Horoscop 8 februarie 2019. Semne bune în sfera relaţii sentimentale pentru această zodie


Ultimul update: Vineri 08 Februarie 2019 10:35
Data publicarii: Vineri 08 Februarie 2019 08:30
Categorie: Horoscop

Horoscop 8 februarie 2019, prezentat de Neti Sandu. Putem începe, dar şi definitiva nişte proiecte care să ne ofere stabilitate financiară şi să fim mulţumiţi şi de modul în care ne-am achitat de obligaţii.

 

Vibraţia zilei este 8 şi o să fim şi mai atenţi cu banii, să-i cheltuim cu rost.

VĂRSĂTOR
Poate v-aţi gândit să o întindeti pe undeva, să vă distraţi cu prietenii care vor să petreceţi mai mult timp împreună. Aveţi o energie ca să faceţi cât mai multe treburi deodată, poate or fi nişte colaborări de pe urma cărora v-alegeţi şi cu bani şi cu parteneri de afaceri că lumea.

PEŞTI
Vă pregătiţi de un eveniment care-o să vă scoată din anonimat, sau o să vă facă să fiţi mai vizibili, să faceţi furori - în carieră. Poate vi se propune o funcţie, o postură de lider şi o să fie onorant c-aveţi multe de spus şi de arătat, aţi ajuns la o maturitate profesională.

BERBEC
Or să vă ia prin surprindere propriile decizii, c-or să apară nişte oportunităţi pe care n-aţi vrea, în ruptul capului să le rataţi. O să fiţi prompţi în replică şi dacă va invita cineva la schi, la săniuş sau la un vin fiert pe o pârtie la munte o să vă duceţi, c-aveţi chef de distracţie.

TAUR
O să faceţi echipă cu partenerul de cuplu şi faceţi şi treaba, petreceţi câteva ore bune şi la distracţie, poate prin ţară pe undeva. Vi se recunosc nişte merite şi o să vă găsiţi resursele cu care să vă continuaţi traseul de succes, să vă asiguraţi venituri consistente pe o durată mai mare de timp.

GEMENI
Anturajul va face program, cu care-o să fiţi de acord se pare şi o să vă priască ieşitul în lume, în vizite azi, mâine. O plecare în excursie ar aduce acel element surpriză care v-ar putea face fericiţi, sau măcar entuziasmaţi, deocamdată, c-o s-aveţi pe cineva în viaţa voastră sentimentală.

RAC
O să faceţi cunoştinţă cu oameni care-or să vă invite în cercul lor şi o să vă placă experienţă. Se pare c-o să mai ieşiţi şi voi din casă, prietenii v-aşteaptă pe la evenimente, sindrofii şi o să aflaţi noutăţi despre ei, împărtăşiţi impresii, vă încărcaţi bateriile.

LEU
Semne bune în sfera relaţii sentimentale şi o să începeţi o viaţă nouă, poate-apar şi copiii, în cazul unora dintre voi. O să interacţionaţi cu diverse persoane ca să mai câştigaţi bani, să strângeţi un capital să începeţi propria afacere şi să aveţi cu ce să plecaţi în concediu la vară.

FECIOARĂ
O atmosferă mai caldă, armonioasă în cuplu, s-au topit asperităţile şi o să vă meargă şi mai bine. Va scoate cineva la masă în oraş şi poate lăsaţi pe mâine treburile casnice, să vă puteţi bucura de o plimbare, o cafea bună pe care s-o savuraţi alături de cineva drag.

BALANŢA
O să vă faceţi noi prieteni pe la evenimentele la care-o să vă duceţi şi se poate să apară şi sufletul - pereche - în cazul unora. O să găsiţi ceva nou de făcut, probabil, în timpul liber, ca să-i includeţi şi pe copii, poate faceţi un pic de sport sau altceva deconectant s-aveţi tonus şi fizic şi psihic.

SCORPION
O să consolidaţi relaţiile cu rudele şi o să puneţi cu toţii umărul la sărbătorile familiei, să fie un suflu comun. Se pare c-o să vă puteţi ocupa de treburile casnice cât şi de voi, să ieşiţi la socializare, să vă implicaţi în diverse proiecte care să vă propulseze în carieră.

SĂGETĂTOR
Sunteţi dispuşi să mai faceţi o-ncercare să fiţi alături de cineva care vi s-ar potrivi pentru o relaţie - vedeţi şi voi. Aţi putea descoperi o sursă suplimentară de bani şi care să nici nu vă ţină ocupaţi prea mult în timpul liber şi care să merite efortul.

CAPRICORN
O să puneţi mai mult preţ pe înfăţişare, vă duceţi la tuns, vă cumpăraţi lucruri vestimentare noi ca să vă simţiţi şi mai bine, cu un autostimulent. Poate căutaţi o casă mai mare în care să vă mutaţi sau mai construiţi ceva la cea în care locuiţi, eliberaţi un spaţiu căruia să-i daţi o altă destinaţie - aveţi treabă multă pe-acasă. 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Horoscop 7 februarie 2019. Apare o sursă de bani de explorat pentru această zodie
Horoscop 6 februarie 2019. Cine va fi curtat de o persoană seducătoare
VIDEO PROTVPLUS.RO