A fost parasita de iubitul milionar la doar 3 luni de relatie. Ce a gasit barbatul cand s-a intors acasa, in vila sa de lux

Ultima actualizare: 09-02-2016 07:08
piscina

Zoe Jackson, in varsta 35 de ani, a cunoscut un milionar prin site-ul de matrimoniale "Plenty of Fish". Doar ca, dupa trei luni de relatie, femeia a fost parasita pe neasteptate.

Ranita si umilita, Zoe a decis sa se razbune in cel mai inedit mod cu putinta. Pentru ca inca avea acces in vila de lux a milionarului, femeia a adus o sacosa mare, plina cu pesti morti, pe care i-a pus in jaccuzi.

Doua zile mai tarziu, barbatul s-a intors acasa si a fost intampinat de un miros groaznic de la pestii morti, care au fost lasati sa putrezeasca la 40 de grade Celsius.

"Am fost lovit de cel mai oribil miros. Tot ce se vedea erau capete de pesti cu ochii iesiti din orbite. Mi s-a facut rau", a declarat barbatul pentru The Sun. El a sunat imediat la politie, iar femeia a fost arestata. Ulterior, aceasta a fost eliberata conditionat si a fost obligata sa plateasca o amenda de 754 de lire.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO