Descoperire despre pasionatii de astrologie. Acestia au sanse mai mari sa cada prada tentatiilor

Dată publicare: 11-12-2013 20:24
Dată actualizare: 14-12-2013 07:02


horoscop zilnuic, horoscop astazi

Persoanele care isi urmaresc stele au mai multe sanse sa-si abandoneze angajamentele si sa fie autosuficienti, daca li se prezice ca vor avea o zi proasta.

Adeptii horoscopului cred ca nu isi pot schimba sansa, asa ca sunt tentati sa renunte la planuri, in timp ce persoanele care nu cred in stele isi continua viata normala.

cercetatorii de la Johns Hopkins University au dat subiectilor studiului un horoscop pesimist, apoi le-au dat de ales intre a face curat in casa si a merge la o petrecere, informeaza Daily Mail.

Persoanele care erau interesate de horoscop au ales petrecerea, in timp ce subiectii care nu cred in stele au ales sarcina casnica.

Persoanele care cred in zodiac isi epuizeaza resursele mentale in incercarea de a se impotrivi previziunilor nefavorabile si astfel sunt mai deschisi in fata tentatiilor.

Aceste rezultate ar putea fi folosite in industria publicitatii, de exemplu pentru a promova inghetata sau ciocolata in paginile de horoscop ale publicatiilor, cu mesaje de tipul "viata este ceea ce faci tu cu ea."


Reprezentantul unui site de astrologie a declarat ca 43% dintre membrii sai au studii superioare iar o treime au veniutir anuale de peste 100.000 de lire.

Consuma produse 100% romanesti si ajuta micile business-uri sa creasca! Vezi aici oferta din Saptamana Romaneasca ---> saptamanaromaneasca.stirileprotv.ro/producatori.php

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO