Horoscop 10 februarie 2021, cu Neti Sandu. Săgetătorii vor avea de luat decizii importante

10-02-2021 07:23


Horoscop 10 februarie 2021, cu Neti Sandu. O să primim răspunsuri la-întrebarile puse mai demult, luăm şi semnături şi o să facem progrese pe mai multe planuri.

Vibraţia zilei este 1 şi e bine să luăm startul într-o nouă aventură.

HOROSCOP 10 FEBRUARIE 2021 VĂRSĂTOR

 

Se poate să faceţi nişte achiziţii şi să vi se subţieze contul, dar de luna viitoare vin bani şi din urmă. E agitaţie la voi, sunt multe de făcut şi o să vă confruntaţi cu diverse obstacole, dar nu e cazul să abdicaţi, poate fi momentul vostru de glorie.

HOROSCOP 10 FEBRUARIE 2021 PEŞTI

 

Poate-o să cheltuiţi nişte bani ca să reparaţi maşina, să vă puteţi deplasa, c-aveţi drumuri de făcut, sau poate vă luaţi alta. O să fie un consum nervos c-aveţi de lucru, or fi şi examene, poate şi pe copii trebuie să-i monitorizaţi la lecţii, chiar dacă se duc la şcoală.

HOROSCOP 10 FEBRUARIE 2021 BERBEC

 

O s-aveţi prilejul, poate şi onoarea, să colaboraţi cu nişte oameni care vă vor aduce succesul pe care-l meritaţi. E posibil să luaţi nişte bani şi să comandaţi diverse lucruri de care-aveti nevoie, pot fi nişte lucruri de care - aveţi nevoie, că pot fi nişte lucruri pe care-aţi vrut în repetate rânduri să le luaţi şi nu s-a putut.

HOROSCOP 10 FEBRUARIE 2021 TAUR

 

O să vă bucuraţi de o confirmare, de sosirea cuiva care-ar aduce o rază de soare-n viaţa voastră. Se poate să ieşiţi la rampă cu ceva nou, sau cu ceva pe care l-aţi mai încercat la un moment dat, însă n-a avut niciun impact, nu a mers la vremea respectivă.

HOROSCOP 10 FEBRUARIE 2021 GEMENI

 

Se poate să legalizaţi acte, să mergeţi mai departe cu un demers ca să avansaţi pe scara ierarhică. O să vă interesaţi de o plecare, fie şi cu treaba, pot fi afaceri la mijloc şi să trebuiască s-ajungeţi la sediul firmei ca să semnaţi contracte.

HOROSCOP 10 FEBRUARIE 2021 RAC

 

Poate cereţi unei bănci un credit ca să vă cumpăraţi o casă ori o maşină pentru că nu v-aţi putea descurca astfel. Se poate să primiţi o ofertă care v-ar aduce nişte bani şi o să vă bucuraţi de un confort financiar, o să fie o stabilitate care să vă permită să ieşiţi din nota obişnuită.

HOROSCOP 10 FEBRUARIE 2021 LEU

 

Aveți o întrevedere cu cineva care nu şi-a pierdut speranţa c-o să puteţi fi din nou împreună şi o să vedeţi ce se poate face. O să interacţionaţi cu nişte patroni care vor să vă angajeze, dar vă aflaţi într-o derută, cu ofertele par care mai de care mai bănoasa şi nu ştiţi ce s-alegeţi.

HOROSCOP 10 FEBRUARIE 2021 FECIOARĂ

 

Poate vă faceţi puţin timp pentru un hobby, să vă creaţi o stare de spirit şi mai bună, să valorificaţi, chiar, nişte produse făcute de voi. Poate vă faceţi un program special pentru copii, să faceţi lecţii, să-i duceţi undeva să practice un sport dacă e voie şi să le fie cultivat un talent.

HOROSCOP 10 FEBRUARIE 2021 BALANŢĂ

 

Se poate să vă pregătiţi de un botez şi să cereţi ajutorul rudelor să v-ajute - sau poate e un alt eveniment festiv. Se poate să mai aşteptaţi o săptămână, doua, până să-i daţi un răspuns - ferm - partenerului de cuplu, referitor la un angajament pe viaţă - că ideea nu s-a copt încă.

HOROSCOP 10 FEBRUARIE 2021 SCORPION

 

Vi se vor semna nişte acte, poate va fi un progres şi la şcoală şi multe aspecte se vor mai rezolva şi de la sine. Poate angajaţi o firmă să v-ajute cu reparaţiile, zugrăvitul, sau poate or fi alte urgente pe-acasă şi chiar nu puteţi sta aşa - trebuie rezolvat rapid.

HOROSCOP 10 FEBRUARIE 2021 SĂGETĂTOR

 

Are cineva să vă dea nişte bani şi o să strângeţi un capital, ca să vă puteţi împlini şi nişte dorinţe mai vechi. Or să vă solicite mai mulţi parteneri de afaceri şi o să vă puteţi alege ceva care să fie pe gustul vostru şi să vă menţină în priză, c-aveţi multe de oferit.

HOROSCOP 10 FEBRUARIE 2021 CAPRICORN

 

Poate-abia acum vi se acorda un supliment salarial şi o să vă convingeţi că rugăminţile voastre chiar au fost luate-n serios. Se rezolvă nişte chestiuni mai vechi şi o să vă puteţi apuca şi de alte proiecte care să vă propulseze în carieră şi n-or să vă lipsească banii.


VIDEO PROTVPLUS.RO