradaţie care va upgradeaza salariul şi o s-aveţi alt chef de muncă.

BALANŢA
O să mai luaţi nişte bani de undeva şi o să aveţi pentru o ieşire cu prietenii la masă, la cafea. Poate aveţi de reînnoit buletin, paşaport, card bancar, diverse legitimaţii ca să fiţi cu toate la zi să nu vi se limiteze accesul pe nicăieri.

SCORPION
E cineva care va face ochi dulci şi o să fie o atracţie reciprocă într-un moment în care chiar vă doreaţi un partener de cuplu. Se poate să vă oferteze cineva cu un job care să vă asigure bani frumoşi, aşa cum n-oţi mai fi avut de mult şi o să faceţi nişte lucruri importante care să-i bucure şi pe ai voştri.

SĂGETĂTOR
Va ademeneşte cineva cu un contract de muncă, dar se poate să vă lăsaţi mai greu convinşi că vă e bine aici unde lucraţi. O să vă puneţi toată creativitatea la bătaie să puneţi în operă ceva nou şi frumos, de calitate, şi poate fi rampa voastră de lansare spre o culme de succes.

CAPRICORN
Un semn de viaţă din partea cuiva care vede în voi partenerul ideal şi asta poate duce la o relaţie serioasă. Vă simţiţi mai siguri pe voi şi n-o să lăsaţi lucrurile la voia întâmplării, o să planificaţi în amănunt cam totul, ca să vă adjudecaţi reuşitele.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Horoscop 11 februarie. Surprize plăcute pe plan amoros pentru nativul acestei zodii
Horoscop 11 februarie. Surprize plăcute pe plan amoros pentru nativul acestei zodii
VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop
Horoscop 17 februarie 2019. Cine are șanse să ajungă la căsătorie în acest an
Horoscop 16 februarie 2019. Zodia care astăzi se poate îndrăgosti
Horoscop 15 februarie 2019. Nativul zodiacului care decide să-și schimbe viața
Horoscop 14 februarie 2019. O problemă de sănătate îi va da de furcă acestui nativ
Horoscop 13 februarie 2019. Zodia care va avea parte de un „declic” sufletesc
Horoscop 12 februarie. Zodia care se va bucura de o primă generoasă din partea șefilor
Horoscop
Horoscop 11 februarie. Surprize plăcute pe plan amoros pentru nativul acestei zodii
Horoscop 10 februarie 2019. Zodia care ia o decizie sentimentală importantă
Horoscop 8 februarie 2019. Semne bune în sfera relaţii sentimentale pentru această zodie
Horoscop 7 februarie 2019. Apare o sursă de bani de explorat pentru această zodie
Horoscop 6 februarie 2019. Cine va fi curtat de o persoană seducătoare
Horoscop 5 februarie 2019. Cine își poate salva relația sau căsnicia după o ceartă