Un britanic a folosit imaginea lui Kim Jong-un pentru a-si promova coaforul. Ce s-a intamplat la scurt timp

Ultima actualizare: 12-06-2015 07:17
poster kim jong-un

Un barbat din Marea Britanie a vrut sa isi creasca afacerea, dar creat o adevarata criza internationala.

Patronul unui coafor din Londra a avut o idee neobisnuita de a-si promova afacerea. Barbatul a pus in in geamul salonului un poster imens in care apare liderul nord-coreean Kim Jong-un, iar pe imagine scrie "Bad hair day?", plus oferta redusa la tuns.

M&M Hair Academy a devenit centrul atentiei in vestul Londrei dupa ce patronul a pus posterul imens cu Kim Jong-un in geamul salonului. Insa, acesta a primit si o vizita la care nu se astepta.

La scurt timp, Mo Nabbach, in varsta de 51 de ani, a fost vizitat de agenti nord-coreeni. Ironic sau nu, salonul se afla la cateva minute distanta de Ambasada Coreei de Nord.

Conform publicatiei The Telegraph, diplomatii au intrat in salon si au cerut sa vorbeasca cu patronul. Acestia i-au ordonat lui Mo Nabbach sa dea jos posterul, intrucat "este o lipsa de respect pentru liderul lor".

"Noi am pus un poster prin care anuntam ca oferim discount la tunsorile pentru barbati. Apoi, au venit doi oficiali nord-coreeni, care ne-au pus sa-l dam jos. Tatal meu le-a zis ca aici suntem in Anglia nu in Coreea de Nord si le-a zis sa isi ia niste avocati. Barbatii erau imbracati in costume, dar foarte seriosi si tatal meu spune ca sunau amenintator" a povestit fiul barbatului.

Patronul salonului a dat jos, in cele din urma, posterul in care aparea liderul nord-coreean, dar a fost rapid incurajat de clientii sai sa il puna la loc si sa arata ca Marea Britanie este o democratie.

Acesta a chemat politia, insa acestia au decis sa nu ia nicio masura, intrucat nu a avut loc nici un incident in incinta salonului.

 

Un purtator de cuvant al Scotland Yard-ului a refuzat sa faca orice comentariu despre acest incident.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
iBani
Cum punem la treabă banii economisiți lunar

18:06
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 19 Octombrie 2021

28:47
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
How To TikTok
Cum faci Live-uri plătite pe TikTok

06:36
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 16 Octombrie 2021

32:46
Alt Text!