Si-a pierdut portofelul si a crezut ca nu-si va mai recupera actele niciodata. Surpriza de care a avut parte dupa trei zile

16-02-2016 10:45

portofel

O tanara din California a avut parte de o surpriza extrem de placuta dupa ce un baietel de doar 10 ani i-a inapoiat portofelul pierdut alaturi de un biletel simpatic.
 

Taylor Sloan si-a pierdut portofelul in care isi tinea cartea de identitate, cardurile si aproximativ 40 de dolari la un eveniment de motosport din Oakland. Tanara in varsta de 22 de ani se consolase deja cu gandul ca nu isi va mai primi actele inapoi, insa trei zile mai tarziu mama ei i-a telefonat pentru a-i spune ca portofelul sosise prin posta, impreuna cu o scrisoare.

"Draga domnisoara Sloan, numele meu este Nasim Lawrence si am 10 ani. Am gasit portofelul pe jos la evenimentul de motocross din Oakland. Stiu cum e sa pierzi ceva si voiam sa ma asigur ca iti primesti portofelul inapoi.

Sper ca te-am facut sa zambesti si ca te bucuri sa-ti primesti banii si actele inapoi. Ma bucur ca l-am gasit eu si nu un om rau care sa-l fure. Pari o fata foarte draguta, care face lucruri bune pentru oameni si am vrut sa fac si eu ceva frumos pentru tine. In plus, este si lucrul corect", i-a scris baietelul.

Tanara a contactat-o imediat pe mama baietelului, pe Facebook, pentru a-i trimite micutului 20 de dolari si o punga cu dulciuri in semn de multumire.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO