Horoscop 11 decembrie 2020, prezentat de Neti Sandu. Balanțele recuperează diverse sume de bani

11-12-2020 07:19

Horoscop 11 decembrie 2020, prezentat de Neti Sandu. Sunt lucruri la vedere şi altele ascunse de care trebuie să ţinem cont şi să ne apărăm, să nu fim total expuşi.

Vibraţia zilei este 11 şi o să facem alegeri înţelepte.


HOROSCOP 11 DECEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

Un program încărcat, cu multe treburi de dus la bun sfârşit, poate faceţi şi diverse achiziţii online, ca să nu va mai deplasaţi

HOROSCOP 11 DECEMBRIE 2020 CAPRICORN

O să vă puneţi casa la punct, c-aveţi poate musafiri, fie de Crăciun, fie de Anul Nou, şi chiar şi fără, tot trebuie să faceţi curăţenie şi diverse lucruri prin casă.

HOROSCOP 11 DECEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

Aveţi idei care pot fi puse uşor în practică şi o să vă puteţi asigura un venit suplimentar în ianuarie, să lucraţi în paralel, dacă timpul va permite.

HOROSCOP 11 DECEMBRIE 2020 PEŞTI

O să simţiţi nevoia să vă implicaţi într-o activitate care să vă pună în valoare nişte calităţi şi poate luaţi şi nişte bani la o adică.

HOROSCOP 11 DECEMBRIE 2020 BERBEC

Există oportunitatea să plecaţi câteva zile pe undeva să vă relaxaţi, dacă o să reuşiţi să terminaţi toate treburile de serviciu, şi pe cele personale, doar aşa.

HOROSCOP 11 DECEMBRIE 2020 TAUR

O să primiţi ajutoare, pot fi şi bani, produse, sunt nişte oameni care se interesează de voi şi o să rezolvaţi o serie de lucruri care v-au ţinut încurajaţi şi aţi bătut pasul pe loc.

HOROSCOP 11 DECEMBRIE 2020 GEMENI

O să daţi zor să vă achitaţi de toate obligaţiile de serviciu, fie că lucraţi de-acasă, fie de la birou, şi o să vă faceţi timp şi pentru familie, să vă plimbaţi un pic.

HOROSCOP 11 DECEMBRIE 2020 RAC

O reuşită în sfera profesională, se-ncheie cu bine un proiect, vin şi banii, o să fie răsplătită munca şi o să fie stimulativ pentru anul viitor.

HOROSCOP 11 DECEMBRIE 2020 LEU

E perioada de graţie pentru voi, se observă un succes, fie la serviciu, fie în particular, şi o să vă bucuraţi şi de oferte pentru anul viitor.

HOROSCOP 11 DECEMBRIE 2020 FECIOARA

O să vă ocupaţi de reamenajare, curăţenie generală şi alte preocupări casnice, mai faceţi nişte achiziţii, cadourile, mai mult practice, pentru ai voştri.

HOROSCOP 11 DECEMBRIE 2020 BALANŢA

Se pare c-aveţi de recuperat mai multe sume de bani şi o să o duceţi mai bine din punct de vedere financiar în perioada sărbătorilor şi după.

HOROSCOP 11 DECEMBRIE 2020 SCORPION

Se-aduna bani în cont de unde vă aşteptaţi cel mai puţin şi o să vă permiteţi lucruri suplimentare de cumpărat pentru voi şi ai voştri – bonus.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO