Horoscop 10 februarie 2019. Zodia care ia o decizie sentimentală importantă

Ultimul update: Duminica 10 Februarie 2019 20:34
Data publicarii: Duminica 10 Februarie 2019 08:16
Categorie: Horoscop

E bine să ne facem curaj să abordăm frontal orice situaţie, să nu lăsăm să treacă vreo şansă pe lângă noi, să nu regretăm mai târziu. Vibraţia zilei este 1 şi e bine să-ncepem ceva care să ne reprezinte.

Ce se întâmplă în fiecare zodie:

VĂRSĂTOR: La o întâlnire cu prietenii se poate să faceţi cunoștință cu cineva care să fie pe lungimea voastră de undă şi să începeţi o relaţie. O ieşire în lume o să vă răscolească frumos pe dinăuntru şi o să puneţi în aplicare o idee, poate-aveti o iniţiativă care să ducă la o afacere profitabilă.

PEŞTI: Poate-o să aflaţi de unde-o să primiţi nişte bani, poate-ați vândut ceva şi or să vă intre banii în cont până diseară. O să faceţi o cheltuială pentru că vă duceţi la o nuntă, un botez sau le luaţi cadouri de casă nouă unor prieteni care s-au mutat la casa lor.

BERBEC: O puteţi porni la drum şi să vă-ntoarceţi diseară sau chiar mâine dimineaţă, dacă nu vă duceţi la serviciu cu noapte-n cap. Se-ntâmplă tot felul de lucruri neprevăzute şi o să vă puteţi întâlni cu cineva care să vă schimbe viaţa în bine şi să vă depăşiţi pe voi înşivă.

TAUR: Se poate să daţi o fugă la rudele, prietenii care locuiesc nu prea departe de oraşul vostru numai dacă nu v-aţi înţeles să vină ei la voi. Se poate să vă treziţi cu nişte musafiri de la drum lung, dar să vă priască vizita lor c-o să vă şi plimbaţi, mai faceţi şi un shoping, la o adică.

GEMENI: Sunt evenimente mondene care vă pot asimila, absorbi şi să contribuiţi cu idei, mâna de lucru şi să vă placă tot ce se-ntâmplă pe-acolo. Se poate să vă treziţi cu nişte musafiri de la drum lung, dar să vă priască vizita lor c-o să vă şi plimbaţi, mai faceţi şi un shoping, la o adică.

RAC: Se poate să vi se mulţumească în mod public pentru ce-aţi făcut de calitate la serviciu, la şcoală şi să luaţi şi un premiu. Poate vă duceţi la o cununie religioasă, şi la restaurant, pot fi şi alte momente festive la care să vă duceţi, să staţi câte puţin la fiecare şi să vă-ntoarceţi acasă cu bateriile-ncărcate.

LEU: Se poate să primiţi un accept, un card de fidelitate, să exploraţi şi alte zone de interes, să vă satisfaceţi nişte curiozităţi - intelectuale. Puteţi pleca într-un city break, că o avanpremieră la ziua îndrăgostiţilor, să-i faceţi o surpriză fiinţei iubite sau găsiţi altceva cu care s-o daţi gata.

FECIOARĂ: Poate o să vă implicaţi, totuşi, într-un proiect particular, ca să lucraţi la ceva care vă place. E cineva care vrea să revină în viaţa voastră şi o să îi puteţi spune dacă are sens sau nu, c-o fi intervenit cineva la voi şi s-a blocat accesul la sferă sentimentală.

BALANŢĂ: Se poate să vă invite cineva într-o excursie, un dus-întors rapid, luaţi masa în alt oraş şi vă-ntoarceţi. O să vă ia prin surprindere vizita cuiva sau poate va sună să vă scoată în oraş c-aveţi nişte lucruri de lămurit şi la un tete a tete o să fie cel mai bine.

SCORPION: Poate alegeţi un relash activ ca să nu vă obosiţi prea tare, dar să nici nu fiţi sedentari. Un eveniment de familie o să vă ţină în priză, o să vă ocupaţi de mai multe aspecte şi o să vă şi distraţi, o să fie o atmosferă fierbinte.

SĂGETĂTOR: Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care vă poate deveni partener de viaţă în timpul unei excursii. E activată sfera sentimentală şi poate vi se face curat, sună-ntr-una telefonul şi primiţi invitaţii la cafea, la plimbare, competiţia e acerbă.

CAPRICORN: Se poate să fie un eveniment cu lume multă şi să aveţi şi voi un rol important, dacă nu chiar e sărbătoarea voastră. Poate faceţi o trataţie la voi acasă, pentru că v-aţi mutat de curând, v-aţi găsit alt serviciu, sau pentru că nu v-aţi mai văzut de mult cu prietenii şi îi chemaţi la cafea, la o prăjitură.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Horoscop 9 februarie 2019. Zodia care va primi o veste importantă
Horoscop 9 februarie 2019. Zodia care va primi o veste importantă
VIDEO PROTVPLUS.RO
zodiac
Horoscop 21 februarie, prezentat de Neti Sandu. O zi care le schimba viaţa celor născuţi în această zodie
Horoscop 20 februarie 2019. Zodia care semnează contracte și câștigă mai mulți bani
Horoscop 19 februarie 2019. Decizia care va influența viața de cuplu a acestui nativ
Horoscop 18 februarie 2019. Iubirea bate la uşa celor născuţi în această zodie. Atenţie mare la cheltuieli
Horoscop 17 februarie 2019. Cine are șanse să ajungă la căsătorie în acest an
Horoscop 16 februarie 2019. Zodia care astăzi se poate îndrăgosti
horoscop
Horoscop 15 februarie 2019. Nativul zodiacului care decide să-și schimbe viața
Horoscop 14 februarie 2019. O problemă de sănătate îi va da de furcă acestui nativ
Horoscop 13 februarie 2019. Zodia care va avea parte de un „declic” sufletesc
Horoscop 12 februarie. Zodia care se va bucura de o primă generoasă din partea șefilor
Horoscop 11 februarie. Surprize plăcute pe plan amoros pentru nativul acestei zodii
Horoscop 10 februarie 2019. Zodia care ia o decizie sentimentală importantă