Mesajele prin care o fata de 11 ani s-a despartit de prietenul ei. "Nu esti la acelasi nivel cu mine". FOTO

mesaje despartire

Madi Nickens, o tanara in varsta de 17 ani din statul american Texas, a postat pe contul de Twitter mesajele prin care sora ei de 11 ani s-a despartit de iubitul ei, Joey.
 

Initial, conversatia dintre cei doi "indragostiti" pare una ca oricare alta. "Trebuie sa vorbim. Am auzit ca ai fost in parc cu Natalie. De ce m-ai insela, Joey? Ti-am dat 2 sanse si te-am crezut cand spuneai ca ma iubesti, insa se pare ca nu era adevarat.", ii scrie fata.

Joey incearca apoi sa se apere: "Imi pare rau, doar ma plimbam cu ea". Insa tanara nu are de gand sa ii mai dea vreo sansa. "In fine. Nu mai vorbi cu mine la scoala. Nici macar nu te mai iubesc".

Cand vede insa ca Joey nu regreta prea mult ce a facut, sora lui Madi se decide sa ii dea o lectie. "Ding Ding Ding. Ce a fost asta? A, era vorba de lift, pentru ca nu esti la acelasi nivel cu mine. Am castigat lupta asta. Acum am terminat-o pentru totdeauna", incheie conversatia tanara.

Citește și
poza logodna
Detaliul stanjenitor care apare in poza de logodna a acestui cuplu: de ce au inceput toti sa rada
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Mesajul pe care e imposibil sa-l fi ratat in ultimele zile pe Facebook. Reactii dupa
Mesajul pe care e imposibil sa-l fi ratat in ultimele zile pe Facebook. Reactii dupa "cat de mult poate sa-ti placa o carte"

Viralul saptamanii pe Facebook in Romania este fara indoiala un mesaj care s-a propagat imediat cu reactii dintre cele mai dure.

Detaliul stanjenitor care apare in poza de logodna a acestui cuplu: de ce au inceput toti sa rada
Detaliul stanjenitor care apare in poza de logodna a acestui cuplu: de ce au inceput toti sa rada

Un cuplu a reusit sa devina popular pe internet din cu totul alte motive decat si-ar fi dorit. Poza lor de logodna a ajuns viral pe retelele de socializare, dupa ce toti au observat detaliul amuzant.

Clipul care a ajuns viral pe internet. Ce se intampla cu acest bebelus la cateva secunde dupa ce tatal ii spune
Clipul care a ajuns viral pe internet. Ce se intampla cu acest bebelus la cateva secunde dupa ce tatal ii spune "te iubesc"

Un tatic a avut parte de cea mai frumoasa surpriza din partea baiatului sau, un bebelus de doar 3 luni.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.