Horoscop 12 decembrie, cu Neti Sandu. Prezența cuiva o să le ridice moralul Taurilor

12-12-2020 07:38


Horoscop 12 decembrie, cu Neti Sandu. Aflăm veşti bune, avem şi noi de transmis o vorbă bună, o invitaţie la o plimbare acum sau de sărbători.

Vibraţia zilei este 3 şi comunicarea poate face minuni.

Horoscop 12 decembrie SĂGETĂTOR


V-aţi propus să faceţi mai multe lucruri, fie şi mai pe lângă casă dacă nu puteţi pleca, starea de spirit e mai bună şi v-ajută şi să vă remontaţi, să fiţi în formă.

Horoscop 12 decembrie CAPRICORN


O să vă bucuraţi de veştile bune, poate şi de prezenţa cuiva care v-a lipsit şi puneţi voi la cale ceva care să vă reunească într-un fel sau în altul.

Horoscop 12 decembrie VĂRSĂTOR


O să faceţi o revizie a maşinii ca să ştiţi dacă aţi avea cu ce să vă deplasaţi dacă aţi vrea să plecaţi pe undeva, sau o să călătoriţi cu trenul.

Horoscop 12 decembrie PEŞTI


Veştile bune pot să vină de foarte departe şi să aflaţi când o să vă puteţi şi vedea cu cei care vă duc dorul, şi voi lor, şi sărbătorile par să fue cel mai apropiat prilej.

Horoscop 12 decembrie BERBEC


Sunteţi dispuşi s-o luaţi din loc să faceţi o plimbare, să luaţi aer şi vă-ntâlniţi şi cu cineva apropiat ca să vă mai spălaţi gândurile, s-aveţi un alt vibe.

Horoscop 12 decembrie TAUR

 

Prezenţa cuiva o să vă ridice moralul, poate vă da idei de petrecut câteva zile libere undeva departe de lume, ca să vă protejaţi, să respiraţi aer curat, să vă recreaţi.

Horoscop 12 decembrie GEMENI


Sunt lucruri care ţin de casă pe care va trebui să le rezolvaţi şi dacă va rămâne timp şi pentru un respiro, pentru o plimbare, o să fie perfect.

Horoscop 12 decembrie RAC


Poate le-ntindeți o mână de ajutor părinţilor, unor rude în vârstă, le duceţi ce au nevoie ca să nu trebuiască să iasă din casă, c-o s-aveţi voi grijă de toate cele.

Horoscop 12 decembrie LEU


Se poate să faceţi o trataţie la voi acasă, poate e un sărbătorit, sau e altceva care merită să vă-strângeți în jurul unei mese festive,

Horoscop 12 decembrie FECIOARĂ


O să vă ocupaţi de treburi gospodăreşti, şi printre altele o să mai faceţi şi o plimbare, o cumpărătură şi o să vă relaxaţi, c-aveţi nevoie şi de odihnă.

Horoscop 12 decembrie BALANŢA


Vi se cam scurg banii din buzunare, poate v-aţi propus o aprovizionare en gros, se poate să umblaţi după cadouri şi să tot cheltuiţi bani serioşi.


Horoscop 12 decembrie SCORPION

E o frenzie la voi, poate vine cineva în vizită, primiţi ceva în dar, se-ntâmplă ceva care să vă facă să vă simţiţi cât se poate de bine - o s-aveţi parte de o surpriză.


VIDEO PROTVPLUS.RO