Celebra pisica "Grumpy cat" are un echivalent in lumea canina. Cum arata Earl, catelul morocanos

Ultima actualizare: 04-08-2015 08:10

Patrupedul are o armata de admiratori pe retelele de socializare. Totusi, in ciuda minei posomorate, Earl este foarte jucaus si afectuos, spun incantati stapanii lui.

Este iubit si rasfatat din plin de stapanii lui, insa Earl afiseaza mai tot timpul o expresie de adanca nemultumire.

Christie Bailey, stapana lui Earl: "Este atat de morocanos!"

Derek Bloomfield, stapanul lui Earl: "Il vedem mai mareu incruntat. Cand ii este somn, lucrurile stau chiar mai rau. Ne dam seama cand ii vedem fata ca nu trebuie sa il atingem."

Earl are cinci luni si este din rasa puggle, adica o corcitura intre mops si beagle. Stapanii lui spun ca exact mina de batran morocanos i-a facut sa isi opreasca privirile asupra lui si sa ii ofere un camin.

Derek Bloomfield, stapanul lui Earl: "Nu ne puteam opri din ras. Atunci ne-am dat seama ca pe el il vrem."

Cei doi nu au vrut sa pastreze doar pentru ei aceasta sursa inepuizabila de amuzament si ca au postat o poza cu Earl pe un site american. Fotografia a fost vizualizata de zeci mii de persoane, asa ca stapanii au decis ca patrupedul trebuie sa aiba cont si pe retelele de socializare. Succesul a fost fulminant.

Derek Bloomfield, stapanul lui Earl: "A fost o nebunie, o nebunie."

Earl are drum lung pana sa o egaleze in celebritate pe pisica morocanoasa, o rasfatata a internetului de aproape trei ani. Grumpy Cat a aparut deja la televizor in numeroase emisiuni si a primit si un rol intr-un film.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO