Horoscop 1 aprilie 2020, prezentat de Neti Sandu. Capricornii vor face rost de bani

Dată publicare: 01-04-2020 07:22
Dată actualizare: 01-04-2020 09:09


Horoscop 1 aprilie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi cu rezolvări. Începem să gândim și să acționăm altfel, ca să ieșim fiecare dintre noi din impas și găsim cele mai bune soluții.

 

Vibrația zilei este 1 și e tocmai bună pentru noi începuturi.

HOROSCOP 1 APRILIE 2020 BERBEC
 

O să inventați ceva care să vă aducă bani și niște oameni vor aprecia calitatea muncii voastre. E nevoie de voi undeva, puteți rezolva și de acasă, dar trebuie prezență de spirit și voi chiar aveți. E un moment bun să vă reinventați.

HOROSCOP 1 APRILIE 2020 TAUR
 

Vi se livrează o mobilă, sunteți anunțați că vi s-a reparat mașina, sau altă aparatură de pe acasă. Poate începeți niște reparații, o curățenie generală, vă luptați cu ceva, dar poate mai sunt și ai voștri prin preajmă, să pună toată lumea umărul.

HOROSCOP 1 APRILIE 2020 GEMENI
 

O să știți ce să faceți cu rezerva de bani pe care o aveți. Poate o investiți în ceva care e la mare căutare acum și o să sporiți banii. E posibil să reamenajați o locuință în care n-ați mai stat de multă vreme și să o transformați, s-o faceți confortabilă, că o fi undeva la aer curat.

HOROSCOP 1 APRILIE 2020 RAC
 

Poate vă ocupați de garderobă, mai ajustați câte ceva, le sortați, mai dați și la alții și opriți ce știți, că o să purtați, pentru că a înghețat moda. O să mai luați diverse lucruri pentru casă, dar o să și primiți de la părinți, de la socrii. E cineva care știe de ce aveți voi nevoie și are disponibilitate să vă ofere.

HOROSCOP 1 APRILIE 2020 LEU
 

O să vă luptați pe cale legală poate cu niște oameni care nu v-au respectat drepturile și o să aveți de câștigat. Vă asociați cu niște oameni puternici și o să faceți echipă bună. Poate porniți într-o altă direcție profesională și o să cunoașteți alt gen de succes.

HOROSCOP 1 APRILIE 2020 FECIOARĂ
 

Explorați o sursă de bani pe care e bine s-o puneți la saltea până când o să-i găsiți cea mai bună întrebuințare sumei respective. O să vă fie la îndemână să luați lucrurile de care aveți nevoie și să le rezolvați și altora niște probleme. Păreți mai încrezători, oricum, că ați văzut că vă ies pasențele.

HOROSCOP 1 APRILIE 2020 BALANȚĂ
 

O să luați o decizie referitoare la viața în doi, să lucrați în schimburi, chiar și de acasă, ca să aveți grijă de copii, de gospodărie. Vă organizați. Vă vin idei de petrecut timpul pe acasă, dar și de lucrat ceva care să vă aducă bani, să vă scape și de stres și să profitați să mai învățați lucruri noi de pe net.

HOROSCOP 1 APRILIE 2020 SCORPION
 

O să faceți treabă. Poate montați ceva care e voluminos și o să fie un efort, dar poate colectiv, să rezolvați situația. O să aflați cui îi pasă de voi, ce planuri își face persoana în legătură cu relația voastră și cu locuitul într-o casă mai mare, la un moment dat.

HOROSCOP 1 APRILIE 2020 SĂGETĂTOR
 

O să aveți grijă de cei mici, printre picături, că aveți și de lucru, de acasă și faceți și curățenie de Paște. Poate ați găsit ceva de lucru. E rândul vostru că lucrați în ture și poate va trebui să învățați cum să manevrați o aparatură, ca să meargă treaba mai ușor.

HOROSCOP 1 APRILIE 2020 CAPRICORN
 

Poate o să faceți rost de bani dintr-o muncă apărută din senin și se poate să fie și din fața calculatorului, să nu trebuiască să ieșiți. Poate le întindeți o mână de ajutor unor oameni care nu se descurcă prea bine în perioada asta și o să contribuiți cu ceva, fie cu bani, fie cu produse.

HOROSCOP 1 APRILIE 2020 VĂRSĂTOR
 

E nevoie de contribuția voastră la ceva care să vă pună în valoare calitățile și să vă dea și sentimentul că sunteți utili. Se poate să vă recuperați mașina care a fost la reparat sau i-ați dat de capăt calculatorului care făcea figuri și o să vă puteți vedea liniștiți de treabă.

HOROSCOP 1 APRILIE 2020 PEȘTI
 

Poate vă instruiți într-un nou domeniu ca să luați cât mai repede bani, că aveți nevoie pentru casă și familie. Sunteți inventivi, vă pliați ușor pe cerințele de la muncă, chiar dacă lucrați de acasă și o să depășiți cu bine orice situație, pentru că sunteți deschiși la minte.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!


VIDEO PROTVPLUS.RO