SweePee Rambo a castigat titlul de "cel mai urat caine din lume". Stapanul: "Este oribil. Multumesc!"

Ultima actualizare: 29-06-2016 00:10

O catelusa a castigat titlul de "cel mai urat caine din lume". A impresionat juriul cu figura sa "rebela" si creasta de rocker.

Concursul este organizat anual ca sa arate ca, dincolo de dragalasenie, cainii trebuie apreciati si pentru personalitate si afectiunea pe care le-o ofera stapanilor.

17 caini au fost incrisi in competitia organizata anual in Petaluma, California. Si, dintre toti, s-a remarcat
SweePee Rambo, o corcitura in varsta de 17 ani, care nu mai vede deloc. Catelusa castigatoare a primit o sumedenie de bunatati, iar stapanul ei a incasat un cec in valoare de 1.500 de dolari: "Vai, este cu adevarat un caine urat. Multumesc!"

Multi dintre participanti au trecut prin experiente dramatice. Icky a fost gasit in casa unui barbat alaturi de alte zeci de animale flamande: "Nu musca. Si, chiar daca ar musca, are doar un dinte, asa ca nu ar trebui sa doara foarte tare."

Josie a suferit numeroase abuzuri inainte sa ajunga in grija unei stapane care o adora.

Scopul concursului este ca pana si cel mai respingator catel sa primeasca atentie si sa fie rasfatat din plin.

Karen Spencer, organizator: "Cainii sunt in centrul atentiei. Toata lumea ii mangaie. Mai auzi pe cineva care spune: "Esti intr-atat de urat incat devii simpatic."

Competitia a ajuns la editia cu numarul 28. Si de data aceasta, la concurs si-au facut aparitia si cativa catei dragalahi. Isi cauta stapan, iar fundatia care i-a adus la eveniment a sperat probabil ca uriasul contrast intre ei si concurenti ii va ajuta sa isi gaseasca mai repede o familie.

Quasimodo, concurentul care a triumfat anul trecut, nu a mai avut voie sa participe, ca le lase si altor caini ocazia sa castige.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO