Grumpy Cat si-a lansat propriul blog. Povesteste acolo lucrurile care o deranjeaza, dar a refuzat sa vorbeasca despre bani

Ultima actualizare: 27-11-2016 07:02

Grumpy Cat, piscica morocanoasa care a devenit o senzatie a Internetului si-a lansat propriul blog. In care isi toarce suprararile. Cel mai mult o deranjeaza admiratorii care ii cer sa zambeasca macar putin.

Nu fac nimic la comanda, asa ca nu-mi cereti mie sa zambesc - spune pisca faimoasa tocmai pentru infatisarea ei vesnic incruntata. Desigur, mesajul e transmis prin intermediul stapanei, Tabatha Bundesen.

Tabatha: "Toata lumea intreaba mereu de ce e atat de morocanoasa. Asa ca a postat pe blog lista ei cu cele mai mari suparari, zece la numar. O deranjeaza cand cineva vrea s-o dichiseasca, cand vasul de mancare e gol si retelele de socializare, desigur."

Asa ca sa uitam de cei 1,9 milioane care o urmaresc pe Instagram si 10 milioane pe Facebook. Nu are nimic impotriva celor care vor un selfie cu ea - mai aflam de pe blog - dar o scot din sarite prelungitoarele, asanumitele selfie stick-uri.

Sunt si unii carcotasi care vor sa stie cati bani produce din reclame, aparitii la evenimente si din rolul de ambasador al unui brand cunoscut de mancare pentrui pisici. Unii au vorbit chiar despre o "senzatie media de 100 de milioane de dolari".

Tabatha: "Grumpy Cat nu vorbeste despre bani. Ea este nepretuita pentru noi."

Din cauze genetice are ceea ce se numeste "nanism felin". Asta explica si infatisarea parca mereu dezaprobatoare, dar stapanii sutin ca este sanatoasa tun si ca o duc in mod regulat la veterinar.

Tabatha: "Grumpy Cat are "nanism felin". De aceea este atat de draglasa. E doar o pisicuta."

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO