Asa arata un makeup artist cand incepe sa se machieze. E surprinzator in ce se transforma pana la final

Ultima actualizare: 14-12-2014 01:00
makeup artist

Un makeup artist din SUA se foloseste de talentul sau iesit din comun pentru a se transforma in persoanej iconice din lumea cinematografiei si a televiziunii.

Pentru Jan Bonito, un tanar de origine filipineza, nu exista chip pe care sa nu-l poata reproduce cu ajutorul machiajului. Bonito isi foloseste chipul asa cum un pictor se foloseste de sevalet si, cu ajutorul tehnicilor de umbrire, reuseste sa se transforme complet.

Tanarul are un salon de cosmetica in Colorado, SUA, insa in timpul liber face fotografii si clipuri cu transformarile sale, pe care le publica apoi pe conturile de Facebook si Instagram, unde are zeci de mii de fani.

Recent, talentul sau a atras atentia marilor publicatii de peste Ocean, iar Bonito se poate lauda cu aparitii in reviste precum Cosmopolitan, US Magazine, US Weekly sau New York Post.

"Prima mea transformare a avut un succes atat de mare pe Instagram incat am decis sa continui. Nu m-as fi asteptat niciodata sa se ajunga la asemenea proportii totul, asa ca ma simt recunoscator ca pasiunea mea este acum apreciatra de atat de multi oameni", a declarat tanarul pentru revista US Magazine.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO