Horoscop 1 mai 2020, prezentat de Neti Sandu. Racii scapă de datorii

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 1 mai 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi cu provocări. Să fim pe recepție pentru că vom primi și vreun duș rece, o să trebuiască să dăm fugă să ne achităm de niște obligații.

Vibrația zilei este 1 și e bine să pășim cu dreptul într-o nouă situație.

HOROSCOP 1 MAI 2020 TAUR

 

Se pare c-o să primiți niște lucruri, or fi cadouri sau vă trimit cei aflați departe un pachet, e o bucurie. O să vă umpleți timpul cu activități care să vă țină în priză, dacă tot nu puteți ieși, n-aveți nici curte, o terasă pe care să ieșiți, ca să descărcați tensiunile.

HOROSCOP 1 MAI 2020 GEMENI

 

Citește și
Hanul cu Tei se vinde cu 1,6 milioane€. Clădirea, cumpărată de Ilie Dumitrescu în 2004

În continuare vă puteți îngriji de voi și de cum arătați - vă pregătiți de ieșirea în lume când o fi, și de sănătate să vă-ngrijiți. Sunt niște situații pe care ar trebui să le descâlciți, și o să luați legătura cu diverse persoane până să le dați de capăt, mai ales dac-or fi urgențe.

HOROSCOP 1 MAI 2020 RAC

 

Poate faceți o manevră inteligentă cu banii, cu banca și o să mai scăpați de datorii, o să vă mai eliberați. Vi s-au promis niște bani și o să-i aveți, o să discutați cu niște oameni care vor să lucrați împreună și poate bateți palma - la figurat, că nu vă puteți întâlni.

HOROSCOP 1 MAI 2020 LEU

 

Poate pregătiți o masă specială - pentru voi în familie, în amintirea grătarelor de altădată și a ieșirilor la iarbă verde. Poate găsiți o cale de exprimare - profesională, poate ieșiți la rampă cu produse noi care să v-aducă un câștig și poate o să vi se dea și altceva de făcut.

HOROSCOP 1 MAI 2020 FECIOARĂ

 

Sunt activități pe care le puteți face în cadrul unei organizații și o să fie un progress vizibil, vi se mai alătură și alți oameni. Se poate să vă pregătiți de un examen, vor fi speranțe și să-ncepeți lucrul la ceva mai departe de casă, ori vă mutați în altă localitate c-o fi mai bine acolo.

HOROSCOP 1 MAI 2020 BALANŢA

 

O să fiți interesați de o anumită latură profesională neexploatată până acum și o să-ncepeți pregătirea. O să vă faceți niște socoteli cu banii să v-ajungă să cumpărați ceva mai scump, și să vă rămână totuși pentru cheltuielile curente, obligatorii.

HOROSCOP 1 MAI 2020 SCORPION

 

Cineva cu care v-ați mai ciondănit vrea să vă-mpăcați, s-aveți o relație mai relaxată, să vă-tihneasca. O să interacționați cu niște oameni în video, probabil, ca să meargă treaba bine la serviciu și o să schimbați idei, strategii, semnați și tot felul de acte.

HOROSCOP 1 MAI 2020 SĂGETĂTOR

 

O să mai aduceți unele îmbunătățiri locuinței, utilați bucătăria, amenajați balconul, terasă, pentru confort. Vi se oferă ceva nou de lucru și dacă vă simțiți în formă o să vă înrolați în nouă aventură profesională, dacă nu o amânați pentru altă perioadă.

HOROSCOP 1 MAI 2020 CAPRICORN

 

Se poate să vă-ndrăgostiți bine de tot de cineva cu care puteți și rămâne dacă sunteți singuri, în căutarea fericirii. Se pare că v-ați implicat într-un proiect care o să v-aducă beneficii și poate o să vă extindeți aria de influență, or să mai vrea și alți oameni să lucreze cu voi.

HOROSCOP 1 MAI 2020 VĂRSĂTOR

 

Poate faceți comandă pentru ceva confortabil pentru curte, o terasă și le mai amenajați și copiilor un loc de joacă, să facă mișcare, să nu se plictisească. O să învățați să lucrați cu alte instrumente, duceți munca la alt nivel, poate încheiați și o situație școlară și o să vă puneți la adăpost.

HOROSCOP 1 MAI 2020 PEŞTI

 

Vă interesați de acte semnate, de bani, de un alt job care v-ar pune la locul care vi se potrivește. Se poate să luați parte la niște discuții, conferințe online, ca să veniți cu îmbunătățiri la muncă, să faceți să meargă treaba și mai bine dacă tot puneți la un loc atâtea idei.

HOROSCOP 1 MAI 2020 BERBEC

 

O s-aveți un anturaj care să vă țină isonul la treabă și o să vă fie mai ușor să lucrați în combinația respectivă. O să faceți rost de bani, și-o s-aveți pentru facturile curente, iar cu ratele trebuie să vă hotărâți dacă plătiți una, două acum, sau le lăsați pe toate pentru la toamnă.

Articol recomandat de sport.ro
Presa din Spania a reacționat imediat după ce Simona Halep a aflat că joacă cu Paula Badosa în primul meci de la revenire
Presa din Spania a reacționat imediat după ce Simona Halep a aflat că joacă cu Paula Badosa în primul meci de la revenire
Citește și...
Horoscop 30 aprilie 2020, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele vor câștiga o sumă de bani
Horoscop 30 aprilie 2020, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele vor câștiga o sumă de bani

Horoscop 30 aprilie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi cu de toate. Putem valorifica la maximum timpul, ideile și să facem lucruri de calitate extra, în care să ne arătăm măiestria.

Recomandări
Arma NATO care va tranzita România pentru a ajunge în Ucraina. MApN îi va asigura combustibilul
Arma NATO care va tranzita România pentru a ajunge în Ucraina. MApN îi va asigura combustibilul

Între timp, apărarea Ucrainei suferă din cauza stocurilor tot mai mici de muniție. Un ajutor substanțial este pe drum din Finlanda, stat care a aderat la NATO anul trecut.

PSD și PNL s-au înțeles: Cătălin Cîrstoiu va fi candidatul comun al Coaliției la Primăria Capitalei
PSD și PNL s-au înțeles: Cătălin Cîrstoiu va fi candidatul comun al Coaliției la Primăria Capitalei

După aproape aproape ore de discuții, coliția de Guvernare a decis luni seară că medicul Cătălin Cîrstoiu este candidatul PSD-PNL pentru Primăria Capitalei.

Bani europeni pentru înființarea centrelor de colectare, refuzați de primării. Câmpurile au devenit „magnet” pentru deșeuri
Bani europeni pentru înființarea centrelor de colectare, refuzați de primării. Câmpurile au devenit „magnet” pentru deșeuri

Peste 1.900 de primării ar fi putut să ia bani europeni prin PNRR pentru înființarea așa-numitelor centre de colectare cu aport voluntar.