"E uimitor ca a ajuns in casa mea." Ce au gasit in sufragerie proprietarii unei ferme din Africa de Sud

01-04-2014 17:57


elefant salvat

Proprietarii unei ferme din Africa de Sud au descoperit un pui de elefant in sufrageria casei.

Puiul, in varsta de 10 zile, a fost gasit in sufrageria unei ferme din Zululand, Africa de Sud. Elefantul Tom, botezat dupa numele bucatarului fermei, a strabatut 50 de kilometri printr-o rezervatie inainte de a poposi in curtea fermei, a scris The Telegraph.

"E uimitor ca a ajuns in casa mea. Avem 4500 de hectare de teren iar puiul a fost observat la celalalt capat al rezervatiei, cu o zi inainte de a ajunge aici", a declarat Francoise Maldy Anthony, proprietara fermei.

In timp ce puiul Tom primea apa si hrana, padurarii au plecat in cautarea mamei lui. "I-am dat lapte, dar am avut grija sa nu interactionam prea mult, ca sa nu fie respins de turma, in momentul in care se reintalneau", a povestit Francoise.

Mama puiului de elefant a fost salvata in urma cu cativa ani de sotul lui Francoise, dintr-o rezervatie invecinata, unde urma sa fie impuscata de vanatori.

Intra aici pentru fotografii cu elefantul Tom.

"Mama puiului - pe care am salvat-o dintr-o ferma invecinata, unde aveau de gand sa permita unui vantor s-o impuste - a fost incantata cand Tom a ajuns, din nou, alaturi de turma sa", a marturisit Francoise.

Sursa: Daily Mail, Telegraph

VIDEO PROTVPLUS.RO