Un leu de mare a facut senzatie intr-un restaurant dupa ce s-a asezat pe o canapea si s-a culcat. Reactia angajatilor

07-02-2016 08:18

Un client cu adevarat deosebit s-a autoinvitat la masa, intr-un restaurant din San Diego. Este vorba de un pui de leu de mare, care a intrat in local, si s-a asezat pe una dintre canapele.
 

Nu a gasit insa nimic de mancare, asa ca a tras un pui de somn. Angajatii restaurantului nu l-au deranjat, dar au chemat autoritatile, care au dus mamiferul intr-un centru specializat.

Infometat, puiul de leu de mare a cautat un loc caldut, aproape de mal, unde spera sa gaseasca ceva de mancare. A gasit deschisa usa unui restaurant si a intrat. Cum era seara, nu erau clienti, asa ca a gasit un loc unde sa stea comod si a adormit. Patronul l-a gasit abia dimineata. Omul le-a explicat jurnalistilor cu umor ca, inainte de toate, a intrebat mamiferul daca are rezervare.

Jody Westberg, Organizatia pentru protectia animalelor: "Am primit un telefon dis de dimineata de la un restaurant si ne anuntau ca un animal se afla pe una dintre canapele. Ne-au trimis poze si am ramas surprinsi ca un pui de leu de mare a stat peste noapte in restaurant."

Chiar daca initial s-au amuzat, autoritatile avertizeaza ca se confrunta cu o situatie fara precendent in urma fenomenului El Nino, care a afectat viata mamiferelor acvatice.

Jody Westberg, Organizatia pentru protectia animalelor: "Puii de leu de mare cauta locuri la inaltime si calde unde sa innopteze. EL Nino a avut un impact major asupra hranei leilor de mare, asa ca nu cauta doar locuri sa se odihneasca, ci si mancare."

Mamiferul a fost dus la un centru care se ocupa de ingrijirea acestor animale, unde a fost hranit. Cand se va mai inzdraveni, se va intoarce in mediul lui natural.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO