Horoscop 10 decembrie 2020, prezentat de Neti Sandu. Vin bani din urmă pentru Fecioare

10-12-2020 07:21

Horoscop 10 decembrie 2020. O să spunem ce gândim şi ce simţim ca să nu ne pierdem în detalii fără importanţă – să mergem direct la sigur.

Vibraţia zilei este 1 şi e bine să facem ceva care să ne dea o nouă direcţie în viaţă.

HOROSCOP 10 DECEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

Aveţi planuri mari, poate sunt proiecte noi, ancorate în realitatea de ultim moment şi o să puteţi face rost de bani anul care vine.

HOROSCOP 10 DECEMBRIE 2020 CAPRICORN

Dacă faceţi un bilanţ o să vedeţi că ieşiţi pe plus şi o să ştiţi ce-aveţi de făcut în continuare ca să vă asiguraţi banii pentru rate şi facturi, taxe şi altele.

HOROSCOP 10 DECEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

Poate vă alăturaţi unui grup, unei fundaţii, ca să le fiţi de ajutor unor oameni, luptaţi pentru o cauză şi o să vă bucuraţi de aprecierea oamenilor.

HOROSCOP 10 DECEMBRIE 2020 PEŞTI

O să culegeţi roadele eforturilor de pân-acum, poate e un premiu de sfârşit de an, vin şi banii pe care i-aţi fi revendicat pe parcursul anului şi contul se umple.

HOROSCOP 10 DECEMBRIE 2020 BERBEC

Voi păreţi presaţi de timp şi o să daţi zor să vă achitaţi de toate obligaţiile, şi morale şi materiale şi o să vă descurcaţi cu toate până de Craciun şi-o să vă liniştiţi.

HOROSCOP 10 DECEMBRIE 2020 TAUR

Se observă o mai bună comunicare cu partenerul de cuplu şi o să vă faceţi alte planuri de viaţă, poate reorganizaţi interiorul ca să se poate lucra de-acasă, şi să se şi înveţe.

HOROSCOP 10 DECEMBRIE 2020 GEMENI

Întrevedere cu cineva care vrea să vă propună diverse colaborări pentru la anul şi dacă vă convine una măcar, tot e bine, o să fiţi în câştig.

HOROSCOP 10 DECEMBRIE 2020 RAC

Se pare că veţi petrece sărbătorile la voi acasă, îi chemaţi şi pe ai voştri, dacă e toată lumea sănătoasă şi o să aveţi multe de făcut – destul de costisitor.

HOROSCOP 10 DECEMBRIE 2020 LEU

Aveţi inspiraţie şi o să puteţi pregăti ceva special, fie pentru copii, fie pentru toţi musafirii care or să vină la de sărbători şi o să fie o atmosferă destinsă.

HOROSCOP 10 DECEMBRIE 2020 FECIOARĂ

Vin bani, poate sunt restanțe, ori vreo primă despre care aflaţi acum şi o luaţi de Crăciun, dacă nu cumva or mai fi şi alte beneficii.

HOROSCOP 10 DECEMBRIE 2020 BALANŢA

Veşti de tot felul la voi, vă caută diverse persoane care vin cu oferte de colaborare şi în plan personal şi profesional – voi alegeţi ce păstraţi şi ce nu.

HOROSCOP 10 DECEMBRIE 2020 SCORPION

E o acalmie în viaţa voastră, poate sunteţi echilibraţi sufleteşte şi o să vă bucuraţi de înţelegere în familie, în cuplu, or să vă tihnească sărbătorile.


VIDEO PROTVPLUS.RO