HOROSCOP 1 IUNIE 2019, prezentat de Neti Sandu. Leii au parte de o mare surpriză

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 1 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. O zi cu bucurii. O s-avem o stare bună pe care-o să le-o imprimăm şi celor din jur şi care se va-ntoarce tot la noi, cu efect de bumerang - pozitiv!

Vibraţia zilei este 1 şi poate-avem curaj să facem pentru prima oară ceva. 

 

HOROSCOP 1 IUNIE 2019 GEMENI


O să puteţi face cunoştinţă cu cineva care-şi doreşte o relaţie de cuplu şi cu intenţii de căsătorie - vedeţi dacă sunteţi interesaţi de-aşa ceva. Aveţi chef de întâlniri, de plimbări, să faceţi mişcare, să ajungeţi pe la mondenităţi, să fiţi în centrul atenţiei şi să luaţi pulsul societăţii.


HOROSCOP 1 IUNIE 2019 RAC


Se pare c-o să refaceţi grupul de prieteni cu care-aţi petrecut multe clipe minunate şi o să ocazionaţi nişte evenimente. O să daţi curs unei invitaţii într-o călătorie care o să v-aducă un plus de bună dispoziţie şi o să lăsaţi deoparte problemele legate de serviciu şi grijile care ţin de bani.

Citește și
Horoscop 22 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii vor câștiga bani în plus
HOROSCOP 30 MAI 2019. Scorpionii își pot reface viața sentimentală
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali


HOROSCOP 1 IUNIE 2019 LEU

 

E posibil să vi se facă o surpriză plăcută, să vă invite cineva la o plimbare în alt oraş, la un concert, un spectacol. E o sărbătoare, vreo zi de naştere, o nuntă şi o să fie distracţie, iar dacă va fi în alt oraş e posibil să rămâneţi peste noapte şi să profitaţi de timpul liber petrecut cu prietenii.


HOROSCOP 1 IUNIE 2019 FECIOARĂ


Se poate să le daţi o mână de ajutor unor prieteni care pregătesc un eveniment cu desfăşurare de forţe şi o să vă implicaţi fără rezerve. Poate vă duceţi în vizită la nişte rude, o fi o petrecere, cu un motiv expres şi o să vă prindă bine sufleteşte pentru că v-or fi lipsit aceşti oameni.


HOROSCOP 1 IUNIE 2019 BALANŢĂ


Se poate să participaţi la un concurs, o competiţie, o fi un examen care v-ar propulsa mai sus în cariera şi o să fie cu succes. Se poate să primiţi cadouri pentru c-aţi câştigat un titlu, v-aţi angajat undeva, v-aţi mutat în casă nouă, s-au v-aţi logodit, v-aţi căsătorit, ori cu alt prilej.

 

 

HOROSCOP 1 IUNIE 2019 SCORPION


O ieşire cu anturajul amical o să vă scoată din starea de apatie şi o să prindeţi din zbor nişte idei de afaceri. E posibil să reparaţi o căsnicie, iar pentru cei singuri apare şansă de a intra într-o relaţie care să vă completeze frumos şi să fiţi fericiţi.

 

 

HOROSCOP 1 IUNIE 2019 SĂGETĂTOR


O să fiţi invitaţi la o ceremonie, ori la o cină romantică, şi vă găteşte chiar fiinţa iubită, o să fie o surpriză. E posibil să fie masă mare în familie sau între prieteni, o să fie şi un răsfăţ, poate o să primiţi daruri c-aţi luat un examen, aţi câştigat un titlu.


HOROSCOP 1 IUNIE 2019 CAPRICORN


Se poate să aflaţi c-o să vină un copil în familia voastră şi o să fie cu bucurie, normal. Sfera sentimentală e nuanţata frumos şi o să întâlniţi pe cineva dacă asta vă doreaţi şi să-nceapă o relaţie care promite şi o căsătorie anul viitor.


HOROSCOP 1 IUNIE 2019 VĂRSĂTOR


E posibil să se-anunţe cineva în vizită, dar dacă sunteţi pe picior de plecare vedeţi care e primul impuls - să plecaţi, sau să rămâneţi acasă. Se poate să plecaţi şi cu trenul, dacă maşina e-n până sau vreţi să retrăiţi nişte amintiri, ori vă e mai comod aşa, sau plecaţi cu prietenii, cu autocarul în excursie.

 

 

HOROSCOP 1 IUNIE 2019 PEŞTI


V-au rămas nişte lucruri neclarificate în relaţia de suflet şi e bine să vorbiţi deschis ca să vă asiguraţi armonia în cuplu. O să ieşiţi cu grupul pe undeva, şi o să uitaţi de supărări, de oboseală, de tensiunile care vă ţin treji noaptea şi o să fiţi fresh de luni încolo, că poate staţi şi mâine în deplasare.


HOROSCOP 1 IUNIE 2019 BERBEC


Poate vă implicaţi într-o activitate, poate fi şi sportivă, dacă nu e civică şi să v-aducă satisfacţii în plan emoţional. Se poate s-aveţi nişte treburi pe acasă şi să le daţi gata fără să staţi prea mult pe gânduri, după care s-o-ntindeti pe la prieteni, să ieşiţi în oraş la plimbare, la shoping.

 

HOROSCOP 1 IUNIE 2019 TAUR


O ieşire la cafea ar putea fi un punct de plecare într-o relaţie care să se scrie frumos. Noutăţi de bun augur la voi, poate vine cineva după o lungă absenţa, va aduce veşti îmbucurătoare şi poate şi un cadou la care să nu va fi aşteptat.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
HOROSCOP 31 MAI 2019. Scorpionii pot cunoaște o persoană fascinantă
HOROSCOP 31 MAI 2019. Scorpionii pot cunoaște o persoană fascinantă

HOROSCOP 31 MAI 2019, prezentat de Neti Sandu. Surprize, provocări azi. Să fim pe fază, să nu ratăm o şansă de a munci într-un loc care e fix pentru noi, să nu trecem pe lângă un om care ne poate face, doar el, fericiţi.

HOROSCOP 30 MAI 2019. Scorpionii își pot reface viața sentimentală
HOROSCOP 30 MAI 2019. Scorpionii își pot reface viața sentimentală

HOROSCOP 30 MAI 2019, prezentat de Neti Sandu. O să-ncercăm, pe cât posibil, să rezolvăm orice lucru cu vorbă bună, să ni-i apropiem pe cei care au luat distanță față de noi şi să fim o echipă.

HOROSCOP 29 MAI 2019. Vărsătorii întâlnesc o persoană cu care ar putea avea o relație
HOROSCOP 29 MAI 2019. Vărsătorii întâlnesc o persoană cu care ar putea avea o relație

HOROSCOP 29 MAI 2019, prezentat de Neti Sandu. Avem chef şi de treabă şi de ieşit cu prietenii, să dezbatem şi chestiuni care ţin de comunicarea cu cei din jur şi o să ne meargă bine.

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.