Politistul din SUA care a captivat milioane de persoane. A fost invitat la toate emisiunile TV din America

Ultima actualizare: 31-01-2015 07:11

Un politist american, care a iscat valva cu un moment muzical unic, face spectacol si la televiziune.

L-ati vazut poate interpretand in spatele volanului piesa lui Taylor Swift "Shake it off". Inregistrarea a strans milioane de vizualizari pe internet, asa ca agentul a fost invitat la numeroase emisiuni matinale, sa le cante americanilor in direct. Mai nou a aratat ca stie si sa danseze.

Caporalul Jeff Davis a ajuns celebru, fara voie, dupa ce a interpretat cu patos piesa "Shake it off", a lui Taylor Swift.

Inregistrarea a fost urmarita pe internet de 26 de milioane de oameni si i-a adus lui Davis o sumedenie de invitatii in platourile televiziunilor din Statele Unite.

Toata lumea i-a cerut, bineinteles, sa reia miscarile din clip. In plus, politistul a fost invitat de onoare la o gala caritabila, unde s-au strans bani pentru parintii care isi cresc singuri copiii. A fost o ocazie numai buna pentru a arata lumii ca stie si sa danseze.

Inconjurat de sotiile colegilor de munca, Davis s-a dezlantuit.  Momentul muzical din spatele volanului, inregistrat de camera de la bord, este parte a unei campanii, lansate de politia din orasul Devon, pentru a-i aduce pe politisti mai aproape de cetateni. Asa ca cine stie cu ce alte surprize vor mai veni politistii americani.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO