Miliardarul Sir Richard Branson rujat, epilat si in fusta. Cum arata bogatii cand pierd un pariu

Ultima actualizare: 15-05-2013 06:42

Richard Branson este un om de afaceri britanic care detine casa de muzica Virgin Records si compania aeriana Virgin Atlantic Airways. In anul 2011, Branson era al cincilea cel mai bogat om din Regatul Unit, cu o avere de aproximativ 4,2 miliarde dolari.

Recent, excentricul miliardar britanic s-a epilat, s-a machiat, coafat si imbracat in uniforma angajatelor de la Air Asia, a fost la dispozitia pasagerilor de-a lungul unui zbor de 5 ore de la Perth, Australia pana in Kuala Lumpur, Malaezia. Totul pentru a onora un pariu pierdut in 2010.

Coafat si machiat strident, Richard Branson a imbracat uniforma rosie a companiei aeriene Air Asia. A asortat o pereche de balerini tot rosii si a intrat imediat in rolul unei insotitoare de zbor. "Nici macar nu mi-am dat seama ce picioare perfecte am!", a spus Branson, CEO Virgin Atlantic.

Desi entuziasmat la inceput, Branson nu s-a descurcat tocmai onorabil atunci cand a prezentat masurile pentru situatii de urgenta. A trecut la servit bauturi si din nou a dat-o in bara. Cel mai probabil a varsat intentionat o tava cu pahare pe Tony Fernandes, patronul companiei si rival al lui Branson pe circuitul de Formula 1.

"Cred ca am inceput cu stangul. Dupa ce patronul s-a trezit cu 8 pahare de suc de portocale, am impresia ca acesta va fi ultimul meu zbor" a spus Richard Branson.

Totul a pornit in 2010, cand echipa Virgin s-a clasat in urma celei detinute de Fernandes in Campionatul Mondial de Formula 1. "Eu eram absolut sigur ca aveam sa castig. Desigur, pilotii care au concurat atunci nu mai lucreaza cu noi."

Odata ce-a pierdut pariul, Richard Branson a incercat in fel si chip sa scape de rusine: "De-atunci am 'aranjat' sa-mi rup piciorul, apoi sa se indragosteasca Kate si William si sa se casatoreasca. Dupa, mi-am dat foc la o casa."

In urma experientei, Branson a primit o diploma de insotitoare de zbor si a sarbatorit realizarea cu o cupa de sampanie.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO