Horoscop 11 martie, cu Neti Sandu. Balanțele își vor găsi sufletul pereche

Dată publicare: 11-03-2021 07:43
Dată actualizare: 11-03-2021 09:38


Horoscop 11 martie, cu Neti Sandu. Primim răspunsuri favorabile, putem începe lucrul la ceva care ne place, se poate să primim bani, o atenţie deosebită şi va fi o zi specială.

Vibraţia zilei este 11, număr maestru şi o să-nțelegem lucrurile în profunzime.

HOROSCOP 11 MARTIE 2021 PEŞTI

 

Or să vă parvină nişte rezultate, pot fi medicale şi o să fie liniştitor, că starea sănătăţii poate să fie bună. Se deblochează nişte situaţii care v-au dat bătăi de cap şi o să faceţi progrese la slujbă, la şcoală, în viaţa personală şi o să fie un crescendo şi sufletesc!

HOROSCOP 11 MARTIE 2021 BERBEC

 

Se poate să vă alăturaţi unui grup ca să plecaţi într-o vacanţă, poate fi şi o excursie de o zi. Poate intraţi într-o combinaţie partenerială ca să ieşiţi pe piaţa cu ceva nou şi o să fie o reuşită pentru c-o să pună toată lumea umărul.

HOROSCOP 11 MARTIE 2021 TAUR

 

Poate vă faceţi curaj să etalaţi un produs care îşi va găsi imediat drum către inima cumpărătorilor. Se dezleagă ițele unei afaceri şi o să vă alegeţi cu o colaborare de succes şi care mai poate atrage şi alte extrajoburi.

HOROSCOP 11 MARTIE 2021 GEMENI

 

Cineva de la drum vrea să vă-ntâlniţi pentru că vrea să consolidaţi relaţia, că nu e uşor de găsit o asemenea compatibilitate. Se poate să daţi de o ofertă turistică pe bani puţini într-o staţiune de lux şi să faceţi o rezervare, cu un eventual avans.

HOROSCOP 11 MARTIE 2021 RAC

 

Parcă rămăsese să faceţi nişte investigaţii medicale şi să luaţi şi o reţetă, dacă se constată că aveţi nevoie de aşa ceva. Poate o să recurgeţi la un credit bancar, să luaţi ceva scump, numai dacă nu v-ajung banii din contul de rezervă, că de cel curent nu vă atingeţi.

HOROSCOP 11 MARTIE 2021 LEU

 

Relaţia voastră de cuplu a atins acea maturitate care vă poate conduce la căsătorie. Se vine cu oferte de lucru, poate fi un angajator mai insistent şi voi trebuie să vă vedeţi propriul interes ca să nu alegeţi o variantă de lucru în detrimentul vostru.

HOROSCOP 11 MARTIE 2021 FECIOARĂ

 

Poate vă-ncumentați să le cereţi şefilor nişte înlesniri, un supliment salarial c-aţi muncit în plus, în ultima vreme.
O să fie, în continuare, mult de lucru la serviciu, poate şi acasă v-aţi apucat de curăţenia de paşte, o mică zugrăveală şi mai luaţi una alta prin casă.

HOROSCOP 11 MARTIE 2021 BALANŢĂ

 

Se poate să apară acel cineva care să vă facă viaţa mai frumoasă, să vă completeze, dacă sunteţi singuri. Se poate să dedicaţi mai mult timp unei activităţi deconectante, o să cultivaţi un hobby care-o să vă dea o stare de confort interior, de echilibru sufletesc.

HOROSCOP 11 MARTIE 2021 SCORPION

 

Din banii puşi deoparte poate o să vă luaţi câteva zile de respiro pe undeva, să vă duceţi într-un weekend. Poate s-au strâns acei bani ca să vă puteţi muta, sau să faceţi unele schimbări pe-acasă, c-aveţi nevoi de un spaţiu suplimentar, o reamenajare ca să puteţi lucra, ori învaţa.

HOROSCOP 11 MARTIE 2021 SĂGETĂTOR

 

O să strângeţi rândurile cu rudele apropiate, o să fie un eveniment care v-aduna la un loc, în curând. Se observă succes la studii, la examene, la apariţiile în public, fie şi online, la interviuri - la fel, o să fiţi convingători şi o să daţi dovadă de dezinvoltură.

HOROSCOP 11 MARTIE 2021 CAPRICORN

 

O să vă faceţi înţeleşi, după o perioadă în care aţi stat ascunşi în carapace în aşteptarea unor oportunităţi. Încep să se-adune banii în cont şi o să-i ţineţi acolo până vă hotărâţi să-i investiţi - probabil la vară, dac-aveti de gând să vă luaţi o casă în alt oraş.

HOROSCOP 11 MARTIE 2021 VĂRSĂTOR

 

Vi se plătesc nişte activităţi, o să daţi de finanţare pentru proiectele care îşi aşteptau rândul şi o să fiţi pe plus la mai multe capitole. Vouă lucrurile vă ies mai uşor şi-o să puteţi folosi inspiraţia, o să fiţi creativi şi cei din jur or să v-ajute să puneţi în practică ideile.


VIDEO PROTVPLUS.RO