Horoscop 10 noiembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii vor avea parte de o surpriză neașteptată


Ultimul update: Duminica 10 Noiembrie 2019 08:49
Data publicarii: Duminica 10 Noiembrie 2019 07:15
Categorie: Horoscop

Horoscop 10 noiembrie 2019, prezentat de Neti Sandu.  O zi condimentată. O s-avem parte de surprize de tot felul și vom răspunde și noi pe măsura provocărilor ca să nu ne lăsăm mai prejos.

 

Vibrația zilei este 1 și lăsăm în urmă trecutul și dăm viață noilor proiecte în care credem.

HOROSCOP 10 NOIEMBRIE 2019 SCORPION

 

Poate o luați din loc, în vizită la rude ca să reactualizati fluxul relației, să vă consultați în privința unor decizii. O să fiți înconjurați de oameni care vă iubesc și vor să învețe de la voi c-oți fi un model pentru ei, vă cer părerea și o să socializați pentru starea de spirit, ca să fie și mai bună.

HOROSCOP 10 NOIEMBRIE 2019 SĂGETĂTOR

 

Se poate să vă duceți la un botez sau e altă petrecere cu iz festiv și o să vă bucurați de revederea unor prieteni scumpi la vedere. Starea voastră de bine se poate datora cuiva, unei persoane șarmante care a apărut în viața voastră și care vă împlinește frumos. Poate fi și un copil.

HOROSCOP 10 NOIEMBRIE 2019 CAPRICORN

 

Parcă au rămas niște vorbe nespuse și partenerul de cuplu a obosit de atâta așteptare și poate îi spuneți ce simțiți. Poate aveți un motiv să-i chemați pe prieteni pe la voi sau îi scoateți la un restaurant și le faceți cinste și se poate să plecați și-ntr-o excursie.

HOROSCOP 10 NOIEMBRIE 2019 VĂRSĂTOR

 

O să vă fie ușor să dați o fugă prin țară pe undeva la o zi de naștere sau vă invită cineva pur și simplu la un pahar de vorbă și vă duceți. O să vă asociați cu niște oameni să dați drumul unei activități de timp liber care să scoată la iveală calitățile care v-ar putea propulsa în carieră.

HOROSCOP 10 NOIEMBRIE 2019 PEȘTI

 

Se poate să vă înoiți, dați o raită pe la magazine, așa în plimbare și v-alegeți niște lucruri cu care să vă compuneți alt look. E o sărbătoare, poate fi undeva în aer liber și să vă întrețineți acolo cu prieteni mai vechi, mai noi. Vă mai faceți și alții și o să fiți o mare familie.

HOROSCOP 10 NOIEMBRIE 2019 BERBEC

 

Vă dați întâlnire cu grupul de prieteni ca să vă destindeti c-oți fi avut o săptămână încărcată și vreți să scăpați de tensiuni. O întâlnire fulgerătoare cu cineva care s-ar putea să vă vrea înapoi dacă v-oți fi separat, dar poate fi și o nouă dragoste la orizont și să vi se schimbe viața în bine.

HOROSCOP 10 NOIEMBRIE 2019 TAUR

 

O ieșire în doi ar aduce o nouă dimensiune relației care promite să fie durabilă și să vă și căsătoriți. O să fiți înconjurați de oameni dragi, poate e ziua cuiva de naștere și e toată lumea fericită. Vă încărcați bateriile pentru perioada care urmează.

HOROSCOP 10 NOIEMBRIE 2019 GEMENI

 

O să vă înțelegeți mult mai bine cu anturajul amical, o să ieșiți mai des pe la evenimente și veți avea poate și preocupări comune. E cineva care vrea să fiți împreună și face tot ce-i stă în putință să vă demonstreze că e partida ideală pentru voi și se pare c-așa e.

HOROSCOP 10 NOIEMBRIE 2019 RAC

 

Poate-i chemați pe prieteni pe la voi la o gustare, o cafea și o să inaugurați casa, ori noul sediu în care o să vă desfășurați activitatea. Se poate să vă duceți la un botez sau e un alt motiv de petrecere și se poate să întâlniți pe cineva de care să vă îndrăgostiți și să iasă o frumoasă relație, să vă căsătoriți, s-aveți copii.

HOROSCOP 10 NOIEMBRIE 2019 LEU

 

Sfera sentimentală e animată mai mult ca de obicei și o să apară cineva în anturajul vostru, care să vi se potrivească. Sunteți amatori de plimbare și vă suiți la volan să dați o fugă la niște prieteni, chiar dacă nu stați grozav cu banii, c-o să vă descurcați voi destul de bine la o adică.

HOROSCOP 10 NOIEMBRIE 2019 FECIOARĂ

 

O să vă implicați în programarea unui eveniment care-o să-i vizeze pe copii. Poate e un concurs, o fi un meci, o serbare a copiilor poate. Poate o să-i strângeți pe ai voștri la o masă preparată de voi, să vă mai consultați cu privire la evenimentele de pe agenda familiei și să luați niște decizii.

HOROSCOP 10 NOIEMBRIE 2019 BALANȚĂ

 

O să reluați niște preocupări de timp liber care să vă scuture de stres și rutina zilnică, să căpătați un tonus ridicat. A sosit momentul să-i spuneți partenerului de cuplu ce ați vrea să schimbe, ce vă doriți de la relație sau cum vedeți în perspectivă căsnicia voastră, ca să nu pierdeți timp prețios.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO
Reacția lui Eduard când și-a văzut camera renovată de echipa Visuri la cheie

03:28
Dragoș Bucur, surpriză inspirată din filmele western pentru Eduard

07:14
Povestea emoționantă a lui Eduard, un băiețel de opt ani imobilizat în scaun cu rotile pe viață

05:05
Revista Beau Monde a aniversat 18 ani de la apariție. Cătălin Măruță, gazda evenimentului

04:59
În calitate de ce va fi invitat Jeremy la nunta Carolinei

03:11
România, o nouă istorie pentru o nouă națională! Cucerim nordul! România U21 – Finlanda U21, joi de la ora 20:00, ÎN DIRECT la PRO TV! Bucurați-vă de fotbal!

00:30
Istoria EURO 2020 nu se scrie fără noi la București! Pe 15 noiembrie, România – Suedia se vede în direct la PRO TV de la ora 21:45!

00:30
Cu Amalia Năstase, fosta soție a lui Ilie Năstase, pe urmele copilăriei

06:11
Simina, fosta soție a lui What's Up, face dezvăluiri la câteva luni de la divorț

Simina: "Cred că într-o zi vine o întrebare dacă este iubire sau obișnuință"


13:55
Accidentele rutiere, tot mai dese în ultimii ani

"Un moment de neatenție la volan poate crea traume ireparabile în familie"


12:16