Razbunarea unei femei din SUA, dupa ce a fost pradata de mai multe ori de acelasi hot. Surpriza de care a avut parte

Ultima actualizare: 14-12-2014 01:00
Andrea Hutzler

Andrea Hutzler, o femeie in varsta de 33 de ani, din Washington, s-a hotarat sa se razbune pe barbatul care, de trei luni, ii fura fiecare colect pe care-l primeste.

Femeia a ramas bunuri in valoare de 800 de dolari in ultimele trei luni, printre acestea aflandu-se haine si chiar cadouri de Craciun, potrivit Daily Mail.

Coletele, pe care curierii le lasau pe treptele de la intrare, erau furate de acelasi barbat. Andrea a depus o plangere la politie si a instalat o camera video la intrare, insa fara niciun rezultat.

"Am lucrat din greu, am strans bani, am cumparat ceva si am ramas fara acel ceva", a spus Andrea, care a luat atunci o decizie drastic, anume sa se razbune.

"Ajutata" de cei doi caini ai sai, femeia a umplu o cutie de cadouri cu execremente si a lasat-o la intrarea in casa, drept momeala pentru hot.

Camera video a surprins exact momentul in care hotul vine sa fure respectiva cutie, fiind la doar cateva minute de a avea surpriza vietii sale.

Acum, Andrea spera ca politistii vor reusi sa-l identifice pe hot si spera ca, cel putin deocamdata, acesta nu ii va mai fura coletele.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO