Cele mai amuzante faze din 2014. Preotii dansatori sau festivalul noroiului din Coreea, printre cele mai tari "hituri"

Ultima actualizare: 01-01-2015 09:40

Dincolo de conflicte politice si militare, crize, accidente si alte evenimente nu tocmai placute, 2014 a fost si un an in care ne-am distrat.

Oameni de pe tot globul si-au urmat pasiunile, indiferent cat de neobisnuite, au avut idei nastrusnice si le-au pus in aplicare. De la preotii dansatori de step pana la artisti cu idei ciudate, toti au facut ca internetul si presa sa vuiasca.

Putini ar face din plans un scop in sine. Insa, in Japonia, unde sa-ti arati sentimentele nu e tocmai usor, au aparut cluburi unde oamenii se intalnesc tocmai ca sa planga. Ii ajuta filmele si cantecele triste puse la dispozitie de organizatori.

Pentru cine prefera terapia cu distractie si ras, ar fi indicata o vizita la festivalul noroiului din Coreea de Sud. Peste trei milioane de persoane s-au jucat anul acesta in nenumaratele piscine cu noroi din Boryeong.

Pe strazile Londrei, gasim alt gen de distractie. Acolo, oricine poate deveni muzician doar atingand obiecte de uz zilnic, precum o bicicleta, o masa sau un scaun. Evident, cu ajutorul unei aplicatii.

"Ideea este sa transformam orice vibratie pe care o provocam cand atingem un obiect, in muzica", a spus inventatorul, Bruno Zamborlin.

La capitolul idei trasnite intra si hamburgerul negru ca taciunele, creat de un fast-food din Japonia. Ca sa iasa astfel, bucatarii au pus coloranti alimentari in toate ingredientele. Desi arata de parca a fost ars, clientilor li s-a parut delicios.

In Berlin, alt restaurant isi atrage clientii cu un decor in care totul aminteste de toaleta - de la scaune, pana la vesela si obiectele de decor.

Iar doi preoti catolici raspandesc cuvantul Domnului pe ritmuri de step. Cei doi au fost filmati de directoarea unei televiziuni religioase. Tot ea a postat imaginile pe pagina sa de Facebook si filmuletul a devenit viral.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO