Horoscop 11 septembrie 2018. Nativii care vor primi o sumă mare de bani

Ultimul update: Marti 11 Septembrie 2018 08:19
Data publicarii: Marti 11 Septembrie 2018 07:48
Categorie: Horoscop

O s-avem prilejul o a doua şansă ca să obţinem ceva pentru care ne-am luptat multă vreme şi să ne hrănim sufleteşte cu acest succes. Vibraţia zilei este 11 şi o să facem alegeri înţelepte.

FECIOARĂ
E bine să rezervaţi un timp pentru mersul la doctor, să vedeţi cum staţi cu sănătatea şi să interveniţi prompt, dacă e ceva. O să puteţi legaliza un act după ce veţi face nişte drumuri, să luaţi aprobări, să parcurgeţi nişte etape, că nu se va putea dintr-un foc pur şi simplu.

BALANŢĂ
Vi se întinde o mână de ajutor ca să perfectaţi o situaţie, să câştigaţi un proces, să vă recuperaţi nişte bunuri. E momentul să vă reinventaţi, să faceţi lucruri noi cu care să-i impresionaţi pe şefi, pe colegii de breaslă, să deveniţi şi mai vizibili pe scena socială.

SCORPION
În sfera sentimentală apar noutăţi pentru cei în căutarea sufletului-pereche şi o să vă găsiţi pe cineva care să rezoneze cu voi pe mai multe planuri. Încep să vină banii şi să vă faceţi planuri cu bătaie lungă, să vă luaţi o casă, s-aveţi mai mult spaţiu pentru că vreţi să vă căsătoriţi.

SĂGETĂTOR
Se poate să vă-nțelegeți cu un angajator şi să lucraţi împreună, o să adunaţi chiar o echipă în jurul vostru şi o să daţi lovitura în afaceri. Ideile pe care le-aţi tot vânturat prind contur şi cu ceva anume tot o să ieşiţi în evidenţă, că vine anul vostru special şi o să se vorbească de bine despre voi.

CAPRICORN
Se poate să faceţi nişte drumuri, să plecaţi în deplasare şi să rezolvaţi treburi importante de serviciu. O s-aveţi spor la treabă, vin şi banii în mare viteză şi o să-i şi cheltuiţi, se pare, c-aveţi ceva costisitor de cumpărat - o maşină, o casă, aparatură de ultimă generaţie.

VĂRSĂTOR
Poate faceţi o rezervare pentru week-end, la munte, la mare, să vă distraţi împreună cu familia, cu prietenii. La voi, posibile noi provocări care vor fi pe măsură puterilor voastre şi o să treceţi în altă clasă valorica, poate veţi ocupa un fotoliu de şef, de profesor.

PEŞTI
Relaţia cu partenerul de cuplu traversează o perioadă de schimbări, de ambele părţi şi o să păstraţi ce e bun, o să fie frumos. Se poate să vă găsiţi altceva de lucru, o să puteţi aprofunda şi nişte studii, în paralel cu serviciul şi o să fie un mare progres, după o perioadă în care nu se mai întâmplă nimic.

BERBEC
Poate vă pregătiţi de o plecare la sfârşit de săptămână şi o să faceţi față mai uşor greutăţilor din zilele care urmează. Vă puteţi interesa de o locuinţă nouă în care să vă mutaţi, e posibil s-o vindeţi pe cea în care staţi şi să vă luaţi alta mai spaţioasă, pentru că vreţi să vă căsătoriţi.

TAUR
Bine-ar fi să vă consolidaţi relaţia cu fiinţa iubită, să eliminaţi tensiunile şi puseurile de gelozie, să fiţi o echipă. Se-anunţă bani de la serviciu, se poate să luaţi şi din particular şi să aducă şi partenerul de cuplu mai mulţi bani în perioada asta şi o să fie consistent contul.

GEMENI
O veste bună de la cineva aflat la mare distanţă şi poate fi o confirmare de job sau că aţi fost admişi la o şcoală. Întrevederi cu partenerii de afaceri, sponsori, vă consultaţi poate şi cu un avocat, înainte de a semna vreun act, să fie totul în litera legii.

RAC
O să vă bucuraţi de prezenţa cuiva care e în stare să vă facă viaţa mai frumoasă şi să fiţi fericiţi. O să faceţi un bilanţ financiar ca să vedeţi ce se-ntâmplă cu micile depozite de la bancă, să ştiţi dacă v-ajung pentru planurile mai îndrăzneţe, o casă, o maşină.

LEU
O să apară şi la voi cineva cu care puteţi forma un cuplu şi să deveniţi şi părinţi anul viitor. Un succes de grup, chiar dacă mai sunt neînţelegeri, o să treceţi peste şi o să câştigaţi bani, vi se vor deschide nişte uşi şi-o să vă luaţi avânt să atacaţi obiective şi mai îndrăzneţe.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Horoscop 10 septembrie 2018. Zodia care va primi compensații materiale satisfăcătoare
Horoscop 10 septembrie 2018. Zodia care va primi compensații materiale satisfăcătoare
VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop
Horoscop 20 noiembrie 2018. Zodia care se trezeşte cu mulţi bani în cont
Horoscop 19 noiembrie 2018. Zodia care va lua azi bani în plus
Horoscop 18 noiembrie 2018. Zodia care avea parte de o răsturnare de situaţie
Horoscop 17 noiembrie 2018. O veste neașteptată îi va da ziua peste cap acestui nativ
Horoscop 16 noiembrie 2018. Zodia care are șanse să-și întâlnească partenerul de viață
Horoscop 15 noiembrie 2018. Cei născuți în această zodie încep un proiect care le va aduce bani
Horoscop
Horoscop 14 noiembrie 2018. Zodia care are o perioadă bună în dragoste
Horoscop 13 noiembrie 2018. Cei născuți in această zodie pot primi o mărire de salariu
Horoscop 12 noiembrie. Zodia care începe săptămâna cu o veste bună legată de bani
Horoscop 11 noiembrie 2018. Vești bune pe plan personal pentru nativii acestei zodii
Horoscop 10 noiembrie 2018. Foloase materiale câștigate de nativii acestei zodii
Horoscop 9 noiembrie 2018. Zodia care va pierde astăzi o sumă de bani