Horoscop 11 iunie 2023, cu Neti Sandu. Zodiile care vor întâmpina cheltuieli neprevăzute

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 11 iunie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi a visării. Avem chef de socializare, dar și să lenevim la soare, ori la umbră să lucrăm cu mintea, cu sufletul la împlinirea dorințelor, care, știți bine că depind de noi.  

Vibrația zilei este 11 și o să fie, acolo, un rafinament sufletesc.

Horoscop 11 iunie 2023 - GEMENI

E cineva care v-a tot chemat în vizită și poate vă duceți dacă nu e prea departe de casă și dați o raită preț de câteva ore bune și o să fie revigorant.

Sunt evenimente mondene la care vreți să fiți și voi de față și o să vă largiți cercul de prieteni și de posibili parteneri de afaceri.

Horoscop 11 iunie 2023 - RAC

O să vă caute cineva care vrea să vă scoată în lume, că-și dorește să vă cunoască și poate o să găsiți compatibilitate pentru o relație, dacă nu aveți companion de viață.

Citește și
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

O să vă bucurați de revenirea cuiva care aduce un plus de speranță în viața voastră și o să fie un confort afectiv.

Horoscop 11 iunie 2023 - LEU

Se poate să vă duceți la o aniversare, ori poate e o nuntă, chiar și în alt oraș și o să vă relaxeze plimbarea, iar petrecerea o să fie pe gustul vostru.

Poate vă invită cineva la un concert sau e o competiție sportivă și o să fie incitant și inedit.

Horoscop 11 iunie 2023 - FECIOARA

E posibil să vă duceți într-o vizită, sau vă invită cineva la un restaurant și să întâlniți pe cineva de care să vă îndrăgostiți, și să fie o atmosferă romantică.

Se poate să vă descoperiți o nouă pasiune, vă inspiră cineva, sau poate ce-o să vedeți prin târg, pe la expoziții.

Horoscop 11 iunie 2023 - BALANȚA

Vi se lansează invitația să plecați într-o excursie la malul mării, sau la munte, supuneți la vot și decideți încotro - distracția o să fie oriunde v-ați duce.

Se pare că e un motiv special să primiți cadouri și ziua să fie presărată cu tot felul de surprize.

Horoscop 11 iunie 2023 - SCORPION

O să onorați invitația la o gală, poate fi chiar o nuntă și să fie o atmosferă festivă care să vă mai spele grijile cotidiene, să fie un balsam sufletesc.

Răspunsul pe care-l așteptați de la cineva de care sunteți îndrăgostiți sosește și o să puteți visa la o vacanță împreună.

Horoscop 11 iunie 2023 - SĂGETĂTOR

O veste bună de la cineva care dispăruse din peisaj și poate reluati colaborarea, vă mai vedeți și în timpul liber, pare să fie o relație care să vă completeze frumos.

Se poate să intrați în cheltuială că aveți multe de cumpărat pentru un party, printre care și ținuta vestimentară.

Horoscop 11 iunie 2023 - CAPRICORN

E posibil să vi se returneze o datorie și să aveți cu ce să ieșiți în oraș, să le faceți câteva surprize celor dragi, drept recompensă pentru toate eforturile depuse.

O să vă bucurați de prezența cuiva care poate ocupa un loc important în viața voastră și să vă gândiți și la căsătorie.

Horoscop 11 iunie 2023 - VĂRSĂTOR

Se poate să întâlniți pe cineva care să vi se potrivească și să vă doriți să formați un cuplu, pentru că există compatibilitate și se poate construi frumos o relație.

O să ieșiți cu grupul de undeva și o să fie cu cheltuială, dar aveți și voi nevoie de un respiro și merită banii.

Horoscop 11 iunie 2023 - PEȘTI

Vă duceți la o reuniune festivă, trageți un chef, poate e nunta cuiva la care țineți sau poate un botez, ceva o să adune lume cu care voi vă simțiți bine.

O stare de fascinație, poate vă pică cu tronc cineva care e nou apărut în peisaj și n-o să vă dezmeticiți ușor.

Horoscop 11 iunie 2023 - BERBEC

E un du-te vino la voi, aveți mai multe întâlniri și o să puteți lămuri niște aspecte care țin și de profesie, dar și de viața personală.

Relația de cuplu devine și mai solidă, poate pentru că ați pus punctul pe "i" și sinceritatea e cea care vă salvează.

Horoscop 11 iunie 2023 - TAUR

O să apară cineva care va fi nedezlipit de voi și dacă sunteți în căutarea unei persoane cu care să formați un cuplu poate fi alegerea potrivită.

Se poate să faceți o tratație la voi acasă și să vă simțiți cât se poate de bine înconjurați de prieteni.

Articol recomandat de sport.ro
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Citește și...
Horoscop 27 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care își dă întâlnire cu o persoană din sfera sentimentală
Horoscop 27 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care își dă întâlnire cu o persoană din sfera sentimentală

Horoscop 27 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu chef de viață. Sunteți dispuși să facem și treaba, să ne și distrăm ca să avem o stare de spirit cât se poate de bună, ca vin Floriile, vine Paștele, să ne pregătim sufletește.  

Horoscop 26 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Mai multe zodii primesc oferte de joburi sau colaborări pe bani mai mulți
Horoscop 26 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Mai multe zodii primesc oferte de joburi sau colaborări pe bani mai mulți

Horoscop 26 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi echilibrată. Avem energie, chef de viață, și de făcut treabă și de distracție și o să fructificăm la maximum timpul liber, să ne deconectăm.  

Horoscop 25 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Unei zodii i se face o propunere de job sau de funcție
Horoscop 25 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Unei zodii i se face o propunere de job sau de funcție

Horoscop 25 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu spor. Intuiția își spune cuvântul și aflăm scurtătura spre succesul pe care ni-l dorim.

Recomandări
Gabriel Liiceanu: Politicienii au furat sume “înspăimântătoare” - cât 400 de spitale, 600 de școli și 1.700 km de autostradă
Gabriel Liiceanu: Politicienii au furat sume “înspăimântătoare” - cât 400 de spitale, 600 de școli și 1.700 km de autostradă

Clasa politică din România, „care ne-a adus pe primul loc în clasamentele de corupție ale Europei”, a furat în ultimii 34 de ani sume “înspăimântătoare”, cu care am fi putut construi 400 de spitale de top, 600 de școli și 1700 km de autostradă.

Rusia a început operațiunea de a „paraliza” livrările militare din Occident către Ucraina. Prima țință distrusă de Putin
Rusia a început operațiunea de a „paraliza” livrările militare din Occident către Ucraina. Prima țință distrusă de Putin

Rusia şi-a intensificat atacurile asupra reţelei feroviare ucrainene pentru a ”paraliza” aprovizionările militare cu material din Occident - în vederea unei noi ofensive -, declară vineri un oficial ucrainean de rang înalt în domeniul securităţii AFP.

Mark Rutte, adversarul lui Iohannis în cursa pentru șefia NATO, a bătut la ușa lui Erdogan. 
Batavul caută sprijinul Turciei
Mark Rutte, adversarul lui Iohannis în cursa pentru șefia NATO, a bătut la ușa lui Erdogan. Batavul caută sprijinul Turciei

Preşedintele Recep Tayyip Erdogan a declarat că speră că următorul secretar general al NATO va acorda prioritate preocupărilor legate de terorism ale Turciei în timpul întâlnirii de vineri cu Mark Rutte, favorit pentru a prelua postul.