Horoscop 11 februarie, cu Neti Sandu. Gemenii își fac planuri de vacanță

11-02-2021 07:40


Horoscop 11 februarie, cu Neti Sandu. Primim confirmări, dăm drumul proiectelor mai vechi, mai noi şi urmărim parcursul s-ajungem cu bine la liman.

Vibraţia zilei este 11 şi e o şansă de evoluţie spirituală - prin revelaţie.

HOROSCOP 11 FEBRUARIE 2021 VĂRSĂTOR

 

Se poate să aibă loc un declic sufletesc şi să vă doriţi o căsătorie, de unde ziceaţi că departe de voi gândul ăsta. O să puneţi punctul pe i ca să vă impuneţi proiectul la care-aţi visat cine ştie de când - e anul vostru special şi trebuie profitat la maximum de oportunităţi.

HOROSCOP 11 FEBRUARIE 2021 PEŞTI

 

Sunt nişte lucruri care au rămas nespuse în relaţia de cuplu şi ca să vă meargă şi mai bine rostiţi-le - scăpaţi de ele. O s-aveţi inspiraţie s-alegeţi ceva care vi se potriveşte - mănuşa, ca job, o fi o colaborare şi care-o să vă dea un refresh pe mai multe planuri.

HOROSCOP 11 FEBRUARIE 2021 BERBEC

 

Se poate să vă hotărâţi într-o clipă să vă duceţi la alt serviciu - c-o să primiţi o ofertă tentantă. Socotiţi-vă bine banii ca să vedeţi cu ce rămâneţi după ce achitaţi scoala copiilor, taxele, impozitele, sau ce mai plătiţi voi la-nceput de an.

HOROSCOP 11 FEBRUARIE 2021 TAUR

 

Poate aţi plănuit o întâlnire la sfârşitul săptămânii şi faceţi nişte pregătiri, dac-o s-aveţi musafiri. Vi se recunosc nişte merite şi n-o să vă mai puteţi plânge că şefii, anturajul nu vă apreciază - o să munciţi cu şi mai mult spor şi-o s-aveţi un randament bun.

HOROSCOP 11 FEBRUARIE 2021 GEMENI

 

E rost de plecare pe undeva în plimbare, chiar şi peste hotare, fie acum în week-end, fie la vară, în vacanţă. O reuşită în sfera studiilor, se poate să luaţi şi nişte aprobări care să vă deschidă nişte perspective în cariera şi să vă repoziţionaţi pe scenă socială.

HOROSCOP 11 FEBRUARIE 2021 RAC

 

O să puteţi legaliza un act după lungi aşteptări şi poate vi se dau înapoi nişte bani sau bunuri. Se-aduna bani, poate-ati vândut ceva şi va intra bani în cont, şi o să fiţi în căutarea unei case, ori poate va trebui să vă luaţi altă maşină - o să fie o cheltuială mare.

HOROSCOP 11 FEBRUARIE 2021 LEU

 

Cineva cu care aţi fost certaţi va scoate la cafea să reparaţi ce se mai poate c-aveţi şanse - de ambele părţi, să salvaţi relaţia. Întrevedere cu cineva care s-a luptat ca să vă aibă în echipă cu care lucrează şi poate vă puneţi de acord ca să puneţi umărul la un proiect de anvergură.

HOROSCOP 11 FEBRUARIE 2021 FECIOARĂ

 

Se poate să faceţi nişte schimbări pe-acasă, poate vă mutaţi, sau doar înlocuiţi piesele deteriorate, cu altele noi. Se definitivează o situaţie şi o să puteţi începe lucrul la noul serviciu, se poate să fie vorba şi despre şcoală şi o să vină şi nişte bani.

HOROSCOP 11 FEBRUARIE 2021 BALANŢĂ

 

O să vi se ceară un răspuns legat de relaţia de cuplu, şi o să ştiţi, deja, că vreţi să fiţi în continuare împreună. Or să vă fie apreciate nişte lucruri pe care le faceţi în particular, se poate să le şi puneţi în vânzare şi să luaţi bani pe ele şi să căpătaţi şi prestigiu.

HOROSCOP 11 FEBRUARIE 2021 SCORPION

 

Poate aţi rezervat bilete într-o staţiune turistică, poate-i duceţi pe copii la schi, la săniuş, dacă mai e zăpada. O să vă găsiţi locuinţa ideală, poate daţi avansul, dacă vi s-a acordat creditul fără de care n-aţi fi putut-o lua. Se poate să vă şi mutaţi în curând.

HOROSCOP 11 FEBRUARIE 2021 SĂGETĂTOR

 

O să vă alăturaţi unui grup ca să vă implicaţi într-o activitate care v-ar aduce beneficii, c-o să fie un efort colectiv. Se anunţă rezultate favorabile la şcoală, supravegherea copiilor da şi ea rezultate, şi o să vă puteţi întâlni, nu numai online cu colegii ci şi la cafea.

HOROSCOP 11 FEBRUARIE 2021 CAPRICORN

 

Poate-ați câştigat un proces şi vi se plătesc cheltuielile de judecată şi o să fie o reabilitare, primiţi bani, o proprietate. Se poate să semnaţi un contract de angajare, se poate să fie şi o reactualizare pentru că sunteţi şi voi şi şefii de acord să-l prelungiţi.


VIDEO PROTVPLUS.RO