Au luat nota "zero perfect". Doi filipinezi au ajuns virali pe internet dupa ce au executat cele mai proaste sarituri in apa

Ultima actualizare: 15-06-2015 07:07
filipinezi

Un video cu doi sportivi filipinezi a devenit viral pe internet dupa ce si-au reprezentat tara in cel mai umilitor mod cu putinta la Singapore, la cea de-a 28-a editie a Jocurilor Asiei de Sud-Est.

John Elmerson Fabriga, in varsta de 21 de ani, si John David Pahoyo, 17 ani, au executat sariturile de 3 metri extrem de prost: unul din ei a aterizat cu spatele in apa, pe cand cel de-al doilea n-a mai reusit sa-si indrepte picioarele si a cazut cu genunchii in fata.

Desi au luat nota “zero”, cei doi au incercat sa rada de situatie: “Am ras de unul singur dupa ce am executat aceasta saritura. Totusi, sunt mandru pentru ca nu oricine ar privilegiul sa-si reprezinte tara la un eveniment sportiv atat de important. Pot sa va cer si voua sa zambiti dupa ce m-am facut de ras in fata a mii de oameni?”, a spus Pahoyo.

Video-ul cu cei doi a devenit in scurt timp viral si milioane de oameni au ras de ei, dupa ce a fost postat pe pagina de Facebook SGAG, a strans aproape 2 milioane de vizualizari.

Totusi, prestatia nu i-a amuzat deloc pe reprezentantii comisiei sportive din Filipine. Directorul acesteia a declarat ca asteapta o explicatie pentru ce s-a intamplat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO