Un anunt imobiliar a indignat Australia. “Micul detaliu” pe care vanzatorul l-a acoperit in fotografia unei case

17-02-2016 11:50

casa Australia poza inselatoare

Toti stim ca unele lucruri arata mult mai bine daca sunt pozate din unghiul potrivit – dar un agent imobiliar australian a dus aceasta idee la urmatorul nivel.

Pentru a vinde o casa din suburbiile orasului Sydney, agentul a postat o poza banala cu locuinta – o cladire banala, cu o peluza frumoasa. Insa ce s-a descoperit ulterior a starnit o adevarata furtuna in lumea imobiliara din Australia, atat printre clientii cat si printre specialisti, scrie news.com.au.

Si asta pentru ca agentul imobiliar a pozat locuinta astfel incat sa nu se vada ca la cativa metri in spatele ei se inalta un urias turn de apa, care nu doar ca strica perspectiva, ci risca sa-i si asurzeasca pe vecini cu zgomotul produs. Turnul este vizibil pe Google Street View pentru oricine verifica dupa adresa.

Reprezentantii agentiei Ray White, care se ocupa de vanzarea respectivei locuinte, spun ca imaginile folosite sunt mai vechi si nu au fost facute de fotograful lor. Ei afirma ca acestea nu au fost modificate in Photoshop, ci pur si simplub realizate dintr-un unghi avantajos.

Presedintele asociatiei agentilor imobiliari din Australia spune insa ca folosirea unei astfel de imagini inselatoare e ilegala si ca ar putea fi sanctionata cu o amenda de 22.000 de dolari australieni (62.559 de lei). El spune insa ca nu intelege de ce a fost folosita aceasta poza, fiindca la prima vizita cumparatorii si-ar fi dat seama de problema.
 

Sursa: News.com.au


VIDEO PROTVPLUS.RO