Ziua Indragostitilor a fost sarbatorita in fel si chip in intreaga lume. Americanii au lasat deoparte suprizele cu flori si ciocolata si au pregatit anul acesta cadouri care mai de care mai ciudate.

Acest cuplu din Statele Unite sarbatoreste Valentine`s Day de mai bine de 27 de ani. Anul acesta, sotia lui Patrick a vrut un cadou modest - cel mult o felicitare.

Barbatul nu a stat mult pe ganduri, iar pe 14 Februarie a inchiriat un panou publicitar de pe marginea autostrazii care duce spre casa lor si i-a scris o declaratie de dragoste.

Patt, destinatara surprizei: "Cred ca a depasit un pic limita, pentru ca acum am cea mai mare scrisoare din lume, as putea spune. Am inceput sa plang si sa strig: Oh Doamne, nu-mi vine sa cred."

Patrick: "A fost un moment grozav! Asta mi-am dorit! Sa o surprind si sa-i arat cat este de speciala si cat de mult au insemnat acesti 27 de ani alaturi de ea."

In schimb, un licean nu a avut o singura aleasa. El a cumparat 800 de garoafe si a daruit cate una fiecarei fete din scoala sa. Este casier intr-un supermarket si a muncit mai bine de doua saptamani pentru a strange suma necesara: 500 de dolari.

Hayden: "Imi doresc sa fac fericiti cat mai multi oameni posibil. Nicio fata nu ar trebui uitata de Valentine`s Day."

Pentru aceasta ocazie companiile din Statele Unite s-au intrecut in oferte iesite din tipare. De exemplu, aceasta firma din statul Washington s-a gandit ca indragostitii s-au saturat de flori si ciocolata, asa ca a mizat pe cartofii cu mesaj.

Jeff Kelly, reprezentant Mystery Potato: "Avem 10 colaboratori aici in Statele Unite si alti 10 in strainatate care creeaza cartofi pentru noi si ii livreaza in toata lumea."

O alta companie ofera mangaieri si imbratisari, pentru 60 de dolari pe ora.

Amy McKnight, reprezentant CuddlePro: "Am avut cativa clienti care nu au mangaiat pe nimeni ani de zile si imediat au inceput sa planga."

Angajatii firmei respective merg acasa la clienti si se uita la filme impreuna cu ei sau pur si simplu ii imbratiseaza si ii mangaie.