Facea o avere ca model XXL, insa a decis sa isi schimbe total viata pentru ca nu a incaput pe locul din avion. Cum arata acum

Ultima actualizare: 30-06-2016 08:00
Rosie Mercado

O tanara de 26 de ani din SUA, mama a trei copii, a decis sa isi schimbe radical stilul de viata dupa un incident neplacut.

In ciuda kilogramelor sale, care ii puneau constant viata in pericol, Rosie Mercado si-a castigat multi ani existanta ca model XXL.

Iar acest lucru i-a adus multe satisfactii atat financiare, cat si personale. Femeia, care in urma cu cativa ani cantarea nu mai putin de 185 de kilograme, a decis insa ca este momentul sa isi schimbe total stilul de viata dupa o intamplare deloc placuta in aeroport: "Asteptam la rand, sa intru la check-in, cand, deodata, vad un tip alergand spre mine sa ma anunte ca trebuie sa mai cumpar un bilet, pentru nu am cum sa incap pe un singur loc. Mi-a fost atat de rusine, incat am inceput sa plang".

Din momentul acela, Rosie a decis sa tina o dieta foarte bine pusa la punct si sa faca sport. In cateva luni, a slabit 44 de kilograme. Apoi a decis sa treaca printr-o operatie de micsoare a stomacului si inca una de inlaturare a pielii in exces, iar acum, cantareste cu 108 kilograme mai putin.

"Imi iubeam corpul inainte, insa acum ma iubesc si mai mult. Mi-am dat seama ca nimic nu este mai important decat sanatatea", a declarat tanara.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO