Horoscop 10 iunie 2020, prezentat de Neti Sandu. Racii se gândesc serios la căsătorie

Ultima actualizare: 10-06-2020 09:59

Horoscop 10 iunie 2020, prezentat de Neti Sandu. O să fim deschiși, flexibili și-o să încercăm și lucruri noi care să ne-aducă siguranță financiară ca să ne punem familia la adăpost.

Vibrația zilei este 1 și e un bun moment de restartat sistemul.

HOROSCOP 10 IUNIE 2020 GEMENI

 

Poate vă vine vreo idee despre o scurtă vacanță pe undeva, posibil în weekend, poate vă duceți la părinți, bunici, prieteni în plimbare. E posibil să luați bani din urmă și să semnați un contract pentru o colaborare de care-o să fiți încântați, c-o să vă suplimenteze veniturile.

HOROSCOP 10 IUNIE 2020 RAC

 

Se poate să vă gândiți serios la căsătorie și să faceți și anunțul dacă va fi pentru anul asta, sau o lăsați pe anul viitor. O să semnați niște acte, poate alegeți și o școală la care să vă duceți, sau vă interesați pentru copii, e o perioadă favorabilă studiului, examenelor.

HOROSCOP 10 IUNIE 2020 LEU

 

O să faceți rost de bani și poate vă achitați de rata la bancă, după care mai vedeți pentru ce va mai rămân bani. Poate sunteți în negocieri cu cineva care vă dă de lucru, dar n-o să acceptați oricum, o să va impuneți condițiile pentru că pare să fie și un volum mare de muncă.

HOROSCOP 10 IUNIE 2020 FECIOARĂ

 

Ați putea relua o activitate care v-a adus bani și sunt șanse să-i câștigați și în continuare - orientați-vă. O să-i dați de capăt unei chestiuni în care nu era respectată legea și nu vă puteați primi banii sau drepturile și o să aveți câștig de cauză.

HOROSCOP 10 IUNIE 2020 BALANȚĂ

 

O veste bună de la cineva care v-a lipsit și care s-a hotărât să revină în viața voastră și promite să fie bine de data asta. O să ieșiți la rampă cu ceva nou și chiar o să fiți dispuși să faceți și o schimbare majoră, s-o virați spre altceva care să v-aducă succes - popularitate.

HOROSCOP 10 IUNIE 2020 SCORPION

 

O să puteți face rost de niște bani dintr-o muncă particulară și poate-i puneți la ciorap, s-aveți în concediu dacă vă duceți anul asta. Sunt lucruri cu care nu sunteți de acord atât la serviciu, cât și acasă, în viața de cuplu și pot s-apară scântei verbale, dacă v-o ia gură pe dinainte - mare atenție.

HOROSCOP 10 IUNIE 2020 SĂGETĂTOR

 

Ați putea dedica o parte din timpul liber unei colaborări și o s-o duceți mai bine cu banii. Poate mai încercați o revenire la o relație care-a mers bine o vreme, dar s-au mai întâmplat diverse și v-ați separat, acum ar mai fi o șansă.

HOROSCOP 10 IUNIE 2020 CAPRICORN

 

O să comunicați mai ușor online, veți trimite acte la semnat, o să primiți și aprobări, iar la examene n-or să fie probleme. Ar avea de unde să vă intre niște bani, poate vi se dau înapoi cei pe care i-ați împrumutat cuiva și o s-aveți de cheltuială.

HOROSCOP 10 IUNIE 2020 VĂRSĂTOR

 

O ieșire la plimbare v-ar mai revigora și ați înțelege și în ce direcție se-ndreaptă relația de cuplu. Apar vești bune care să vă inspire, să dați de vreo afacere care să v-aducă satisfacții profesionale și bani pe măsură - c-aveți resurse interioare de scos la suprafață.

HOROSCOP 10 IUNIE 2020 PEȘTI

 

Se poate să faceți un sacrificiu financiar și să vă luați o mașină de care-aveți mare nevoie - și voi și familia. Se poate să vă aflați într-un moment de creativitate și să puneți în practică ideile cu care-ați putea castiga bani frumoși ca să aveți și voi un capital.

HOROSCOP 10 IUNIE 2020 BERBEC

 

Încă mai aveți de adunat acte până să puteți încheia o situație, poate vă luați casă, ori vindeți o casă, un teren. Vă reușesc demersurile care țin de comenzi online pentru casă, poate v-apucați de zugrăvit, schimbați gresie, faianță, mai luați și diverse aparate, ustensile.

HOROSCOP 10 IUNIE 2020 TAUR

 

Poate vă faceți curaj și vă-nscrieți într-o excursie, dacă nu luați un sejur, că n-aveți încredere. Poate vă perfecționați într-un domeniu, vă luați și aparatura pe care să-nvațați să lucrați de-acasă, eventual, și poate-o să le fie de folos și copiilor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO