Horoscop 11 martie 2018. Zodia care s-ar putea căsători

Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Duminica 11 Martie 2018 07:32
Categorie: Horoscop

Horoscop 11 martie 2018. Se-ntâmplă lucruri care să ne convingă să luăm o decizie, după lungi raţionamente, ca să avem stabilitatde atât în sfera profesională cât şi în cea familială.

Horoscop 11 martie 2018. Vibraţia zilei este 11, un număr maestru care ne insufla înţelepciune

Horoscop astăzi 2018. PEȘTI: O revedere de mare încărcătură emoţională şi poate-o să luaţi o decizie referitoare la viaţă în doi - poate stabiliţi nuntă. Întâlnire cu familia şi cu prietenii să reluaţi bunul obicei de a fi împreună când aveţi timp şi chef, să păstraţi armonia din familie.

BERBEC: O să primiţi nişte daruri, prietenii vă scot în oraş, la plimbare, la spectacol, puteţi da o raită şi prin împrejurimi. O să vă daţi întâlnire cu nişte oameni pe care nu i-aţi mai văzut demult şi o să petreceţi vreo două zile împreună, dacă nu mai mult, ca să recuperaţi - sufleteşte.

TAUR: O să fie o cheltuială poate pentru că v-aţi decis să vă luaţi casă, dacă nu cumva maşina e pe primul loc în lista de lucruri obligatorii. Poate le faceţi o vizita unor rude care sărbătoresc ceva şi or mai fi şi nişte probleme de familie de luat în discuţie, lejer, aşa, cât staţi voi la masă.

GEMENI: Se pare c-o să ieşiţi pe la mondenităţi, mai faceţi şi un pic de mişcare dacă ajungeţi la munte sau la o sală de sport cu copiii. O să puteţi recâștiga inima cuiva care se-ndepartase că vă certaserăţi şi o să clădiţi pe o altă temelie relaţia, ca să puteţi trăi în bună înţelegere.

RAC: E o ceremonie la care o să vă duceți cu familia şi poate daţi de cineva, acolo, care să vă ofere ceva de lucru. Întrevederi atât cu prietenii, cât şi cu oameni care vor să lucraţi împreună şi vă sfătuiţi, ca să aibă toată lumea de câştigat, să vă placă munca respectivă.

LEU. Poate-o să-i faceţi o vizită cuiva bolnav sau care tocmai s-a însănătoşit şi o să vă facă şi vouă bine, sufleteşte. E un eveniment festiv care adună multă lume la un loc şi o să revedeţi oameni cu care veţi colabora în plan profesional, cel puţin o vreme, dacă pe o perioadă mai lungă de timp.

FECIOARĂ: E posibil să vi se facă cunoştinţă, la o reuniune amicală, cu cineva care va fi interesat de felul nostru de a fi şi puteţi începe o relaţie. Se poate să vă duceţi la o aniversare, o fi un botez sau cineva, nişte prieteni, se duc la biserică să le fie binecuvântată relaţia sau îşi reînnoiesc jurămintele.

BALANŢĂ: Se poate să apară şi pentru voi acel cineva care să vă convingă să spuneţi da în faţa ofiţerului stării civile. O să resuscitaţi nişte relaţii, pe care v-aţi propus să le cultivaţi de-acum încolo, să vă vedeţi şi de vacanţa de paşte, să vă simţiţi bine împreună.

SCORPION: Poate daţi o fugă până la rudele care nu locuiesc tocmai departe să schimbaţi o vorbă, un sentiment, c-aveţi nevoie de susţinere în perioada asta. Chiar dacă o să cheltuiţi mai mulţi bani decât aveţi de gând o să fiţi mai puţin stresaţi, că se-anunţa nişte câştiguri în decursul acestui an.

SĂGETĂTOR: Sunteţi amatori de ieşit la un spectacol, sau s-ajungeţi la patinoar, pe o pârtie de schi, respingeţi ideea de sedentarism. Puteţi începe o viaţă nouă, să v-apucaţi de altă meserie, să vă luaţi casă, vă cumpăraţi o maşină, urmaţi şi şcoala de şoferi, dacă n-aveţi carnet.

CAPRICORN: O invitaţie cu totul neaşteptată, vă scoate cineva la masă, poate vă ia şi-ntr-o excursie, preţ de câteva ore, să vă aerisiţi. Noutăţi, veşti bune, vă-ntâlniţi cu cineva care o să vă coopteze într-o activitate care să vi se potrivească - mănușă, şi cu toate astea să fie foarte solicitantă.

VĂRSĂTOR: Poate nu v-aţi mai întâlnit de mult cu verii, cu nepoţii şi v-ar prinde bine să aflaţi unii de alţii, să vă bucuraţi de sucesele recente. E o întrunire cu persoane care au aceleaşi preocupări ca şi voi şi poate o să faceţi ceva care să le fie de ajutor unor oameni şi totodată să v-aducă şi vouă mulţumire sufletească.

Horoscop 10 martie 2018. Zodia care își reface relația de cuplu
Horoscop 10 martie 2018. Zodia care își reface relația de cuplu
VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop
Horoscop 12 decembrie 2018. Primă de Crăciun extrem de consistentă pentru nativii acestei zodii
Horoscop 11 decembrie 2018. Oportunități mari în afaceri pentru nativii acestei zodii
Horoscop 10 decembrie 2018. Zodia care își face azi ordine în viața sentimentală
Horoscop 9 decembrie 2018. Zodia care va primi un premiu important în această zi
Horoscop 8 decembrie 2018. Planuri de vacanță în străinătate pentru nativii acestei zodii
Horoscop 7 decembrie 2018. Zodia care are parte de o reducere substanţială
Horoscop
Horoscop 6 decembrie 2018. Zodia care-și va recupera o sumă de bani importantă
Horoscop 5 decembrie 2018. Zodia care primește o sumă neașteptată de bani
Horoscop 4 decembrie 2018. Zodia care primește o sumă neașteptată de bani
Horoscop 3 decembrie 2018. Zodia care poate obţine o sumă frumoasă de bani
Horoscop 2 decembrie 2018. Zodia a cărei viață se va schimba într-o clipă
Horoscop 30 noiembrie 2018. Zodia care trece printr-o perioadă favorabilă iubirii