Horoscop 12 aprilie 2020, prezentat de Neti Sandu. Gemenii au parte de vești bune

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 12 aprilie 2020, prezentat de Neti Sandu. Ne-mbrăcăm frumos, ca să stăm la noi acasă, gătim ceva special în cinstea vreunui sărbătorit, şi rămânem în starea de bucurie că suntem cu ai noştri.

Vibraţia zilei este 3 şi să spunem ce gândim şi ce simţim.

HOROSCOP 12 APRILIE 2020 BERBEC

 

Vă consultaţi cu ai voştri să vedeţi cum o să petreceţi sărbătorile, ce gătiţi, cine face cumpărăturile şi cum mai amenajaţi pe-acasă. Vă vin idei şi de gătit, ceva printre altele, care să vă trezească interesul şi să-i resuscitaţi şi pe ai voştri cu o mâncare bună şi poate faceţi şi un pic de sport prin casă.

HOROSCOP 12 APRILIE 2020 TAUR

 

Citește și
Prețul eliberării Alinei Apostol din „gulagul” chinezesc. Fost deținut al regimului de la Beijing: „Cu chinezii trebuie să negociezi direct!”. Răspunsul Ministerului Justiției din România

V-aţi făcut momentul, mai treceţi încă o dată în revista cumpărături ca să vă convingeţi că v-ajung banii şi o să faceţi comanda pe la diverse supermarketuri. Voi o să porniţi în căutarea unor produse naturale, bio, de la producător şi care să le asigure o stare de sănătate fizică şi mentală alor voştri.

HOROSCOP 12 APRILIE 2020 GEMENI

 

Aveţi deja o destinaţie prin ţară la care vreţi să ajungeţi de îndată ce-o să ne putem mişca, poate vă şi stabiliţi în altă zonă. O stare de bine, or să vă anime veştile bune şi o să aveţi şi inspiraţie să ştiţi cu cine să vă asociaţi la treabă, ca să vă luaţi banii - să vă bucuraţi de perioada asta.

HOROSCOP 12 APRILIE 2020 RAC

 

Apare cineva care să vă ofere suport, poate va procura nişte alimente, sau comandă în locul vostru, on-line. O să puteţi recupera de mâine nişte bani şi va gestionați ca să v-ajungă, nu se ştie cât mai rămânem în starea asta de prizonierat.

HOROSCOP 12 APRILIE 2020 LEU

 

E bine s-aveţi la voi declaraţia pe propria răspundere, actele de serviciu, ce ştiţi că mai trebuie dacă ieşiţi pe-afară. Vă sfătuiţi cu nişte prieteni ca să vă spună şi părerea lor, dacă să intraţi într-o combinaţie de afaceri cu nişte oameni sau să mai amânaţi până s-or mai limpezi şi lucrurile.

HOROSCOP 12 APRILIE 2020 FECIOARĂ

 

Poate aveţi ceva de arătat celor din jur şi o s-o faceţi în reţelele de socializare, poate faceţi anunţul că vă căsătoriţi. În stilul vostru, o să preparaţi cu religiozitate masa principală şi o să vă preocupaţi şi cum să-i antrenaţi pe copii şi pe ceilalţi din familie la nişte activităţi relaxante.

HOROSCOP 12 APRILIE 2020 BALANŢA

 

Intraţi într-o nouă etapă care să vă ajute să strângeţi şi mai mult relaţiile de familie-sa vă faceţi mai mult timp pentru ceilalţi. O să relaţionaţi la un telefon, sau acasă, peste gard, din balcon, vă faceţi planuri pentru perioada verii, poate se va găsi o preocupare care să vă anime pe toţi.

HOROSCOP 12 APRILIE 2020 SCORPION

 

O să vă alăturaţi unor oameni puternici care pot să vă implice în proiectele lor şi o să aveţi succes împreună. Vă faceţi socoteli cu banii, să nu vă lipsească nici pregătirile de Paşte şi nici lucrurile obişnuite, ba chiar un cadou, ceva mai special cu comanda de pe net.

HOROSCOP 12 APRILIE 2020 SĂGETĂTOR

 

Sfera sentimentală e răscolita frumos şi o să vă surprindă dorul cuiva, dar distanţă a făcut totul ca să vă apropie. o să vă asociaţi disponibilitatea pentru joc, mişcare, diverse preocupări recreative în care să-i cooptaţi pe cei mici şi ...diverse lucruri şi or să fie mai aproape de voi.

HOROSCOP 12 APRILIE 2020 CAPRICORN

 

Aveţi chef de gătit şi de sărbătorit Floriile, chiar şi cu sabaratoritul în alt colţ al ţării, al lumii, dar o să vă vedeţi în video. Aveţi o nouă viziune despre spaţiul interior şi o să vă regândiţi reamenajarea, poate şi pe-afară o să aranjaţi multe lucruri altfel, ca să se bucure şi copiii de spaţiul lor.

HOROSCOP 12 APRILIE 2020 VARSĂTOR

 

O nouă dragoste la orizont pentru cei care-şi doresc un suflet care să-nţeleagă şi n-o să mai dureze mult şi o să vă întâlniţi în carne şi oase. Voi se pare că vă pregătiţi să treceţi la alt nivel şi profesional şi de viaţă personală c-aveţi multe de arătat, de făcut şi în felul ăsta să câştigaţi şi bani.

HOROSCOP 12 APRILIE 2020 PEŞTI

 

O să-ncepeti să strângeţi bani ca să vă luaţi o casa poate, sau urmaţi o şcoală, să vă luaţi o masina-planuri aveţi cu banii. Apare o posibilitate de a face rost de bani şi o să vă puneţi calităţile la bătaie să vă înţelegeţi cu colaboratorii mai pe net, mai la birou, dacă mai ajungeţi şi pe-acolo.

Articol recomandat de sport.ro
Starul din Premier League care le-a lăsat însărcinate pe soție și pe amantă în aceeași perioadă a devenit tată pentru a șasea oară
Starul din Premier League care le-a lăsat însărcinate pe soție și pe amantă în aceeași perioadă a devenit tată pentru a șasea oară
Citește și...
Horoscop 11 aprilie 2020, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii își vor întâlni sufletul pereche
Horoscop 11 aprilie 2020, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii își vor întâlni sufletul pereche

Horoscop 11 aprilie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi cu vești mai bune. Speranțele noastre mai prind și ele aripi, ne încurajăm și singuri să trecem cu bine de toate obstacolele, pentru că sunt oameni dragi care depind de noi.

Recomandări
Ministrul Sănătății anunță că se lucrează la o strategie care să limiteze trimiterea pacienţilor de la stat la privat
Ministrul Sănătății anunță că se lucrează la o strategie care să limiteze trimiterea pacienţilor de la stat la privat

Alexandru Rafila, a declarat joi, în contextul acuzaţiilor care i se aduc medicului Cătălin Cîrstoiu, că ar trebui făcută o declaraţie pe proprie răspundere a medicilor care lucrează în instituţiile publice, că nu direcţionează pacienţi la privat.

Percheziții ale Parchetului European la instituții publice din Botoșani privind o fraudă de 160.000 € care implică fonduri UE
Percheziții ale Parchetului European la instituții publice din Botoșani privind o fraudă de 160.000 € care implică fonduri UE

Parchetul European (EPPO) din Cluj-Napoca şi (România) efectuează astăzi percheziţii în mai multe locaţii.

Românii blocați în Dubai din cauza inundațiilor, supărați pe autoritățile române: Niciun receptor ridicat, nu au făcut nimic
Românii blocați în Dubai din cauza inundațiilor, supărați pe autoritățile române: Niciun receptor ridicat, nu au făcut nimic

236 de români blocați de aproape două zile pe Aerportul din Dubai lovit crunt de inundații au revenit joi dimineață în țară.