Horoscop 12 februarie, cu Neti Sandu. Leii își vor găsi sufletul pereche

12-02-2021 07:27


Horoscop 12 februarie, cu Neti Sandu. O să ne ocupăm şi de serviciu, şi de casă şi de noi, ca s-avem energie, optimism, să fie o creştere spirituală.

 

Vibraţia zilei este 3 şi să spunem lucrurilor pe nume.

HOROSCOP 12 FEBRUARIE 2021 VĂRSĂTOR

 

O s-apară cineva care visează s-aveţi o relaţie stabilă, şi dacă tot n-aveţi companion vă gândiţi la o astfel de perspectivă. E posibil să luaţi nişte bani şi să aveţi cu ce să daţi o fugă undeva la aer curat, să faceţi mişcare pe o pârtie, la schi, la săniuş, o zi, două.

HOROSCOP 12 FEBRUARIE 2021 PEŞTI

 

O porţie de respiro v-ar prinde bine şi v-ar oferi prilejul să descoperiţi idei pe care-o să le puteţi pune - cu succes - în practică. Se-ntâmplă ceva nou şi bun, dar e momentul să şi scăpaţi de restanțele care v-au măcinat pe dinăuntru, să-ncepeți totul pe "curat".

HOROSCOP 12 FEBRUARIE 2021 BERBEC

 

Vă gândiţi până luni dacă sunteţi dispuşi să-ncepeti un alt job, sau vă vedeţi în continuare de actualul serviciu. Vă puteţi întâlni cu un grup ca să practicaţi un sport, poate fi şi o adunare în scop filantropic, să-i ajutaţi pe nişte oameni aflaţi în impas.

HOROSCOP 12 FEBRUARIE 2021 TAUR

 

Se-anunţă succes în sesiune, şi la orice apariţie la scena deschisă, şi o să vă relansaţi într-o nouă prezentare. Poate abia acum se iveşte ocazia să vă lansaţi cu nişte produse care-or să fie bine primite de beneficiari şi o să urmeze o perioadă bănoasă.

HOROSCOP 12 FEBRUARIE 2021 GEMENI

 

O să rezolvaţi diverse situaţii care v-au făcut să bateţi pasul pe loc şi o să fie o emancipare vizibilă. Se poate să vă duceţi într-o vizită la părinţi, la rude, sau la nişte prieteni care locuiesc în alt oraş şi o să vă puteţi destinde, să lăsaţi deoparte tot stresul acumulat.

HOROSCOP 12 FEBRUARIE 2021 RAC

 

Interesul vostru se duce spre o reglare de conturi cu banca - poate pentru că vreţi să lichidaţi un credit şi poate să luaţi altul. Faceţi monetarul, vă scoateţi lista de cheltuieli şi vedeţi dacă vă rămân bani pentru o escapadă turistică, să-i duceţi, măcar, pe copii la zăpadă, să se dea pe derdeluş.

HOROSCOP 12 FEBRUARIE 2021 LEU

 

Poate reapare cineva care vrea să fiţi împreună, dar trebuie înainte de toate să vă cunoaşteţi mai bine. Se poate să programaţi o întâlnire de afaceri chiar în weekend, dacă azi sunteţi prea ocupaţi şi să vorbiţi pe-ndelete despre ce urmează să lucraţi cu acei oameni.

HOROSCOP 12 FEBRUARIE 2021 FECIOARĂ

 

O să vă ocupaţi de treburile casnice, poate şi pentru că e ceva de sărbătorit mâine, sau chiar poimâine. Veşti dintre cele mai bune şi o să le puteţi face o vizita unor rude apropiate, dar şi ele pot să treacă en passant pe la voi, să schimbaţi o vorbă, un sentiment.

HOROSCOP 12 FEBRUARIE 2021 BALANŢĂ

 

Se poate să se-ntoarcă la voi un copil, pentru că s-a-ncheiat judecata cu fostul partener de cuplu şi o să fiţi fericiţi. O să vă daţi întâlnire cu cineva care şi-a luat un timp de gândire ca să vadă dacă se poate mula pe cerinţele noii relaţii - şi poate.

HOROSCOP 12 FEBRUARIE 2021 SCORPION

 

Poate luaţi de pe online diverse lucruri pentru casa, şi o să fie totul funcţional, să şi lucraţi, să se şi joace copiii. Voi poate v-apucaţi de o curăţenie generală, e un motiv pentru care faceţi asta acum şi nu la primăvară, poate pentru că vă mutaţi.

HOROSCOP 12 FEBRUARIE 2021 SĂGETĂTOR

 

Se poate s-aveţi un examen, sau vreun interviu şi o să vă descurcaţi fără probleme. Vă puteţi deplasa cu uşurinţă dacă aveţi încredere că locul în care vă duceţi e în siguranţă iar sănătatea nu vă e pusă în pericol, condiţiile vă sunt garantate de cei de acolo.

HOROSCOP 12 FEBRUARIE 2021 CAPRICORN

 

Vă curtează mai mulţi angajatori ca să vă daţi ok-ul pentru munca împreună cu ei, dar o să fiţi şi voi selectivi. Se poate să luaţi nişte bani despre care nu aveaţi habar şi o să faceţi doi paşi pe-afară, dacă tot mai sunt nişte libertăţi de care-ar fi bine să profitaţi.


VIDEO PROTVPLUS.RO