Horoscop 1 noiembrie 2018. Zodia care va primi o sumă de bani așteptată de mult timp

Ultimul update: Joi 01 Noiembrie 2018 10:11
Data publicarii: Joi 01 Noiembrie 2018 07:14
Categorie: Horoscop

O să ne bucurăm de faptul că lucrurile se mişcă în ritm alert şi o să ţinem şi noi pasul, să ne rezolvăm toate problemele.

Vibraţia zilei este 1 şi să punem capăt restanțelor, ca să dăm drumul proiectelor noi.

SCORPION: Se poate să apară cineva în viaţa voastră şi să vreţi să vă sincronizaţi, să vă meargă bine împreună. O să faceţi un efort de adaptare la o situaţie nouă pe care-o veţi întâlni la serviciu şi o să v-alegeţi cu un câştig dublu - de imagine şi financiar.

SĂGETĂTOR: Păreţi dornici de aprofundat nişte studii, poate daţi curs unei pasiuni, vă înscrieţi la un master, un doctorat. La voi apar provocări la tot pasul şi e bine să fiţi deschişi, să nu rataţi vreo oportunitate ca să puteţi experimenta lucruri noi.

CAPRICORN: Sunt nişte bani pe care trebuia să-i luaţi mai demult şi abia acum încep să se mişte lucrurile şi să-i puteţi încasa. Poate-ați fost prea ocupaţi şi n-aţi mai putut face cumpărături şi pentru voi, să vă-nnoiți garderoba, să scoateţi hainele pe care nu le mai îmbrăcaţi şi să daţi refresh vestimentar.

VĂRSĂTOR: Se poate să vindeţi ceva care să vă umple contul, sau să luaţi bani de la bancă pentru că vi s-a aprobat un credit. Se poate s-aveţi nişte lucruri de comunicat în public, într-o şedinţă, la vreo conferinţă poate, în cadrul unui eveniment monden şi o să se ţină cont de părerea voastră.

PEŞTI: O problemă de familie se cere urgent rezolvată şi o să faceţi un consiliu cu toţi ai casei să aflaţi părerea fiecăruia. Voi cu o mână luaţi şi cu altă daţi bani, că s-au strâns şi banii împrăştiaţi, şi datoriile pe care le făcuserăţi în contul acelor bani.

BERBEC: O să puteţi pleca într-o scurtă vacanţă şi să vă refaceţi tonusul de altădată, poate e un city break. O revenire la sentimente mai bune, cu şanse de recuperat o căsnicie, şi se pare c-o s-aveţi mai multă grijă de data asta să nu va mai separaţi.

TAUR: O să recuperaţi nişte bani şi o să vă mai permiteţi şi alte lucruri față de cele pe care le faceţi în mod obişnuit. Apar lucruri noi la serviciu, pe care va trebui să le rezolvaţi din mers, c-o să fie un volum mai mare de muncă, dar o să vă descurcaţi frumos.

GEMENI: O să vă puteţi reapuca de o îndeletnicire mai veche şi să găsiţi şi o companie care să vă ţină isonul, să fie confortabil. O dragoste mai veche se reactivează şi dacă nu v-aţi scos-o de la inima mai puteţi încerca să vedeţi dacă de data asta puteţi rămâne împreună şi să fiţi fericiţi.

RAC: Se poate să se-ntoarcă cineva care-a fost plecat o vreme şi o să fixaţi noi reguli de convieţuire pe care-o să le respectaţi cu stricteţe. Se pare c-o să mai investiţi ceva bani în casă, şi o să umblaţi şi după materiale, decoraţiuni, tot felul de lucruri care să vă facă interiorul şi mai plăcut.

LEU: O persoană tânără alege să fie cât mai des în preajma voastră, poate, pentru că intuieşte un potenţial de relaţie sentimentală. O să se ofere cineva să vă-ntindă o mână de ajutor, şi-o să vă descurcaţi cu restul treburilor presante, şi-o să vă rămână timp şi pentru voi.

FECIOARĂ: Se poate să pregătiţi camera de musafiri şi să aranjaţi totul pentru prietenii sau rudele care-or să stea câteva zile la voi. Se poate să mai luaţi câte ceva în rate şi să completaţi lipsurile din gospodărie, sau amenajaţi camera copiilor şi le luaţi diverse lucruri după gustul lor.

BALANŢĂ: O să le faceţi pe plac copiilor, îi duceţi în parc, în locurile preferate şi o să le-mpliniți un vis, o să fie distracţie, nu glumă. Acum chiar c-o să vă ocupaţi şi de voi, c-aţi mai încercat o dată dar au apărut alte priorităţi şi aţi lăsaţi totul baltă, e momentul să daţi refresh înfăţişării şi s-aveţi grijă de sănătate.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Horoscop 31 octombrie 2018. O colaborare extrem de fructuoasă pentru unii nativi
Horoscop 31 octombrie 2018. O colaborare extrem de fructuoasă pentru unii nativi
VIDEO PROTVPLUS.RO
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Oana vs Antinia
Oana și Antinia au cântat în numele iubirii, pentru muzică. Ce alegere a făcut Irina Rimes?

12:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Claudia Vs Izabela
Tensiune între antrenorii Vocea României. Claudia și Izabela au dat tot ce e mai bun, însă uite cum au reacționat Smiley și Tudor

13:37
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Dalina vs Lina
Dalina și Lina au interpretat într-un mod original piesa lui Katty Perry "Roar" și au sfârșit confruntarea într-o mare de aplauze. Pe cine a ales Smiley?

08:42
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Alexandra vs Teodora vs Romanița
Au pășit pe scena Vocea României ca niște adevărate artiste și au realizat un trio fantastic. A fost o alegere grea, însă Tudor a decis

11:12
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Maria Vs Eva
Emoții mari pe scena Vocea României. Uite cum s-au descurcat Maria și Eva

09:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Andrei vs Claudiu
Până și Adele ar fi dansat pe o asemenea interpretare. Uite ce moment plin de energie au avut băieții pe scenă. Ce-a avut de spus Smiley?

12:15
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Madalina vs Maria
Transmit o emoție pe care e greu să nu empatizezi. Mădălina și Maria au abordat o interpretare foarte interesantă însă antrenorii au avut păreri diferite

10:59
LA MARUTA
Călătorul aventurier, imagini fabuloase din Columbia

08:43
LA MARUTA
România, te iubesc!, 10 ani de povești

05:32
LA MARUTA
Skivo, o zi în culisele vloggingului

06:20
horoscop
Horoscop 17 noiembrie 2018. O veste neașteptată îi va da ziua peste cap acestui nativ
Horoscop 16 noiembrie 2018. Zodia care are șanse să-și întâlnească partenerul de viață
Horoscop 15 noiembrie 2018. Cei născuți în această zodie încep un proiect care le va aduce bani
Horoscop 14 noiembrie 2018. Zodia care are o perioadă bună în dragoste
Horoscop 13 noiembrie 2018. Cei născuți in această zodie pot primi o mărire de salariu
Horoscop 12 noiembrie. Zodia care începe săptămâna cu o veste bună legată de bani
Horoscop
Horoscop 11 noiembrie 2018. Vești bune pe plan personal pentru nativii acestei zodii
Horoscop 10 noiembrie 2018. Foloase materiale câștigate de nativii acestei zodii
Horoscop 9 noiembrie 2018. Zodia care va pierde astăzi o sumă de bani
Horoscop 8 noiembrie 2018. Zodia care va întâmpina astăzi dificultăți financiare
Horoscop 6 noiembrie 2018. Zodia care va primi suma de bani mult așteptată
Horoscop 5 noiembrie 2018. Zodia care va recupera o sumă de bani