Horoscop 11 septembrie 2018. Nativii care vor primi o sumă mare de bani

×
Codul embed a fost copiat

O s-avem prilejul o a doua şansă ca să obţinem ceva pentru care ne-am luptat multă vreme şi să ne hrănim sufleteşte cu acest succes. Vibraţia zilei este 11 şi o să facem alegeri înţelepte.

FECIOARĂ
E bine să rezervaţi un timp pentru mersul la doctor, să vedeţi cum staţi cu sănătatea şi să interveniţi prompt, dacă e ceva. O să puteţi legaliza un act după ce veţi face nişte drumuri, să luaţi aprobări, să parcurgeţi nişte etape, că nu se va putea dintr-un foc pur şi simplu.

BALANŢĂ
Vi se întinde o mână de ajutor ca să perfectaţi o situaţie, să câştigaţi un proces, să vă recuperaţi nişte bunuri. E momentul să vă reinventaţi, să faceţi lucruri noi cu care să-i impresionaţi pe şefi, pe colegii de breaslă, să deveniţi şi mai vizibili pe scena socială.

SCORPION
În sfera sentimentală apar noutăţi pentru cei în căutarea sufletului-pereche şi o să vă găsiţi pe cineva care să rezoneze cu voi pe mai multe planuri. Încep să vină banii şi să vă faceţi planuri cu bătaie lungă, să vă luaţi o casă, s-aveţi mai mult spaţiu pentru că vreţi să vă căsătoriţi.

SĂGETĂTOR
Se poate să vă-nțelegeți cu un angajator şi să lucraţi împreună, o să adunaţi chiar o echipă în jurul vostru şi o să daţi lovitura în afaceri. Ideile pe care le-aţi tot vânturat prind contur şi cu ceva anume tot o să ieşiţi în evidenţă, că vine anul vostru special şi o să se vorbească de bine despre voi.

Citește și
Horoscop
Horoscop 9 septembrie 2018. Zodia care se va îndrăgosti în această zi
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

CAPRICORN
Se poate să faceţi nişte drumuri, să plecaţi în deplasare şi să rezolvaţi treburi importante de serviciu. O s-aveţi spor la treabă, vin şi banii în mare viteză şi o să-i şi cheltuiţi, se pare, c-aveţi ceva costisitor de cumpărat - o maşină, o casă, aparatură de ultimă generaţie.

VĂRSĂTOR
Poate faceţi o rezervare pentru week-end, la munte, la mare, să vă distraţi împreună cu familia, cu prietenii. La voi, posibile noi provocări care vor fi pe măsură puterilor voastre şi o să treceţi în altă clasă valorica, poate veţi ocupa un fotoliu de şef, de profesor.

PEŞTI
Relaţia cu partenerul de cuplu traversează o perioadă de schimbări, de ambele părţi şi o să păstraţi ce e bun, o să fie frumos. Se poate să vă găsiţi altceva de lucru, o să puteţi aprofunda şi nişte studii, în paralel cu serviciul şi o să fie un mare progres, după o perioadă în care nu se mai întâmplă nimic.

BERBEC
Poate vă pregătiţi de o plecare la sfârşit de săptămână şi o să faceţi față mai uşor greutăţilor din zilele care urmează. Vă puteţi interesa de o locuinţă nouă în care să vă mutaţi, e posibil s-o vindeţi pe cea în care staţi şi să vă luaţi alta mai spaţioasă, pentru că vreţi să vă căsătoriţi.

TAUR
Bine-ar fi să vă consolidaţi relaţia cu fiinţa iubită, să eliminaţi tensiunile şi puseurile de gelozie, să fiţi o echipă. Se-anunţă bani de la serviciu, se poate să luaţi şi din particular şi să aducă şi partenerul de cuplu mai mulţi bani în perioada asta şi o să fie consistent contul.

GEMENI
O veste bună de la cineva aflat la mare distanţă şi poate fi o confirmare de job sau că aţi fost admişi la o şcoală. Întrevederi cu partenerii de afaceri, sponsori, vă consultaţi poate şi cu un avocat, înainte de a semna vreun act, să fie totul în litera legii.

RAC
O să vă bucuraţi de prezenţa cuiva care e în stare să vă facă viaţa mai frumoasă şi să fiţi fericiţi. O să faceţi un bilanţ financiar ca să vedeţi ce se-ntâmplă cu micile depozite de la bancă, să ştiţi dacă v-ajung pentru planurile mai îndrăzneţe, o casă, o maşină.

LEU
O să apară şi la voi cineva cu care puteţi forma un cuplu şi să deveniţi şi părinţi anul viitor. Un succes de grup, chiar dacă mai sunt neînţelegeri, o să treceţi peste şi o să câştigaţi bani, vi se vor deschide nişte uşi şi-o să vă luaţi avânt să atacaţi obiective şi mai îndrăzneţe.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Horoscop 10 septembrie 2018. Zodia care va primi compensații materiale satisfăcătoare
Horoscop 10 septembrie 2018. Zodia care va primi compensații materiale satisfăcătoare

O să ne luptăm ca să obţinem tot ce ne-am propus, n-o să lăsăm nimic la voia întâmplării, să nu se ducă pe apa sâmbetei toată munca noastră.

Horoscop 9 septembrie 2018. Zodia care se va îndrăgosti în această zi
Horoscop 9 septembrie 2018. Zodia care se va îndrăgosti în această zi

Să ne punem o dorinţă şi să lucrăm mental la ea, şi-o să vedem că se realizează chiar. E de-ncercat!

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Motivele pentru care procurorii au decis să vină acasă la Ion Iliescu, ca să-i aducă la cunoștință urmărirea penală
Motivele pentru care procurorii au decis să vină acasă la Ion Iliescu, ca să-i aducă la cunoștință urmărirea penală

Ion Iliescu devine oficial suspect în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990, pentru infracțiuni contra umanității.

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.