I-a pus sotiei silicoane ca sa arate ca Pamela Anderson si s-a mutat in LA. Miliardarul obsedat sa traiasca ca in Baywatch

Ultima actualizare: 08-10-2015 07:07
Yotta

Bastian si Maria Yotta traiesc pe picior mare si nu se sfiesc sa arate asta. Tocmai acesta a fost si motivul pentru care au parasit Germania, unde nu erau priviti cu ochi buni de localnicii din Munchen.

Cei doi si-au facut bagajele si s-au mutat in Los Angeles, pentru ca Bastian sa-si indeplineasca un vis din copilarie, si anume sa traiasca exact ca in serialul lui preferat, Baywatch.

Si-au inchiriat o vila care ii costa 10.000 de dolari pe luna si care in scurt timp a fost supranumita “noul conac Playboy”, din cauza petrecerilor galagioase si indecente pe care le organizeaza.

 

A photo posted by Yotta Couple (@yotta_life) on

“Mi-am creat propriul Baywatch si fata mea e mai sexy decat Pamela Anderson”, a spus Bastian.

El este life coach si ii invata pe oameni cum sa dobandeasca stilul de viata “Yotta”: “Viata este un picninc”, nu este nicio diferenta intre munca si placere. Traiesti doar o data.”

 

A photo posted by Yotta Couple (@yotta_life) on


Stilul lor de viata extravagant a atras aproape 300.000 de curiosi pe Instagram, unde cei doi posteaza fara retineri instantanee din vila lor din Los Angeles.

“Nu-mi pasa cati bani cheltui intr-o seara – 10.000 de dolari, 20.000, nu conteaza. Ii consider o investitie in fericirea musafirilor mei asa ca orice suma de bani merita”, spune Bastian.

Maria, a carei ocupatie este sa faca sport si... shopping, este incantata de viata ei de zi cu zi.

“Cand faci shopping la nivelul asta este extrem de scump. Poti sa dai 3.000 de dolari pe o rochie, 4.000 pe niste pantofi si 6.000 pe o geanta. In scurt timp cheltui 50.000 de dolari, dar asta nu este o problema pentru noi”
, a spus ea.

 

A photo posted by Yotta Couple (@yotta_life) on

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO