Imagini “dureroase”: Ce a patit un barbat dupa ce a incercat sa ajunga inaintea tuturor la metrou, pe balustrada. VIDEO

14-02-2016 17:11

scari metrou Londra

Barbatul, incurajat de prieteni, si-a pus in minte sa coboare treptele rulante de la metroul londonez alunecand pe balustrada. Din nefericire pentru el, isprava s-a terminat prost.

Metroul din Londra, vechi de peste 150 de ani, are reguli clare in ceea ce priveste folosirea scarilor rulante: partea dreapta este pentru stationare, iar partea stanga pentru cei care se grabesc. La acestea se adauga evidenta interdictie de a folosi balustrada pe post de tobogan, in incercarea de a ajunge mai repede jos.

In clip se vede cum un grup de barbati se provoaca reciproc in a cobora pe balustrada. Cel care se incumeta sa o faca este un domn grizonat, cu tricou roz. Reuseste sa treaca de primul obstacol si am fi tentati sa credem ca va reusi sa finalizeze coborarea fara incidente majore. Un indicator (care le aminteste pasagerilor sa stationeze pe partea dreapta a scarilor rulante) ii vine de hac omului si, in viteza, il azvarle pe trepte.

Barbatul pare ca s-a lovit grav, dar asta nu ii impiedica pe tovarasii lui sa izbucneasca in hohote isterice de ras si mai apoi sa posteze inregistrarea pe Facebook. Filmarea a fost vazuta de 23.000 de ori, conform Mirror.

Intrebat cum se simte prietenul lor, cel care a facut filmarea a spus: “Da, e bine, doar cateva vanatai.”

Sursa: Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO