Un britanic a folosit imaginea lui Kim Jong-un pentru a-si promova coaforul. Ce s-a intamplat la scurt timp

09-06-2015 13:43


poster kim jong-un

Un barbat din Marea Britanie a vrut sa isi creasca afacerea, dar creat o adevarata criza internationala.

Patronul unui coafor din Londra a avut o idee neobisnuita de a-si promova afacerea. Barbatul a pus in in geamul salonului un poster imens in care apare liderul nord-coreean Kim Jong-un, iar pe imagine scrie "Bad hair day?", plus oferta redusa la tuns.

M&M Hair Academy a devenit centrul atentiei in vestul Londrei dupa ce patronul a pus posterul imens cu Kim Jong-un in geamul salonului. Insa, acesta a primit si o vizita la care nu se astepta.

La scurt timp, Mo Nabbach, in varsta de 51 de ani, a fost vizitat de agenti nord-coreeni. Ironic sau nu, salonul se afla la cateva minute distanta de Ambasada Coreei de Nord.

Conform publicatiei The Telegraph, diplomatii au intrat in salon si au cerut sa vorbeasca cu patronul. Acestia i-au ordonat lui Mo Nabbach sa dea jos posterul, intrucat "este o lipsa de respect pentru liderul lor".

"Noi am pus un poster prin care anuntam ca oferim discount la tunsorile pentru barbati. Apoi, au venit doi oficiali nord-coreeni, care ne-au pus sa-l dam jos. Tatal meu le-a zis ca aici suntem in Anglia nu in Coreea de Nord si le-a zis sa isi ia niste avocati. Barbatii erau imbracati in costume, dar foarte seriosi si tatal meu spune ca sunau amenintator" a povestit fiul barbatului.

Patronul salonului a dat jos, in cele din urma, posterul in care aparea liderul nord-coreean, dar a fost rapid incurajat de clientii sai sa il puna la loc si sa arata ca Marea Britanie este o democratie.

Acesta a chemat politia, insa acestia au decis sa nu ia nicio masura, intrucat nu a avut loc nici un incident in incinta salonului.

 

Un purtator de cuvant al Scotland Yard-ului a refuzat sa faca orice comentariu despre acest incident.

 

Sursa: The Telegraph

VIDEO PROTVPLUS.RO