Horoscop 11 iunie 2020, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii vor câștiga o sumă mare de bani

Ultima actualizare: 11-06-2020 09:12

Horoscop 11 iunie 2020, prezentat de Neti Sandu. Încurcături azi. Am face bine să deschidem ochii, mintea, dacă avem de semnat acte, de luat și de primit bani, să nu calculăm greșit.

 

Vibrația zilei este 11, număr maestru și intuiția o să ne ajute, o să ne fie călăuză.

HOROSCOP 11 IUNIE 2020 GEMENI


E momentul să vă bazați pe forțele proprii și să-i luați pe prieteni așa cum sunt, să nu-i judecați prea aspru și să nu așteptați vorbe mari de la ei sau vreun ajutor, chiar dacă vi l-au promis, doar azi.

HOROSCOP 11 IUNIE 2020 RAC


Poate dați o fugă pe undeva să luați aer, să mai vedeți peisaje și oameni cu care nu v-ați mai întâlnit cine știe de când. O să vă dați întâlnire cu cineva care vă propune un extra job și dacă vă permite timpul o să dați accept ofertei, că ați mai câștiga niște bani.

HOROSCOP 11 IUNIE 2020 LEU


O să vă dați osteneala să mai faceți și treaba pe acasă, cu toate că vă simțiți poate obosiți, dar vreți să vă simțiți cu toții bine. Bine ar fi să fiți ceva mai cumpătați cu banii și să vă abțineți de la lucrurile scumpe care vă ies în cale, că or să vă trebuiască banii pentru altceva neașteptat.


HOROSCOP 11 IUNIE 2020 FECIOARĂ


Ar fi minunat să nu vă pripiți și să luați o decizie la repezeală, mai ales dacă e vorba despre ființa iubită. Întâlnire cu cineva care vrea să reglați o situație, să vă regrupați în jurul unei idei și să dați drumul unei afaceri care v-ar aduce profit.

HOROSCOP 11 IUNIE 2020 BALANȚĂ


Se poate să vă pregătiți de o deplasare și vă interesați dinainte, intrați pe net, vizionați, cereți detalii, ca să nu bateți drumul degeaba. Poate găsiți o platformă de afirmare și pe care o s-o dezvoltați, în timp, că o să o puteți folosi a la longue și să luați bani și să știe lumea de voi, de unde să vă ia.

HOROSCOP 11 IUNIE 2020 SCORPION


Se poate să vină un ajutor de la drum, de undeva, din țară, din străinătate și o să ieșiți dintr-un impas. Există o sursă de bani pe care o puteți accesa dacă vă încumetați și dacă nu va trebui să sacrificați timpul alocat familiei, că ai voștri n-or să fie de acord, poate.

HOROSCOP 11 IUNIE 2020 SĂGETĂTOR


O să revină cineva care vrea să vă convingă o dată în plus că puteți face echipă într-o relație și rămâne de văzut ce se întâmplă. Sunt lucruri pe care le puteți cere șefilor și pe care le-oți mai fi cerut cu ceva timp în urmă și n-ați avut trecere la momentul respectiv. Mai încercați.

HOROSCOP 11 IUNIE 2020 CAPRICORN


E posibil să vă luați o mașină, fie ea și la mâna a doua și o să vă simțiți în siguranță la volan. O să mai investiți niște bani în casă, pentru un plus de confort, dar și pentru estetică, totul e să mai păstrați ceva bani pentru situații speciale.


HOROSCOP 11 IUNIE 2020 VĂRSĂTOR


Se poate să vă pice cu tronc cineva abia la a doua vedere, dacă la prima nu v-a convins, mai știi. Vă paște o tentație de bani, să cheltuiți mai mult decât ați face-o de obicei și să vă destabilizați bugetul. Mare atenție! Pericol de cheltuieli.

HOROSCOP 11 IUNIE 2020 PEȘTI


Verificați agenda întâlnirilor să nu ratați un rendez-vous care poate însemna începutul unei relații trainice. Poate reușiți să vă îngrijiți și de sănătate după atâta muncă și să urmați și tratamentul pe care vi l-a prescris medicul și în niciun caz să nu vă tratați după ureche.

HOROSCOP 11 IUNIE 2020 BERBEC


Poate vă amenajați un spațiu de lucru acasă și pentru studiu, dacă au nevoie copiii și-l dotați cu tot ce trebuie. Se poate amâna o întâlnire cu grupul, că apare ceva neprevăzut și o să vă faceți alt program. Poate vă delectați cu vreuna dintre activitățile preferate.

HOROSCOP 11 IUNIE 2020 TAUR


Bine ar fi să apreciați la justa lor valoare niște obiecte pe care vreți să le cumpărați, să nu dați pe ele mai mult decât fac. O să definitivați o situație și cel mai bine ar fi să verificați de două ori înainte de a vă pune semnătura finală, să nu fie vreo chichiță care să vă pună capac.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO